- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi bulamadimbirsey
-
sen seytan falan olmazsın kendini öyle deme o onların arasında bişey hayat bu belkide başka bşey olacak ve boşanacaklar yada çok mutlu olacaklar bilemezsin şu nada karışacağın bir durum yok bence söylersen de direk iftiracı kuzen olacaksın belkide bunu düşünmek sana kalmıyor ki ayrıca gerçek olduğundan emin değilsin ve bir iftiraya inanmak ta günah yani emin olmadığın şeyi ortaya sürme sakınZaten asla karismak istemiyorum, gerçekten. Ama söyle bir sey var içimde, eger gerçekse ve ben kuzenime soylemezsem, o zaman sanki bir nevi bile bile onu atese surukluyormusum gibi hissedecegim. Hani zararin neresinden donersen kar derler ya, o zaman çok geç olacak. Ama bir yandanda kiza bakiyorum, kiz melek gibi masum kesin yalandir diyorum. Eger gerçekse ve evlendikten sonra ortaya cikarsa o zaman dilsiz seytan ben olacagim
Aynısını söyleyecektimSakın ha ağzını açma!
Kız çığlığı basıp namusuma laf ediyor diye cıngar çıkarırsa aileden aforoz ederler seni, onu da baş tacı.
İspat edemeyeceğin bir şey bu, kanıtın da yok söylediklerin havada kalır.
Kanıtın olsa bile, yine de hoş karşılamazlar seni. Adın yıllar sonra bile nişan bozan kuzen olarak anılır.
İftirayi siz attiniz demis miyim siz bi okuyun?Pardon? Iftirayi ben mi attim? Düzgünce bi okuyun isterseniz.
Peki hakli olabilirsiniz, ama empati kurun, diyelimki sizin nisanlinizin eskiden gigololuk yaptigini bilenler olsa ve bunu size kimse demese, yani gordukleri halde gözlerini ovusturarark bakip size karsi sussalar, siz ne hissederdiniz? kendinizi aldatilmis hissetmez miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?