Kuzenimin eski sevgilisi 8 yıl sonra benimle görüşmek istiyo?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
2012 de bundan 8 yıl önce kuzenim bi çocukla çıkıyodu ozamanlar çocukluk işte 1 hafta fln sürdü birlikte okulun bahçesinde fln oturmuştuk aaçma sapan bişeydi .
bu sene bu çocukla ben bi kaç kez karşılaştım hep benimle görüşmek istediğini söyledi ama defalarca reddettim en son iş yerimde karşılaştık yine ulaştı ve bu sefer bi şans mı versem acaba diye düşünüyorum siz olsanız görüşürmüsünüz ?
kuzenime bana yazdıgını söylemiştim gülüp geçmişti ama iş ciddiye binerse bana bi şaf söylerse ona kadar düştün mü diye kaldıramam sizce be yapmalıyım çocuklada uyuşuyo gibiyiz ?

İçime sinmiyo ilişkilerine şahit olduğum için saçma sapan bişeydi diyorum bilmiyorum ya ne yapacağımı

Yaşlarınız kaçtı peki

Çok mühim olmayabilir, kuzeniniz de belki takmayabilir ama görüşmeyin derim. Erkek mi yok? Belki ileride sıkıntı olur durduk yere

Kuzeniniz olgun yaşlarda bu ilişkiyi yaşasaydı düşüncem farklı olurdu ama sizin yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum, 14 yaşlarında yaşanan bir ilişkiye de ilişki denmez ki. Kuzeninizle samimiyseniz, onun ne düşüneceğini çok önemsiyorsanız, o zaman açık açık sorun. Ama bunun sorun olması saçma yani, 14 yaşında sevgililik değil alt tarafı muhallebicide, parkta takılmalık bir ilişki yaşamışlardır.

14 yaşındaki bir ilişkiyi ciddiye alamıyorum kusura bakmayin. Ama "laf kaldıramam diyorsanız" zaten hiç girmeyin. Ama ilk ablası ile çıkıp sonra kardeşi ile evlenen bir adamı tanıyorum sahsen kuzenimle çıkan biri ile görüşmezdim öyle veya böyle

Kuzeninizle konussaniz bu konuyu, o ne dusunuyor ogrenseniz? Yani zaten 1 hafta surmus iliskileri. Ayrilan kimdi, sonrasinda uzuldu mu? Bunlari da goz onunde bulundurun.

Feci yaa!

Taa 8 yıl önceki üsfelik 14 yaşında cocukluk işte. Bir haftalik bir sey icin kuzeniniz laf etmez ama ben bu elemanı güvenilir bulmadım

1 haftalık bisey 14 yasindaymissiniz hiç bir ciddiyeti yok bence... ama yarın bir gün biseyler ciddiye binerse kuzenin anlayışla karşılar mi yoksa laf söz eder mi bilemem
...
Ölç biç tart

Erkek kıtlıgı mı var
ve ayrıca gün gelir kuzenin le tekrardan aşkları depreşirse olan sana olur uzak dur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…