• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin nişanlısının arkamdan konuşması

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
Kuzen dediğim benim en yakın arkadaşım oluyor. ayşe diyelim. nişanlısı ile de yıllardır tanışırım, yedik içtik beraber, ailesiyle bile gittiğimde görüşürüm. bu nişanlıya mehmet diyelim ona.

bunlar eskişehir'de yaşıyolar. çok sık gider gelirim ve her gittiğimde de iyi davranır bana 'senin yerin ayrı, kardeşimiz gibisin, evlenince evin bi odası senin.' vs der.

ama bundan 6-7 ay önce şöyle bi durum olmuş. onların arkadaş çevrelerinin de içindeyim her gittiğimde. yani beni tanıyan insanlar var ortamda. bu x demiş ki 'evlendiğimizde ayşe ile captaini çok fazla görüştüreceğimi sanmıyorum.'

sebebi de sanırım şu. bunlar zamanında ayrılmışlardı. ben de barışmalarını istemedim yalan yok. şiddet vs vardı işin içinde çünkü. o ayrılıklarında kuzenle biz beraberdik ve o telefonları açmayınca beni aramaya başladı ısrarla. ben de aramamasını söyledim ama ısrarla aradı. sinirle tartıştık biz de 'sen kim oluyosun' şeklinde. ama sonrasında bu konuyu aramızda konuştuk, halletik, kırgınlık yok dedik. meğer varmış.

şimdi siz olsanız bu durumu konuşur musunuz? yoksa içinize mi atarsınız?

Sorun kuzende nışanlısında degil ki gorusme zaten onunla bu tipler dayagi yerler gelip sana aglarlar sonra ertesi gun yine kocam köylü olurlar arada sen suclu olursun sanki dayak atan senmissin gibi

Bunlara diyeceksin ki canim ne var biraz dovmusse hem döver hem sever aradiklari cevap o

Kuzen dediğim benim en yakın arkadaşım oluyor. ayşe diyelim. nişanlısı ile de yıllardır tanışırım, yedik içtik beraber, ailesiyle bile gittiğimde görüşürüm. bu nişanlıya mehmet diyelim ona.

bunlar eskişehir'de yaşıyolar. çok sık gider gelirim ve her gittiğimde de iyi davranır bana 'senin yerin ayrı, kardeşimiz gibisin, evlenince evin bi odası senin.' vs der.

ama bundan 6-7 ay önce şöyle bi durum olmuş. onların arkadaş çevrelerinin de içindeyim her gittiğimde. yani beni tanıyan insanlar var ortamda. bu x demiş ki 'evlendiğimizde ayşe ile captaini çok fazla görüştüreceğimi sanmıyorum.'

sebebi de sanırım şu. bunlar zamanında ayrılmışlardı. ben de barışmalarını istemedim yalan yok. şiddet vs vardı işin içinde çünkü. o ayrılıklarında kuzenle biz beraberdik ve o telefonları açmayınca beni aramaya başladı ısrarla. ben de aramamasını söyledim ama ısrarla aradı. sinirle tartıştık biz de 'sen kim oluyosun' şeklinde. ama sonrasında bu konuyu aramızda konuştuk, halletik, kırgınlık yok dedik. meğer varmış.

Bazi kadinlar boyle dayak yiyip yiyip gidip tekrar barisirlar. Siz savundunuz dogru yolu gosterdiniz diye suclu olursun.

Bizzat kendin gorusmek istememelisin zaten.

arkadaşlar siz kardeş kadar yakın olduğunuz kuzeninizi/arkadaşınızı şiddet içeren bi ilişki içinde diye hayatınızdan çıkarır mısınız?

adam ellerini bağlayıp dövmüyor yani karşılıklı hırpalıyolar. bu da bi şiddet tabi ki ve ben çok kere bu konuda uyardım. kendisi gelip bana ağlayan sızlanan bi insan da değil. ama bi süre sonra baktım ki devam etmeye kararlı. daha fazla üstelemedim bu konuda.

bu durumda kuzeni hayatımdan çıkarmayacağım tabi ki.

sadece bu durumu konuşmalı mıyım onu soruyorum.

İşte sırf bu yüzden insanların ikili ilişkilerine karışmayı doğru bulmuyorum.
Gayet iyi niyetli yaklaşmışsın, yardımcı olmuşsun arkadaşına ne kadar güzel bir şey ama sonuca bak.
Konuş desem, Mehmet'e ne söylersin bilemiyorum ama ben olsam kuzenim için hayatımdan çıkartamayacağıma göre sohbetimi en aza indirirdim.

Klasik hikaye
Onlar anlaşmış barışmış sizi kötü etmişler.
Görüşmeyin geçin kendileri bilirler ekmeğinizi onlar mı veriyor.

su anda daha az gorusme gibi bi durumun var mi, yok. evlendiler mi, hayir oda yok henuz. nezaman evlenirler, ve kuzenin gercekten uzaklasir senden, ozaman alir karsima konusurum. kuzenimin davranisinda degisiklik goruyosam kuzenimle konusurum, onu buna iten sebebler (kocasinin bunu ondan istemesi) ile ugrasmam.

Şiddet varsa bir de üste çıkmasın bence.
Kuzenin de hata yapıyor, barışması hataymış. Onun lafıyla da senle görüşmeyecekse, ooo. Omla görüştürmem ne demekse, tapusunu mu alıyor?
Konışma bence ama bu şekilde şiddet şu bu devam eder de kuzenin de onun için senden uzaklaşırsa sen sil ikisini de.

ben olsam konuşmam bu durumu kendisiyle araya mesafe koyar kuzenimle aynı şekilde görüşmeye devam ederim.

Eğer çok yakınsam konuşurum.
Eskişehire gittiğim veya onların yanıma geldiği bir zamanda "x senin yerin ben de böyle böyle kuzenim de kuzen değil kardeş gibi benim hayatımda bu bu yerlere sahipsiniz,ben de öyle olduğumu düşünmüştüm,arkadaşlara benim için şunu bunu söylemiş olman beni çok üzdü ve açıkçası sebebini de merak ediyorum" tarzı ılıman bir konuşma başlatırım,zaten devamı gelir.

Ben şiddet işine karışmam uyarımı yaptıktan sonra Ayşe kendisi bilir sürdürüp sürdürmeyeceğini. Ancak Mehmet'e bir höst derim yani, sen kim oluyorsun da kuzenimle beni görüştürmüyorsun dış kapının dış mandalı? Ayşe'ye direkt çemkirmem belki Ayşe'ye söylemeden çevreye bahsetmiştir. Ayşe'ye de sitem ederim ama "Ben böyle böyle söylediğini duydum Mehmet'in inanmak istemedim başta zira senin buna izin vermeyeceğini, aramıza birilerini sokmayacağını biliyorum ama yine de bir sana söyleyeyim dedim ben çok kırıldım bu tavra" gibi cümlelerle.

ben konuşurum açık bir şekilde. he kuzeniniz etkilenir mi, muhtemelen hayır dislanan siz olcaksınızdır o nisanlisiyla iyi hos devam eder yoluna ama konuşun derim.

Mehmet'in bu düşüncesini size ileten kim??

ayşenin eski iş arkadaşı, benim de onlar vasıtası ile tanıştığım bi kız arkadaşımız. onla da yine samimiyetim var yani dış kapının dış mandalı değil. açıkçası bu açıdan laf taşımış gibi duruyor evet ama şöyle gelişti. bu arkadaş da farklı bi ilde yaşıyor ve ankaraya geldiğinde bişeyler içmek için buluştuk. konu doğal olarak mehmetten açıldı ve zaten hep konuştuğumuz üzere olayın yanlışlığından dem vuruyoduk. dedikodu diyebilirsiniz ama bu muhabbetler ayşenin bilmediği şeyler değil. laf lafı açtı ve böyle böyle olmuştu diye anlattı. ben de o an şaşırdım ama olay yapmadım.

Back
X