kuzenimin nikahi

AkuaMarin02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
23
0
36
Adıyaman
Bugün can dostum hem kuzenim hem cocukluk arkadasim nikahlaniyor. Ama benim icin buruk bigün. Sebenini yazarsam beni yadirgamayin olurmu böyle hissetmemek düsünmemek icin kendimi zorluyorum bunlari hissetmeye hakkim yok.

Nikah sahidim sen ol dedi seve seve kabul ettim cünki o benim can dostum ve en mutlu gününde sahidinin benim olmami istemesi beni onurlandirdi dogrusu. Düne kadar herhafta sonu bulustuk dügün hazirliklarina kosturduk kiyafet baktik filan ben ona gelin cicegini ve gelin arabasi icin cicek yaptirdim hem kuzenim hemde sahidyimi elimden geldigince ona yardimci olmak istedim. Gecen hafta nikahdan bahsedecek oldum konusmak istemedi yani bana bi bilgi vermedi nasil gidicez nerde bulusucaz kacta orda olunacak bisey demedi bende bekleyim bakalim haftaya kadar arar söyler nasil olsa dedim ve düne kadar bana hic birsey demedi dayanamadim ben aradim iste stressli oldugunu söyledi evde durumlar karisik oldugunu babasinin üzerine gittigini filan anlatti bende teselli ettim üzülememesi gerektigini söyledim iyi düsünüp iyi hissetmesini önerdim herseyin yoluan girecegini anlattim o ise bana yine benim gelip gelmicegimle ilgili bisey söylemedi aslinda cevap belliydi vazgecmisti ama yinede keske güzel bi dille bana söyleseydi. Anliyorum onu stresli zor günler her kafadan baska ses cikiyor kendi basian hareket edemiyor herkes bi yerden karisiyor.
Bu sabah yinede umudum vardi msj yazdim nasilsin hazirlanabildinmi diye, yolda olduklarini söyledi bende simdiden tebrik ederim iyi düsün güzel düsün filan filan ögüt verdi teselli ettim oda bana sadece isterdimki sende geleydin ama kendi arabamiz bile yok baskasinin arabasiyla gidiyoruz. Bende cevap olarak canin sagolsun dert degil kafana takma dedim. Ama bana dogru düzgün kesin bi dille gel deseydi nikah sadihim sen olani istiyorum deseydi ben trenle bile giderdim bi yolunu bulur giderdim. Haftalar öncesinden hazilandim kendime özel kiyafet aldim.

Simdi kirginim biraz hazirlandim bu sabaha kadar bekliyodum gel dese cikardim yola nikah resimlerini ben cekicektim öyle konusmutuk hep hersey hazir bekledim. Simdi kendime kizip kendimi sucluyorum. Her söze her denilene inanip güvendigim icin. Sonucta bi mecburiyeti yoktu ama anlamiyorum niye hep bana nie insanlar hep beni yari yolda birakiyor sorun bendemi insanlardami ben neyi yanlis yapiyorum sonra üzülen kirilan ben oluyorum.
Bi yandanda böyle hissedip düsünmenin cocukca oldugunu hissediyorum yani kücük bi cocuk gibi buna alinip üzülüyorum. Kimseye kizmaya hakkim yok kimsenin benimla görüsüp biseyler paylasmaya mecburiyetide yok. Erkek arkadasim maddi skintilardan benimle evlenemiyor ben dogam geregi tutumlu bi insanim herseyi kisiyorum ki biran önce düze cikip bizde evlenelim dün oda bana msj yazmis sen herseyinden kesip bizim icin cabalarken ben har vurup harman savuruyorum hakkini helal et diye. Benim önceligim isteklerim belli ve bu yolda ilerliyorum gerceklestirmek icin ugrasiyorum... yanlisim bumu acaba benim isteyen ugrasam karsi tarafdaki insanlar emek harcamiyor yanlisim bumu dersiniz. Ne yapim kendimi nasil degistireyimki.

evet nikah uzak bi sehirde bir bucuk saat gibi. Iki haftaya dügünü var ona giderim nikaha sadece aile yakinlarini cagirdilar.

Son düzenleme:
Yargılanacak bişey yok ki.. Sonuçta kendisi söylemiş nikah şahidim ol diye. sende ona göre hazırlık yapmışssın, heveslenmişssin..

Sende farkındasın zaten ama insanları çok fazla önemsiyorsun sanırım..Fazla değer biçiyorsun. Kendini suçlama. oda ayıp etmiş ama baştan söylemeseysi sana

Çok kötü bir durum bence bu.

Ben çok duygusalımdır böyle bir şeyi kolay kolay hazmedemezdim.

Sen yine güçlüsün bana göre.

Çok büyük bir ayıp yapmış.

Hem çağırmış, nikah şahidi olman için hazırlatmış seni sonra da bir açıklama bile yapmadan vazgeçmiş.

Çok bencilmiş kuzenin kusura bakma yani.

Artık senin de kendine değer verip, bencil olma vaktin gelmiş.

Senin yerinde olsam düğüne bile gitmem..

evet nikah uzak bi sehirde bir bucuk saat gibi. Iki haftaya dügünü var ona giderim nikaha sadece aile yakinlarini cagirdilar.

Yadırganacak biri varsa o da o! tamam kafası karışık olablr düğün telaşı falan filan ama nerde kaç yıllık kardeşlik kuzenlik üstelik adam akıllı açıklama bile yapmamış!

öyle güzel yazmıssın öyle güzel ifade etmişssin ki herşeyi ve kendinin sorunun çözümünü kendin yazmıssın zaten çok fazla önemsemek :) gerçekten çok kırıcı aynı şeyi bende yasadım şuan zaten konusmuyoruz artık. ama seninki kuzen neticede yüzyüze bakıcaksınız. üzülme inan sen gibi beni düşünen bir kuzenim olsun çok isterdim:) gerçekten değerini bilememiş ve seni kırmıŞ boşver oluruna bırak sende ona göre mesafeni koyarsın

çok üzücü bir durum. yaptığı o kadar ayıp ki... ben de düğün telaşındayım ama aklımı kaybetmiyorum herhalde, ne alaka telaştan arayamamak, şahit ol demiş, gelebilirsen gel dememiş ki. ciddi bir tavır koymalı tebrik falan etmemelisin, daha da yardımcı olma zaten yeterince sömürmüş bu konuda seni. bak çok sinir oldum ya.

her ne olursa olsun kısa da olsa bi açıklama yapması gerekirdi onun açısından da terslik yada beklemediği bişey olabilir ama yinede sana söylemeliydi bir de bütün detayları konuşmuş ayarlamışsınız hiç olmamış yaptığı sen de düğüne gittiğinde can dostun kuzeninin değilde herhangi birinin düğüne gider gibi gider uzak bi arkadaş yada akrabanın düğününde nasıl davranıyorsan öyle davranırsın belki anlar yaptığı kabalığı

Çok ayıp etmiş..Kuzeniniz keşke yanımda olmanı çok istiyodum ama sorun çıktı deseydi size.
Belli ki çok anlayışlı bi insansınız. Kuzeniniz de bunu biliyodur. Sorun değil derdiniz kapanırdı konu..
Çok güzel düşünceli bi insansınız. Bu sizin üzülmenize sebep olsa bile bence böyle olduğunuz için şükretmeniz gerek.
Her ne kadar üzülseniz bile akşam kafanızı yastığa koyduğunuzda vicdanınız rahat olur. En önemliside bu zaten..

verdiginiz cevaplar icin, beni ciddye alip paylasimda buldugunuz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Kuzenime biraz kirginim ama o böyle olmasini istedi böyle oldu yapacak bisey yok. Icimdeki kirginligi bastirip bundan sonra daha farkli davranmayi düsünüyorum artik eskisi gibi yakin olmam uzakda olman bunca yillik bi hukukumuz var sonucta yillarin hatrina ben yine sayar severim onu ama artik kendimi acmam ona. Isteseydi gercekten yaninda olmami olurdu bi sekilde demekki öyle taktir etmis. Dügününede kinasinada giderim ben sadece iyi gün dostu degilim heraninda yaninda oldum yine olurum ama sadece orda olurum hic bi yakinligim olmaz. Böyle karar vermem dogrumu bilmiyorum ben kimsenin hakkini yemek istemem hele onun hic istemem elinde degildi belki imkani yoktu ama keske daha önceden deseydi ben ümitlenmeden havalara girmeden :) saglik olsun vede buda bana ders olsun

kuzenin bence senin ona verdiğin kadar sana değer vermiyo olabilir aksilik olmuş olabilir başkasının şahit olması gerekmiş olabilir ama bu sana k.bakma böyle böyle oldu demesi gerektiğini değiştirmiyo hala sabahında senin msj atmanda bana gereksiz geldi fazla değer veriyosun bence insanlara ayrıca sevgilinin yaptığıda vicdan rahatlatması sadece maddi zorluğun varsa har vurup harman savurma demek ki senin istediğin kadar o istemiyo evlenmeyi ki önceliği bu değil...

arkadasınız sıze cok buyuk bır ayıp yapmıs .

nıkah sahıdı olarak daha onceden secılmıssınız ustelık .

sonra vazgecıp bunu sıze son gun soylemesı cok ama

cok ayıp .siz yıne hosgorulu davranıp dugunune

gıdecegınden bahsetmıssınız .ben asla ayak bazmazdım .

ben de buna benzer bır durum yasamıstım,8 yıllık arkadasım dostum

benı degılde, 3 aylık tanıdıgı ona zarar veren kızı sahıt yapmıstı .

anında arkadaslıgımı bıtırmıstım valla .en kotu gununde yanında

ben vardım ,en mutlu gununde yanında olmasını ıstedıgı kısı

kendısıne zarar veren kısı ıse ,o zaman onunla arkadaslıgına

devam etsın deyıp arkadaslıgımı bıtırdım . .

Beni en yakın arkadaşım kardeşim dediğim kişi düğününe çağırmadı.balayı günü aklına gelmişim aradı aglıyo özür diliyo bende balayını zeir etmemek için önemli değil dedim lafı uzatmadan kapadm teli.çok üzücü durum maalesee ...ama iyi oldu ya iyiyi kötüyü ayırdım en azınan..

iki gün önce tasadüfen nisanlisini tren istasyonunda gördüm slmlastik tebrik ettim. kuzenimi bekliyomus bulusacakalrmis. Kahve icmeye davet etti beni olur dedim, o sirada kuzen aradi gelmek üzereymis. bekleyelim dedik ayak üstü alfliyoduk kuzen geldi. Onunlada bisey olmamis gibi slmlastik. Birden nisanlisina döndü ve hadi biz gidelim daha cok isimiz var dedi. Nisanlisi bi yerde kahva icseydik ben kuzenine söz verdim kiz burda bekledi diye cevapladi. Kuzenim ise aa olmaz daha cok isimiz var sana kravat bakicaz, kendisi gelmek isterse bizimle gelsin sonra iceriz kahveyi. Bende onun üzerine gelmem ben gideyim en iyisi dedim ayrildim yanlarindan. Ve orada gördügüm o kisi sanki kuzenim degilde bi yabanciymis gibiydi öyle soguk öyle uzak :S:S evlenirken insan baska bi moda mi giriyor baska bi dünyadami yasir yani nasil bir psikoloji bu, nasil anlamaliyim bunu, hösgürmemmi gerek yokksa alinmammi bilemedim.
Dün kinasi vardi yinede gittim normal bir misafirmis gibi davrnadim ve hic gözgöze gelmedik onunla nisanlisi bana bakip gülümserken o hic benden tarafa bakmadi sanki baska bi dünyada baska bi yerde yasiyo gibiydi :S:S cok ilginc görmüyodu sanki beni, anlam veremiyorum...

evlenirken byöle davranislare normalmidir? yani stress yogunluk filan cok yorugu bir is evlenmek ben onu anliyorumda hepsini, böyle davranmasi normalmi bu kadarmi olmali onu cözemyiorum.

bana belki kiiyorsunuzdur sen neden bu kadar ilgi gösteriyorsun diye, ama iste benim icin kolay olmuyor bi arkadasi kardesim dedigin insani, kaybetmek... ben sanirim yinede bi umut isigi görmek istedim gözlerinde ama göremedim

Son düzenleme:

merhaba cnm;
bence abartmıyorsun bazıları böyledir hani sonadan görme mi derler buldumcuk oluyor mu derler bu tarz insanlara resmen acıyorum kendileri için çok önemli bi olayda herkesi yok sayıp havalara giriyorlar benimde başıma benzer bir olay geldi en yakın arkadaşım beraber büyüdüğümüz kişi ablasının düğününde beni bütün gece görmezden gelmişti halbuki annem ikimize de kıyafet için kumaşlar alıp ikimiz için diktirmişti o akşam çok gücenmiştim sonuçta en yakın arkadaşım tamam insan özel bi ilgi beklemiyor ama en azından bi samimiyet bekliyor o akşam eve gelince ağlamıştım hırsımdan hatta annemde durumu fark edip boşver üzülme sende bundan sonra ona göre davranırsın demişti resmen bütün gece beni yok sayıp göz temasından bile kaçınmıştı ben maalesef snn kadar sabılı değilim sonrasında mesafeyi koydum 1 yıl sonra istemeye gelecekleri zaman telefonaçıp yarım ağızla gel istersen ama aile arasında olcak sıkılırsın demişi bende yok gelmem ben zaten saol diyip düğününe bile gitmemiştim hala daha gördüğünde laf sokar :) açıkçası umurumda da olmaz :) benim gözümde bitti çünkü

Ben böyle bir şeye alınırdım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kişi beni bir anda saf dışı bırakıyorsa alınırdım haklı olarak, hassas ve duygusal bir yapım var elimde değil, yalnız senin gibi anlayışlıyımdır, kırgınlığımı bile içimde yaşarım. :)

Benimde en yakın arkadaşım nikah şahidi beni yaptı. Çocukken sokakta bir arkadaşı vardı, sonra liseye birlikte yazılmışlardı bizim sınıfa, kız arkadaşımın sadece onunla arkadaşlık etmesini, başkalarıyla yakınlaşmasını istemiyor, kıskanıyordu. Bir küsüyordu aylarca konuşmuyordu. Evlendi, çocuğu oldu hala kıskançlığı devam ediyor ne garip dimi? :)

Arkadaşımda küsegenliğini bildiğinden kırmamaya çalışır, kendisinin nikah şahitliğini teyzesi yapmıştı. Ama sürekli şahit kim olacak diye soruyordu ona, benim olacağımı söyleyememişti, bende dedim tamam, esma sırf küser diye şahit değişti demiştim üzülmüştüm. Neyseki arkadaşım şahidin ben olacağımı, böyle günde huzursuzluk yaşamaması için kim olacağına karar vermediklerini söylemişti. :)

Şahidin ben olduğumu öğrendiğinde yüzü mosmor oldu.

Neden size bu kadar soğuk davrandığını anlayamadım doğrusu? Bazıları evleneceği zaman gözüne perde iniyor, kendini herkesten soyutluyor sanki, ben olsam kesinlikle kuzenimi yalnız bırakmaz, gelmesini isterdim. Siz bir şekilde giderdim diyorsunuz ya, bende çok sevdiğim insanlar için elimden gelenin fazlasını yaparım. Nişanı için okuduğum şehirden 6 saatlik yolu çekip gelmiştim, asla bırakmam. Tabii buna değenlerin olduğu gibi değmeyenlerde var.

Belki seni nişanlısından kıskanıyodur. Dikkat et falan diyen olduysa..
Ne garip insanlar var yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…