Kuzenimin nisanlisi

Sakın ha ağzını açma!
Kız çığlığı basıp namusuma laf ediyor diye cıngar çıkarırsa aileden aforoz ederler seni, onu da baş tacı.
İspat edemeyeceğin bir şey bu, kanıtın da yok söylediklerin havada kalır.
Kanıtın olsa bile, yine de hoş karşılamazlar seni. Adın yıllar sonra bile nişan bozan kuzen olarak anılır.

Sen şimdi söylesen kuzenine iyi niyetle sonrasında yüzde bir ihtimalle sana söylenenlerin yalan olma ihtimali sana nasıl hissettirir? Bunu göze alabilir misin? Bazen %1 %99 dan daha önemli ve büyüktür bunu sakın unutma.. ki bence zaten biz söyle desek bile sen soylemiceksin sadece duyduklarını zararsız bir şekilde anlatma ihtiyacını karşılıyorsun :)) bir nevi bomba haber dedikodusu ihtiyacı :))))))

olmus bitmis niye aciyosunki icini mi kemirdi belliki elini etegini cekmis belkide pismandir evlendigine gore.kuzenin bilsede bilmesede olacak hayirli bi isi bozma ins hayat boyu mutlu olurlar

O kız hakkındaki olaylara şahit olanlar yazsın eminlerse.
Sen söyleme diğer arkadaşlarında dediği gibi kız kendini aklar olan sana olur.

sen seytan falan olmazsın kendini öyle deme o onların arasında bişey hayat bu belkide başka bşey olacak ve boşanacaklar yada çok mutlu olacaklar bilemezsin şu nada karışacağın bir durum yok bence söylersen de direk iftiracı kuzen olacaksın belkide bunu düşünmek sana kalmıyor ki ayrıca gerçek olduğundan emin değilsin ve bir iftiraya inanmak ta günah yani emin olmadığın şeyi ortaya sürme sakın

Iyi de sanane ki ? Insan 2 yil ciktigi kizla ilgili illaki bazi seyleri biliyodur ama sevmis demek ki kiz da degisti belki artik cok pisman yaptiklarina? Napicaksin bu kiz zamaninda bpyle boyleyapmis deyip ortaligi ksristirip sonra onlar ayrilinca nolcak? Basin goge mi erecek seni ilgilendirmeyen bi konuya burnunh sokma bence herkes yasamasi gereken seyleri yasar ayrica agzini acip bisey dersen suclu sen olursun

Aynısını söyleyecektim bencede söylemeyin. Bu arada belki çocuğun haberi vardır.ailesine söylemiyordur .

biliyorsa bile sana evet mi diyecek kuzenin
bence anlatma
hadi öğrendi duydu senden uzak durur senden herkesten

Hiç karışma .
Kuzenin biliyordur belki de sevdiği için sorun etmemiştir .
Onların hayatı sonuçta .

ben söyleyeceğine eminim burda sadece ilginç bir haber olduğu için konu açtın. Allah ın "settar" sıfatından haberin varsa söylemezsin. ama bence herşeyi hatta bire bin katarak anlatacaksın o potansiyeli gördüm yazdıklarından. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz demişler. Kına ki başına güzel şeyler gelsin. O sana anlatan arkadaşın nerden görmüş kız fahişeyse eğer kendisi de aynı yerde mi çalışıyomuş?

Birincisi, insanlar değişebilir, düzelebilirler.
İkincisi, sizin elinizdekiler sırf kulaktan duyma şeyler. O demiş, bu demiş. Gerçek olduğunu ne biliyorsunuz? İftira olamaz mı?
Bir diğeri, kuzeniniz bu kızı gayet iyi tanıyor olabilir. Yani geçmişini iyi veya kötü biliyordur. Bunlar artık nişanlanmış. Bu saatten sonra sizin gidip gerçek olup olmadığı bile belli olmayan şeylerle insanların midesini bulandırmanız yersiz. Haksız çıkarılmanız, kuzeniniz ve o kız tarafından rezil edilmeniz de çok olası.
Hiç karışmayın.

Allah, affettiği mümin kuluna dünyada yapmış olduğu bütün günahları kimsenin görüp duyamayacağı şekilde teker teker hatırlatıp ikrâr ettirecektir. Bu durum karşısında mahvolduğuna hükmedecek olan bu kula Allah, "Ben senin yaptıklarını dünyada gizlemiştim, bugün de bağışlıyorum"buyuracak ve bu kula sadece sevap defteri verilecektir

Allah bile herşeyden haberdarken kimsenin duymayacağı şekilde kabul ettiriyor kuluna günahlarını. Sen varlığından emin olmadığın bir günahı, sadece "canın öyle istedi diye" millete yayacaksın. sonra nasıl uyuyacaksın peki?

İnanamadım yorumlara ya. Kim kardeşi gibi gördüğü birinin böyle bir kadınla evlenmesini ister? Bunu bile bile nasıl susabilir? Bağnaz biri değilim, oldukça açık fikirli olduğumu düşünüyorum. Ve bu olaya geçmişi geçmişte kalmıştır diye bakamıyorum. Konuda sevgilisini sevip de birliktelik yaşamış birinden bahsedilmiyor. Bunu para karşılığı yapmak ne kadar uç nokta farkında mısınız? Ve başka kirli işler de varmış. Bilemiyorum ya kuzenimi asla böyle bir hayatın içine atmazdım. Ya o eski bulaştığı kötü işlerle ilgili adamlar yarın öbür gün tekrar ulaşırsa bunlara? Kuzen o zaman öğrenirse? Böyle bir kadından çocuk sahibi olmanın pişmanlığını yaşarsa? Ayrıca böyle şeyleri yapmayı vicdanına yedirebilmiş bir kadın kuzenime ne kadar iyi bir eş olur ki. Tek bir hata yok, hatalar zinciri var.

Elbette ki anlatılanlar abartı, iftira olabilir. Ama gerçek olma ihtimali o kadar rahatsız edici ki hiç duymamış gibi yapmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…