kuzenimin nişan sorunu

Ailesi tarafından istenmediğini bile bile evlenmesin zaten bırak nişanı düğünü. Bu ne böyle. Bugün yaptığı fedakarlıklar hatırlanmaz hiçbir zaman.

nişanı kız tarafı yapıyor. sevgilisinin babasının istememe gibi bir hakkı yok ki ona ne yani.

Çok doğru. Ayrılmak istedi zaten kuzenim ama çocuk bırakmadı ayrılmadılar daha çok bağlandılar hatta.
Adam pek bağlanamamış demek ki. Nişanda tatsızlık çıkmazsa düğünde yine çıkar onun mantığına göre. Düğün de mi istemiyor? Çok saçma yani babam seni istemiyor tatsızlık çıkmasın nişan yapmayalım?? Ne alaka?

kayınpederın haberi yok zaten bu konulardan. damat kendi kendi düşünmüş nişan olayını. annesi yapıcam her şeyinizi ne güzel şekilde demiş.

Ben konuyu pek anlayamadim oyleyse.
Kiz basta istemiyor
Sonra istiyor
Bu sefer cocuk istemiyor cunku babasi kizi istemiyor
Ama cocugun annesi dugun yapacak

Yani bence buraya konu acilana kadar aileler oturup konussun. Cunku ne desek oyle degil oyle demedi adam kendi demedi oglu dedi oyle boyle soyle... yani simdi nisanda tatsizlik cikacaksa dugunde de cikmaz mi? Bana cok anormal geldi bu konu.

Adam pek bağlanamamış demek ki. Nişanda tatsızlık çıkmazsa düğünde yine çıkar onun mantığına göre. Düğün de mi istemiyor? Çok saçma yani babam seni istemiyor tatsızlık çıkmasın nişan yapmayalım?? Ne alaka?
Evlenene kadar olabildiğince az bir araya gelinsin mantığında olabilir

Ben konuyu pek anlayamadim oyleyse.
Kiz basta istemiyor
Sonra istiyor
Bu sefer cocuk istemiyor cunku babasi kizi istemiyor
Ama cocugun annesi dugun yapacak

Yani bence buraya konu acilana kadar aileler oturup konussun. Cunku ne desek oyle degil oyle demedi adam kendi demedi oglu dedi oyle boyle soyle... yani simdi nisanda tatsizlik cikacaksa dugunde de cikmaz mi? Bana cok anormal geldi bu konu.
işte çocuğun düşüncesi bu

isteme ve düğün istiyor sadece. en başında da nişan istememiş sanki takı için yapılıyor gereksiz demiş. babasıyla da böyle olunca iyice istemiyor.

Ben çocuğu anladım ya, hak da verdim açıkçası.
Benim başımda da böyle bir durum olsa ben de aileler ne kadar az biraraya gelirse o kadar iyi olur derdim.
Nişanda problem çıkmasıyla düğünde çıkması bir değil.
Zaten baştan nişan olmasın diye anlaşılmış, şu aşamada kuzeninizin nişan da nişan diye tutturması doğru değil bence.

Ben çocuğu anladım ya, hak da verdim açıkçası.
Benim başımda da böyle bir durum olsa ben de aileler ne kadar az biraraya gelirse o kadar iyi olur derdim.
Nişanda problem çıkmasıyla düğünde çıkması bir değil.
Zaten baştan nişan olmasın diye anlaşılmış, şu aşamada kuzeninizin nişan da nişan diye tutturması doğru değil bence.
Evet bizim tarafa durumu çaktırmamaya çalışıyorlar. bir de onlar sorun çıkarmasın diye. kuzenim de diyor demek ki hiçbir şey istediğim gibi olmayacak razı gelicem ne olcaksa diyor. istenmiyorum ya diye düşünmeye başladı.

Evet bizim tarafa durumu çaktırmamaya çalışıyorlar. bir de onlar sorun çıkarmasın diye. kuzenim de diyor demek ki hiçbir şey istediğim gibi olmayacak razı gelicem ne olcaksa diyor. istenmiyorum ya diye düşünmeye başladı.
Kuzeniniz ve sevgilisi bu yola bilerek çıkıyor, madem ayrılmıyorlar, herkesi karşılarına aldılar evlenmek için fadakarlık yapmak zorundalar bazı konularda.
Ben çocuğu anladım, sonuçta babasının huyunu suyunu herkesten iyi bilir şimdi nişan olsa adam kalksa ters bir laf etse, hem kuzen üzülecek hem ailesi üzülecek.
Adam nişana gelmeyeceğim diye tuttursa kuzeninizin ailesi yine anlayacak ki ortada ters giden durumlar var.
O yüzden ne kadar az temas o kadar çok huzur.
Yani kuzeniniz bu durumları bilerek göze alarak yola çıkıyorsa taviz vermek zorunda, yok vermeyecekse evlenmeyecek.

Önce isteme olsun sonra Söz nişan bi arada yapılsın.. gençler kendi arasında eğlenmeye gitsin istediği zmn.. ama istemeyle aynı gün nişan çok mantıksız mal kaçırıyo gbi olur

isteme ve düğün istiyor sadece. en başında da nişan istememiş sanki takı için yapılıyor gereksiz demiş. babasıyla da böyle olunca iyice istemiyor.
Kuzeniniz hak veriyorsa sıkıntı yok, yapmasın o zaman nişan. İlerde sorun yaşayacağını bile bile istenmediği aileye gelin gitmek nişandan daha büyük sorun çünkü.

Kuzeniniz hak veriyorsa sıkıntı yok, yapmasın o zaman nişan. İlerde sorun yaşayacağını bile bile istenmediği aileye gelin gitmek nişandan daha büyük sorun çünkü.

Hevesi varsa yapsin. Kendisi ve kendi ailesi karşılasın masraflari.

Bizde nisani kiz tarafi yapar mesela.

Bu erkek ailelerinin hiç mi kız evladı yok, yegeni yok kız kardeşi yok? Hele bir kayinbabanin gelin kızı istememesi çok ilginç. Allah herkese vicdan versin. Bence müstakbel eşinin ailesi tarafından istenmedigini öğrenince ilişkiyi bitirmek gerek. Çünkü bu istememe olayı zaten senin yuvani yıkarım ben firsatini bulunca sinyali. Tebrübeler önemli. Keşke vazgecse kuzenin erkek arkadaşından.
Babasına rest çekmesi de yeterli olmaz ki bi süre sonra ki bence rest çekmek değil onun durumu.

Back
X