kuzenımın nişanı?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar bır ay sonra kuzenımın nısanı olacak kapalı dugun salonunda fakat kıs geldı artık ne gıymelıyım bılmıyorum :S baska kuzenımın dugunude gıydıgım bı duz ustu kısa kollu elbısem var onu gıymeyı dusunuyorum ayıp olurmu acaba kuzenımın dugunude gıydıgımı dıger kuzenımın nısanında gıymek ama bunun dugunude var tekrar elbıse almak ıstemıyorum cok gosterıslı degıl ama sade sık bısı bılemedım ne tur seyler gıyebılırım arkadaslar :S elbıse modelı soyle soldakı elbıse

Eklentiler

• $öööö.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 128
Durumunuzu bilemiyorum ama elinizden geldigince baska bir sey giymeyi denemelisiniz derim. Yani iki kuzeninizde de ayni elbise hos olmaz. Ama baska cikariniz yoksa olur tabi. Belki elbiseye detaylar ekleyebilirsiniz.

Öbür dügünle bu nisanin arasi yakinsa baska bisey giysen daha iyi olur. Ama degilse, yukardaki arkadasin dedigi gibi aksesuarlari degistir. Mesela bu mavi elbiseye altin rengi taki ayakkabi ve canta cok güzel olur.

cnm bende aynı şeyi yapmıştım eylülde evlenen kuzenim için aldığım kıyafeti ağustosta evlenen diğer bir kuzenimin düğününde giymiştim ilkinde tülden askıları vardı ikincisinde kalın taşlı askılar ve göğüs altında taşlı kemeri vardı elbisenin

bu 2011 eylül ayında olan düğün

buda 2012 ağustosta olan cnm bariz bir kilo farkıda var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…