- 16 Şubat 2016
- 10
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi bulamadimbirsey
-
Yani hiç agzini bile açma mi diyorsunuz?Akraba iliakilerinde uc maymunu oynayacaksin
Hayat bana bunu ogretti
Yani hiç agzini bile açma mi diyorsunuz?
ahhh canım yaa böyle dıılarla dilerleee olmaz bu iş elinde sağlam kanıtın yoksa yada ispatlayamayacaksan hiç bulaşmaaBenim için önemli olan bir konu var. Erkek kuzenim 2 yillik sevgilisiyle nisanlandi geçen hafta. Ben bu kizi bayadir taniyorum, zaten asagi yukari ayni yaslardayiz. Ortaokul ve lisede ayni okuldaydik. Ailesinide biliyorum, orta halde bir aile. Yalniz cok net hatirliyorum o dönem kiz hakkinda baya bir konusuluyordu çok fazla para harciyor, ailesi bu kadar zengin degil nerden buluyor bu kadar parayi diye. Hatta o dönem kulagima gelmisti, bir erkek arkadasiyla (bu erkegi bende taniyorum) bir gecede 10.000 lira harcamislar. Bunu tabii hiç bir zaman kendi gözümle görmedim sadece duymustum ve o zamanlar hiç inanmamistim. 2 yil önce kuzenimle sevgili oluncada hiç kötü düsünmedim kizla ilgili sonuçta beni ilgilendirmez kuzenim kabul ettiyse onu bana ne ki dedim. Ama geçenlerde o dönemlerde onunla arkadas olan bir kizdan inanilmaz sasirtici bir sey duydum. Kuzenimin nisanlisi eskiden para karsiligi bir kaç kez erkekler ile birlikte olmus. Evli erkeklerde dahil. Daha baska karanlik islerde yapmis. O paralarin hepsi ordan gelmis. Duydugumda inanamadim. Açikcasi hala tam inanmiyorum çünkü yakistiramiyorum ama bunu bir kaç kisi daha onaylayinca bilemiyorum. Keske hic duymasaydim cunku simdi kendimi anlatmaya sorumlu olarak hissediyorum, yoksa yanlis mi dusunuyorum? Belki tamamen yalandir her sey. belkide gerçektir, hatta belki kuzenimin bile haberi vardir ve onu öyle kabul etmistir. Ama ya çocugun haberi yoksa? Birlikte büyüdügüm insan o sonuçta, asla üzülmesini istemem. Ne yapmam gerekir?
Evet bu konuda çok haklisin. Bizim ailedede var bu durum. Ama eger böyle bir gerçek varsa ve benim elimden bir sey gelmiyorsa kendimi kötü hissediyorum.Kız deli misin
Akraba=Akbaba
Kızı allayip pullayip aklarlar seni batirirlar yerin dibine hic bulasma
Peki hakli olabilirsiniz, ama empati kurun, diyelimki sizin nisanlinizin eskiden gigololuk yaptigini bilenler olsa ve bunu size kimse demese, yani gordukleri halde gözlerini ovusturarark bakip size karsi sussalar, siz ne hissederdiniz? kendinizi aldatilmis hissetmez miydiniz?rahmetli babannem bir şeyi gözünüzle görseniz bile üç kez gözünüzü ovuşturup tekrar bakın öyle emin olun derdikendinizin şahit olmadığı bir durumu hangi akla hizmet kuzeninize söyleyeceksiniz.Varsayalımki gördünüz eminsiniz yinede sizene
Evet zaten bende bunun dedikodu olmasini istiyorum cunku kiza asla yakistirmam ama bunu bir kac kisiden duydugum icin icime suphe dustu.sonuçta dedikodu iftirada olabilir gözünüzle görmediğiniz şeye inanmayın ve bu onların arasından bir durum bence bişey yapmayın derim çok ciddi olabilecek bir konu çünkü milletin ağzı torba değil bilemeyiz kim ne yapmış gerçekmi yalan mı biri uydurdu mu lisede o kadar dedikodu dönerdi ki yalan dolan
bak ne güzel diyorsunuz eskiden benden önce yani...Peki hakli olabilirsiniz, ama empati kurun, diyelimki sizin nisanlinizin eskiden gigololuk yaptigini bilenler olsa ve bunu size kimse demese, yani gordukleri halde gözlerini ovusturarark bakip size karsi sussalar, siz ne hissederdiniz? kendinizi aldatilmis hissetmez miydiniz?
Pardon? Iftirayi ben mi attim? Düzgünce bi okuyun isterseniz.Size ne? İftira atmak cok kolay, camur at izi kalsin.
İs bitiminde parayi aldigini gordunuz mu, tovbe yarabbim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?