- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
"çocukluktu, saçma sapan bir şeydi işte" diyerek kendinizi düşüncenizin doğruluğuna ikna etmeye calısıyorsunuz, aslında sizin de içinize pek sinmiyor. Belki kuzeniniz sorun etmicek ama neticede riske atmaya değmez bence. Bir sürü erkek var piyasada. Kimsenin ağzına laf vermeyin..
Yaşlarınız kaçtı peki2012 de bundan 8 yıl önce kuzenim bi çocukla çıkıyodu ozamanlar çocukluk işte 1 hafta fln sürdü birlikte okulun bahçesinde fln oturmuştuk aaçma sapan bişeydi .
bu sene bu çocukla ben bi kaç kez karşılaştım hep benimle görüşmek istediğini söyledi ama defalarca reddettim en son iş yerimde karşılaştık yine ulaştı ve bu sefer bi şans mı versem acaba diye düşünüyorum siz olsanız görüşürmüsünüz ?
kuzenime bana yazdıgını söylemiştim gülüp geçmişti ama iş ciddiye binerse bana bi şaf söylerse ona kadar düştün mü diye kaldıramam sizce be yapmalıyım çocuklada uyuşuyo gibiyiz ?
Yaşlarınız kaçtı peki
14 yaşında 1 haftalık ilişki ne ya
Feci yaa!14 yaşındaki bir ilişkiyi ciddiye alamıyorum kusura bakmayin. Ama "laf kaldıramam diyorsanız" zaten hiç girmeyin. Ama ilk ablası ile çıkıp sonra kardeşi ile evlenen bir adamı tanıyorumsahsen kuzenimle çıkan biri ile görüşmezdim öyle veya böyle
Feci yaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?