Kuzenimin garip davranışları

e hani bu çocuk üni okuyordu harçlığını çıkartmak için muavinlik yapıyordu..
kuzeninizin bunu bilmiyor ihtimali yoktur sanırım tüm bdv biliyor zira..

Biliyor, fakat ısrarla üniversiteyi bitirene kadar işe kötü bakıyor.

Şehir dışı yurt dışı seyahatleri olan kişilerle birliktelik yürütmek zordur, çok fedakarlık ister. Siz bunu göze aldıysanız kuzeninize ne yemek düşer hepimiz biliyoruz.
Ayrıca mevzu helalinden kazanması olmalı. Allah onun rızkını muavinlikten veriyor demek ki. Napalım asalım mı muavinleri.
Kuzen boş konuşmuş.

Biliyor, fakat ısrarla üniversiteyi bitirene kadar işe kötü bakıyor.

Universiteyi nezaman bitirecek ve siz bitirmeden mi evleneceksiniz? Kuzeniniz "hayat mi gecer, ömür mü gecer" vs derken çokta universite okuyormuş gibi düşünmemiş. Okuyan biri olsaydi ve muavinlik gecici bir durum olsaydi, kimse "böyle hayat mi gecer, ailen nasil onayladi" vs seklinde işine laf soylemezdi bence.
Eminmsiniz okuduğuna?

Hayat boyu muavin olmayacak sonuçta bu çocuk. Ben belli bir yaşın üzerinde muavin görmedim hiç firmalarda. Genelde genç, bekar hatta öğrenci filan oluyorlar. Hani hemen yarın evlenmeye kalksanız kuzeniniz yorumda bulunsa anlarım. Çünkü evlilik hayatına uygun bir iş değil, ama gecici bir iş için şimdiden böyle yorumlar yapıyorsa kuzen sizi kıskanmış demektir.

Vallaha tatlım direkt kötü olarak düşünme. Senin kuzenin dedigi seyleri bende kuzenim icin düşünüyordum da dile getirmedim hiç ben. Ayrılırdilar gercek yüzü ortaya çıktı. Belki onunda icine sinmeyen bir sey vardir o da dile getiriyodur.

Universiteyi nezaman bitirecek ve siz bitirmeden mi evleneceksiniz? Kuzeniniz "hayat mi gecer, ömür mü gecer" vs derken çokta universite okuyormuş gibi düşünmemiş. Okuyan biri olsaydi ve muavinlik gecici bir durum olsaydi, kimse "böyle hayat mi gecer, ailen nasil onayladi" vs seklinde işine laf soylemezdi bence.
Eminmsiniz okuduğuna?

Emin misiniz derken? Yalan mı söyleyeceğim? Bu sene son senesi.

Ayrıca üniversiteyi bitirmeden evlenme gibi bir düşüncemizde yok

Eğer sevgiliniz okulu bitirince muavinliği de bırakacaksa (ki hiç anlamadım nasıl oluyor sadece yazın mı çalışıyor?) bence kuzeninize diyebilirdiniz derdi sana mı düştü yan gelip yatmak yerine parasını çıkarıyor diye.

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar,
Önceki konumda bahsettiğim gibi erkek arkadaşım muavin :) Onu cok seviyorum aramızda hiçbir sorun yok, birbirimizi artık daha iyi tanıyoruz ve tam bir beyefendi diyebileceğim biri..:KK36: Fakat gelin görün ki kuzenim sürekli laflar sokuyor bana. Bugün de milletin ortasında boş boş konuşunca çok sinirlendim iki laf söyledim. Kırıldı sanırım kalkıp gitti.. Kimseyi kırmaktan hoşlanmıyorum fakat çok sıkıldım sürekli aynı şeyleri söylemesinden. Sürekli aynı lafları söylüyor, muavin ile hayatmı geçermiş, doğru düzgün hayatı yokmuş, annem nasıl onay vermişmiş, en son beni çıldırtan lafı ya sen o çocuğa nasıl baktın oldu. Sevgilim olmasa bile insanları bu şekilde ayırmasından nefret ediyorum. Bende en sonunda Ben gerçekten mutluyum kimsenin görmediği değeri görüyorum muavin dediğin çocuktan dedim galiba biraz sert söyledim. Oda bişey demeden gitti..:KK42: Takmayacaktım ama çok üzüldüm. Beni üzdüğünün farkında değil sanırım. Canım fena sıkkın kızlar nolur söyleyin haksız mı kızdım ben? :KK64:

Şimdiden çok teşekkürler..
canım hiç takma kafana kendi mesleği ne kuzeninin. ne garantisi var sağlam işlerde çalışanların bile yarın çıkartılmayacağının

Sana tavsiyem şu olacak... "ANLATMA"
Kuzenin senin ilişkinin inciğini cinciğini bilmek zorunda değil, arkadaşların her şeyi bilmek zorunda değil. İnsanlar çok olumsuz yorumlar yapmaya musait, anlatma yorum yapamasınlar.

Seni düşündüğünden değil senin ne kadar mutlu olduğunu görüp kıskandığından yapıyor. Adım gibi eminim sebebi kıskançlıktan başka birşey değil.

Eğer sevgiliniz okulu bitirince muavinliği de bırakacaksa (ki hiç anlamadım nasıl oluyor sadece yazın mı çalışıyor?) bence kuzeninize diyebilirdiniz derdi sana mı düştü yan gelip yatmak yerine parasını çıkarıyor diye.

Hayır haftanın 3 günü okula gidiyor zaten 2. Sinif olduğu için. Geri kalan boş günlerinde muavinlik yapıyor

Back
X