- Konu Sahibi Mavisssssss
merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum . kuzenimin çok ciddi bir sorunu var ve ben tam olarak anlayamadım
belki sizlerde fikirlerinizle bize yardımcı olursunuz . kuzenim 23 yaşında ünv. mezunu 5 ay önce nişanlandı. ondan öncede flört dönemleri oldu . nişanlısı 25 . çok seviyordu ben şahidim kavga ettiği günlerde gelir ağlardı bana dert yanardı çok korkardı kaybetmekten hep teselli ederdim hep dualar ederdi mutluluğu yakaladı ama nişanlılığın da hiç bir sorunu yok ailele ler arasında da her şey mükemmel . bugün konuşuyorduk size o diyologları yazacagım : Bana son zamanlarda birşeyler oldu . nedenini bende anlayamıyorum, ne gibi dedim .
bilinçaltım bana bir oyun mu oynuyor bilmiyorum kimseye anlatamıyorum derdimi .
bazen nişanlıma karşı sanki hiç bir şey hissetmiyor muşum gibi hiç bir şey
olurmu öyle şey dedim saçmalama . ne olur kızma bana durumum böyle . onu sevmiyor musun yani dedim asla inanmam . bende inanmam buna ama neden böyleyim bilmiyorum .
Bu durumu yenmeye çalışıyorum gecenler de yine böyle hissederken kavga ettik ve kaybedeceğimi düşündüm biran bütün gece hiç uyuyamadım ve onu ne kadar sevdiğimi onun herşeyim olduğunu anladm bu düşüncelerimden kurtuldum için çok mutlu oldum çok sevindim deli gibi sevdiğimin farkına vardım ve herşey çok güzel ken 2 gün önce o korktuğum duygular hisler yine geldi beni buldu ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım et dedi ağladı . çok içme battı kızlar ben sorunun ne olduğunu anlayamadm
o gün deli gibi sevdiğimi aslında anladığım gün yine korktum bu duygulara tekrar kapılmaktan ve sonunda yine oldu ve ben nasıl baş edeceğimi bilmiyorum .. konuşmalarımız böyle oldu kızlar bende tam olarak ne olduğunu anlamayamadım için fazla bir şey diyemedim kuzenime ne oluyor neden istemediği bu duygulara kapılıyor yenmek için bu kadar ugraşırken neden içinden çıkamıyor çok kötüydü sonra nişanlısı aradı evine bıraktı saat geç olmuştu yarın ben gideceğim onlara ve sizin yorumlarınızı okutacağım kuzenimin sorununu anlayabilen arkadaşlarım lütfen yorumlarınızı ve ne yapılması gerektiğini esirgemeyin lütfen gerçekten yardımcı olmak istiyorum ben ona şimdiden hepinize teşekkür ederim .

bilinçaltım bana bir oyun mu oynuyor bilmiyorum kimseye anlatamıyorum derdimi .
bazen nişanlıma karşı sanki hiç bir şey hissetmiyor muşum gibi hiç bir şey
olurmu öyle şey dedim saçmalama . ne olur kızma bana durumum böyle . onu sevmiyor musun yani dedim asla inanmam . bende inanmam buna ama neden böyleyim bilmiyorum .
Bu durumu yenmeye çalışıyorum gecenler de yine böyle hissederken kavga ettik ve kaybedeceğimi düşündüm biran bütün gece hiç uyuyamadım ve onu ne kadar sevdiğimi onun herşeyim olduğunu anladm bu düşüncelerimden kurtuldum için çok mutlu oldum çok sevindim deli gibi sevdiğimin farkına vardım ve herşey çok güzel ken 2 gün önce o korktuğum duygular hisler yine geldi beni buldu ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım et dedi ağladı . çok içme battı kızlar ben sorunun ne olduğunu anlayamadm