kuzenimin düğünü ve yıkalan gururum

damat assubay...kütahyada görev yapıyordu o şekilde tanışmışlar...şimdi ırak sınırına tayini çıktı oraya gidecek...kuzenimde ankarada kayınvalide ve kayınpederiyle duracak...

ALLAH gani gani kolaylık versin.batı görevine başlamasını neden beklemedi yahu kuzenin

kuzeninin çekeceği var gerçekten de,yazık ki ne yazık.sizin görüp göreceğiniz bu,yani bundan sonra bu insanların yaptıklarına maruz kalmayacaksınız ama kuzeninizin çilesi devam edecek.Allah kolaylık versin,erkek tarafını da ıslah etsin:26:

bence asıl önemli olan kuzeninin yaşayacgı evlılık hayatı..allah yardımcısı olsun..sizinkiler gunluk yaşanır bıter ama kuzenınız her gun o adamla olacak..keşke en başından bu kadar ezdırmeseydı ailesini ve kendısını..

bir şey söylecem kızma lütfen ama kuzenin bu muameleyi HAK EDİYOR. Böyle davranmaya devam ederse o daha çok ezilir. ayrıca kocasını dediği de çok çirkin...

kızmam canım söyleyebilirsin ne istersen söyle çünkü bende sizin gibi düşünüyorum...

damat assubay...kütahyada görev yapıyordu o şekilde tanışmışlar...şimdi ırak sınırına tayini çıktı oraya gidecek...kuzenimde ankarada kayınvalide ve kayınpederiyle duracak...

böyle bir evliliği nasıl düşünmüş nasıl yapmış kuzenin anlamadım.allah yardımcısı olsun.

canım senin durumuna inan çok üzüldüm sizde çok sabırlıymışsınız vallahi bravo ben olsam o düğünde ptlardım böyle görgüsüz ailelerde var ben gelinede üzüldüm açıkcası yazık ALLAH ona sabır versin sizede çok geçmiş olsun :85:

bizde aynı sorunları yaşadık yaşıyoruzda. üstelik kuzen çocukları evleniyor. herkes birbirine girdi. dini imanları para olmuş

sağol canım çok doğru çokda tın bu insanlar benim için ...arkadaşın en güzelini yapmış bravo kuzenime allah son gün bile olsa bi işaret verdi gösterdi bu insanların iç yüzünü....bu durumu kullanıp kullanmamakta kuluna kalıyor işte kader birazda bizlerin elinde kafayı çalıştırmak gerek...

böyle bir evliliği nasıl düşünmüş nasıl yapmış kuzenin anlamadım.allah yardımcısı olsun.

canım aşkın gözü kördür derlerya işte o hesap öyle aşıkki gözü hiç bişiyi görmüyor yeterki bi kavuşsun...anlayacağın kocacı bizim kız ....

kardeşim evliydi bir astsubay ile ilk başlarda oda annesi ile kalmak zorunda kaldı bizde ne damatı nede ailesini beğendik babam onların memleketine gitmiş dolmuşa dahi bindirmemiş yayan evi gitmişler babam acıkınca adam simit almış lokantayada götürmemiş babam kardeşime söyledi kaba ve katı insanlar diye kardeşim çok aşıktı evlendi bizide dinlemedi sonra damat hergün erkek arkadaşlarını evde hizmet ettiriyormuş yani hanımdan değerliymiş ondan bu evlilik 5 yıl sürdü kardeşim hastalanınca boşadı sonra damat hergün erkek arkadaşlarını evde hizmet ettiriyormuş yani hanımdan değerliymiş ondan bu evlilik 5 yıl sürdü kardeşim hastalanınca boşadı

canım aşkın gözü kördür derlerya işte o hesap öyle aşıkki gözü hiç bişiyi görmüyor yeterki bi kavuşsun...anlayacağın kocacı bizim kız ....

o aşktan kör olan gözü evlendikten sonra baya bi açılacak ama geç olacak.dilerim aynı şekilde ona davranmazlar.

canım işte allah bi şekilde bişiler gösteriyorda kul anlamamakta ısrar ediyor....sizede çok geçmiş olsun kardeşine çok üzüldüm inan...çekecek çilesi varmış ...ama kurtulmuş o adamdan onunla ömür geçmezdi 5 sene çok bile dayanmış...allah kalbi merhametli insanlar nasip etsin çok zor...

işta baba gitmiş görmüş anlamış ne olduklarını dinle be kızım.allahımya.ama yok gerçekten biz insanlar ders almıyoruz.şimdi etrafımda evleneceklere diyorumki.sakın ve sakın kaynanayla aynı evde oturmayı kabul etmeyin.onlar hep ama yalnız ama eşimin annesi nasıl bakmam.ya seni yaradan allah diyoki sen mecbur değilsin.bende yaşamış ve yaşayan biri olarak diyorum ne kadar iyi olsada kabul etme bişey biliyoruzda konuşuyoruz yok seviyoya erkeği anasınıda seviyo güya.gitde görürsün ebenin fotoğrafını duvarda(argo oldu özürdilerim hepinizden)

Allah kolaylık versin kuzeninize eminim oda çok üzülmüştür.tam düğün günü belki sağlıklı düşünememiştir aşık insan herşeyin zamanla düzeliceğine inanır malesef inşallah yaptıkları hatayı anlarlar bence sizde hiç üzülmeyin bir laf var benim çok hoşuma gider "ben bir lafa bakarım lafmı diye ,birde söyleyene bakarım adam mı diye"

bu arada Rabbim evladı olan herkesi gönlüne göre insanlarla karşılaşıtırsın...

Son düzenleme:
''kayınpeder benim olduğum odaya geldi bana sert bir dille el kol hareketi yaparak sen nikah sırasında bunları söyleyemezsin hatalısın yanlışsın dedi...''

burda ne demek istemiş k.peder anlayamadım.
söylediğin şeylerden ne çıkarmış olabileceğini bilemiyorum.

onlar ilk yola çıkarken sizin de gitmek isteyişinizden hoşlanmayıp,kendi aralarında kaynamışlar.
çok densizler ailecek.
damat arabaya almıyor,k.peder misafiri azarlıyor,odadan kovuyor.
damat anneyi,ananeyi kızlarının yanına sokmuyor.

açıkcası ben o anne anane kadar sabırlı olamazdım.
seviyorsa seviyor kızım,daha şimdiden ailesini paspas etmesi çok yanlış.

başatan kendini ezdirsin ki daha güzel hizmet edebilsin onlara......

Son düzenleme:

ben onlara karşılık vermeyecekmişim onlar ne diyorsa o...tamam deyip ses çıkarmadan odadan çıkmam gerekiyormuş...kızın şahidide olur ben öyle biliyordum demem yanlışmış...

kızı evlerine getirdikten sonra artık ne yapsak bir şey yapamazlar diye düşünmüşler.
tabiki kızın şahidi olur.
ama onlar kızı sahipsiz görmek istemişler.

düğünden sonra hiç kuzeninle konuştunmu telefonda falan?nasıl sessiz kalabildi kuzenin orda ailesine bu kadar kötü davranılırken inanamıyorum..neden bu kadar korkuyo?şimdi böyle susarsa kuzeninin yüzünü ne teyzene gösterirler nede ailesine..kötü bi durum gerçekten..Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…