Kuzenimin nisanlisi

Aman hiç bulasma sen kotu olursun .... eger dedigin gibi bir kizsa dusmani cok olur cocugun kulağina gotururler haberi olur... senden duymasinlar... ama icin rahat etmezse ailseni soyle bi arastirin kizi kimmis kiminfesiymis die

Evet zaten bende bunun dedikodu olmasini istiyorum cunku kiza asla yakistirmam ama bunu bir kac kisiden duydugum icin icime suphe dustu.
bence karışma belki de varsa bile biliyordur ve sonuçta onlar hayatı paylaşacak geçmiş geçmişte kalmış belki o şekide kabul ettiler birbirlerini ama gerçekten uydurma falan da olabilir ortalık karışmasına gerek yok şimdilik izleyin yanlış bir hareketini görmüyorsanız kızın karışmayın bence sonuçta onların hayatı

bak ne güzel diyorsunuz eskiden benden önce yani...
nişanlanacak kadar birine güvenmişsem sevabıyla günahıyla kabul etmişimdir.
Hm peki tesekkurler. yani benden önce katilde olsa sübyancida olsa fark etmez diyorsunuz. Sonuçta benden önce? peki o zaman mutluluklar hayatinizda :)

Lisedeki dedikoduyu herkesler ögrenir sonra da herkes sanki kendi görmüş gibi anlatır. Yani bikaç kişi aynı şeyi söyledi diye gerçek sanmayın.

Üstelik nişanlısını tanıyordur kuzeniniz, öyle bi kızsa eğer erkekler arasında zaten tanınır bilinir. Bunu da kuzeninizin öğrenmeme ihtimali yok. Yani gercekten oyle bir sey varsa kuzeniniz bunu kabul edip evleniyordur.

Siz söylemeyin bir şey, adınız iftiracıya çıkar

Geçmişte yaptığı seyler bugununu etkilememeli diye düşünüyorum tabi ki bazi konular hariç. Her konu için bunu diyemem. Ama bahsettiğiniz konu dogru olmamak ile birlikte onun kendine zarar verdiği yanlışlar. Pişman olmuş olabilir kuzeniniz ile güzel bir hayata başlangıç yapmak istemiş olabilir. Ayrıca şu da var gozumle gormedigim hic bir seye inanmam ben. Insanlar artik cok kolay baskalarini harciyor. Biri soyler o gider oburune o burune derken laf buyur vs.

Reactions: anu
Zaten asla karismak istemiyorum, gerçekten. Ama söyle bir sey var içimde, eger gerçekse ve ben kuzenime soylemezsem, o zaman sanki bir nevi bile bile onu atese surukluyormusum gibi hissedecegim. Hani zararin neresinden donersen kar derler ya, o zaman çok geç olacak. Ama bir yandanda kiza bakiyorum, kiz melek gibi masum kesin yalandir diyorum. Eger gerçekse ve evlendikten sonra ortaya cikarsa o zaman dilsiz seytan ben olacagim

Elinizde ispat yoksa konusmayin sakin hem yalancı çıkarsınız hem iftiraya girer Allah korusun. Kanıt olsa tabiki konusun derdim yuva kuracak sonuçta ama su şartlarda sessiz kalın kuzeniniz için hayırlısı olsun..

Konu sahibi tek bir şeyi merak ettim. Para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia ediyorsunuz. Etraftan sadece eski erkek arkadaşlarıyla ilişkiye girdiğini duysaydınız aynı tepkiyi mi verecektiniz?

Başkalarından duyarak bir insanı suçlayamayız, sizde bir suçlama yapmıyorsunuz zaten. Acaba mı diyorsunuz.
Duyduklarınızı ispat edebileceğiniz bir noktaya getirebilirseniz eğer, kuzeninizle konuşabilirsiniz.
Biliyorsa sorun yok. Bilmiyorsa size teşekkür eder.

Gözünle görmediysen hiç karışma. Belki iftiradır ve bu iftira neticesinde sen onun yuva kurmasına engel olucaksın bu çok büyük bir vebaldir günahtır

Sen hiiççç karışma bence deee. Herkes iyi sen kötü olursun. O sana bunları söyleyenler susar sen kalırsın ortada

Misli muslu rivayetler uzerine konusuyosun.adimlarini dikkatli at.soz konusu kizin hayatini, olumsuz yonde degistirirsen ilerde vicdan azabindan nallari dikebilirsin.

Sana kuzen gelip ;ee sen ne dusunuyosun nisanlim hakkinda diye sordu mu? Sormadi.
Sana soz hakki tanininca konusursun .

İnsanlarin ozel hayatindan cekin elinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…