• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin takılmyacak derdi!

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
kızlar şuan yanımda olan kuzenim cevaplarınızı buyuk heyecanla beklıyor=)
kendiside yakın zamanda uye olup huzurlarınızda dert yanacak=)
gel gelelim herseyi en ince detayı kafasındaa kurup kurup buyuten bir yapıda..
yaklaışk bir yılı aşkın nişanlı severek yola girdiler...
kuzenımın nişanlısı kendini bilen beyefendi eli açık biridir..
bizim yorumumuz bu tabi..
dün kuzenim nişanlısıyla beyaz esya alıyor..akşamda eve giderken nişanlısı dur tatlı alıyım diyor,kuzenim gerek yok diyor,
sonra kuzenim aa içimden geldi ben alıyım diyor evde yeriz diyor..
tamam peki diyor nişanlısı..pastaneye giriyolar,seçiolar tatlıyı ve nişanlısı senmı alacaksın şimdi diyor...
kuzenmde alıyor tabi..
sonra yuzu düşüyor kuzenimin,çocuk neden suratın düştü,sen aldın dıyemı suratın düştü ne oldu sen istedin diye içinden geldi die bişe demedim diyor
kuzenmde yok öyle bişey diyor mutluluk gösterisi yapıyor sonra..
fakat kızlarr gel gelelim başımın etni yiyor allah aşkına birde siz söyleyin...
bu çocuk 1 yıldır kuzenimin ailesine her gidişinde tatlsnı çiçeğni alır..saygıda kusur etmez
ailesi destek çıkmadgı için fazlaca borca girdi ve en ufak şeyn hesabnı yapması çok normal,
-
kuzenimin şöyle bir tekaşı var..

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım tek derdi bu olur ..

bence nankörlük etmesin ,kendısı ısrar etmş alcam dıye,nısanlısıda tamam demış bugune kadar alınca ıyı almayıncamı kötü olunuyo. gözunden dusmesı ıcın bu konu cok basıt saçma bı konu.:49:

belki nişanlısıda kuzenin için eli açıkmı cimrimi diye denemiştir ALLAH aşkına bu bi sorunmu evet başlık gibi takılmayacak dert...

Yok artık,bence hıc haklılık payı yok kuzenınızın..benımde erkek arkadasım her dısarı cıktıgımızda öder,ama arada sırada ben odemek ıstıyorum dedıgımde de karsı cıkmaz,cunku bılır kı,arada sırada benım odeme yapmam,benı rahatlatır..ki ben calısmıyorum,o calısıyor..bence bunu sorun yapmayın..ben sızın yerınızde olsam kendımı ıyı bıle hıssederım..

Canım bunda bir şey yok ki :) ahh keşke benim de tek derdim böyle bir şey olsa :(

vaaaah vahhhh çok üzüldüm... kuzenine söyle bu iliişki yürümez, hadi bakalım ben yürümez dedim diyede iyice kuruntu yapsın ayrılsın bence... madem bize soruyor..

evlendikten bikaç ay sonra gelip tekrar bu konusunu okusun ve şuna emin olsunki şu an benim burda dalga geçtiğimden daha fazlasını yapacak o zamnlar açtırdığı bu konu için kendine gülecek....

kızlar şuan yanımda olan kuzenim cevaplarınızı buyuk heyecanla beklıyor=)
kendiside yakın zamanda uye olup huzurlarınızda dert yanacak=)
gel gelelim herseyi en ince detayı kafasındaa kurup kurup buyuten bir yapıda..
yaklaışk bir yılı aşkın nişanlı severek yola girdiler...
kuzenımın nişanlısı kendini bilen beyefendi eli açık biridir..
bizim yorumumuz bu tabi..
dün kuzenim nişanlısıyla beyaz esya alıyor..akşamda eve giderken nişanlısı dur tatlı alıyım diyor,kuzenim gerek yok diyor,
sonra kuzenim aa içimden geldi ben alıyım diyor evde yeriz diyor..
tamam peki diyor nişanlısı..pastaneye giriyolar,seçiolar tatlıyı ve nişanlısı senmı alacaksın şimdi diyor...
kuzenmde alıyor tabi..
sonra yuzu düşüyor kuzenimin,çocuk neden suratın düştü,sen aldın dıyemı suratın düştü ne oldu sen istedin diye içinden geldi die bişe demedim diyor
kuzenmde yok öyle bişey diyor mutluluk gösterisi yapıyor sonra..
fakat kızlarr gel gelelim başımın etni yiyor allah aşkına birde siz söyleyin...
bu çocuk 1 yıldır kuzenimin ailesine her gidişinde tatlsnı çiçeğni alır..saygıda kusur etmez
ailesi destek çıkmadgı için fazlaca borca girdi ve en ufak şeyn hesabnı yapması çok normal,
kuzenimin şöyle bir telaşı var..
bugüne kadar ilk defa yapıyor,hiç beklemezdim..bizim eve gelrken tatlıyı neden almama musade etti,ben öylesne söylemştim..acaba cimrileştimi..eskiden eli açıktı bunlar göstermeklmıydı vs...vs...
söylenıyor...
onun için çok ciddi bi mesele halıne geldi..
bende diyorum ya allah aşkına belkı yanında nakıt yoktu(birde dün peşin parayla beyaz eşya almış nişanlısı)
dedim her istedgnı eksksiz yapıyor,yuva kuruyor zaten sıkıntıda kalkmş neyi takıyorsun diyorum...
ama o endişeli...
yapmamalıydı gözümden düştü diyor..
kızlarr kuzenimin haklılık payı varmı sizce...?
ben yoruldum size devrediyorum:52::52::52:

kuzenin nişanlısının ona olan sevgisini,ilgisini,birlikteliğini parayla mı ölçüyor canım.yani kimin neyi aldığının ne önemi var.önemli olan birlikteliği ve mutlu olabilmeleri.çocuk elinden geleni yapıyormuş zaten.bir tatlı parasıyla kafası karışmışsa bence evlilik için biraz beklesin.çünkü evlilik öyle bir tatlı parası kadar basit sorunlardan ibaret olmayacak.nişanlısı da bir insan.kokmuş çoraplarıyla karşılaştığında ne yapacak ? ay bu çocuk pismiş mi diyecek ?

sanırım yaşı biraz küçük kuzeninin.:)

biz nişanlıyken eşimle kazancımızı ortaya koyup birlikte şeyler alıyorduk.şimdide aynı şekilde paramız birliktedir ve harcamalarımızı birlikte yaparız.ben ondan o benden habersiz çorap bile almayız.hep birlikte alırız herşeyi.alış verişe çıkınca ben ona birşey almak isterim o bana.ben erkek reyonuna gitmek isterim o kadın reyonuna.

yani önemli olan birlikte aynı pencereden bakabilmek.hayat bu kadar küçük şeylere üzülecek kadar uzun değil.

kuzenine slm.kendini üzmesin.bu seferde tatlı parasını o vermiş olsun.dünyanın sonu değil.bak burada insanlar ne sorunlar yaşıyor onları okusun.

mesela ben 2,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim.

kızlar burayı bilmiyor..dedeim şimdi kk arkadaşlarım taşa tutacak seni:52:
valla başımın eti yedi çocuk bigün tatlıyı ödemesne izin verdi die cimri ilan etti garibimi:52::1:

hep nişanlısı ödeyecek diye birşey de yokki yani sonuçta..içinden geldi ödesin diye düşünmüştür..ayrıca gayet doğal bir durum bu

kuzenin nişanlısının ona olan sevgisini,ilgisini,birlikteliğini parayla mı ölçüyor canım.yani kimin neyi aldığının ne önemi var.önemli olan birlikteliği ve mutlu olabilmeleri.çocuk elinden geleni yapıyormuş zaten.bir tatlı parasıyla kafası karışmışsa bence evlilik için biraz beklesin.çünkü evlilik öyle bir tatlı parası kadar basit sorunlardan ibaret olmayacak.nişanlısı da bir insan.kokmuş çoraplarıyla karşılaştığında ne yapacak ? ay bu çocuk pismiş mi diyecek ?

sanırım yaşı biraz küçük kuzeninin.:)

biz nişanlıyken eşimle kazancımızı ortaya koyup birlikte şeyler alıyorduk.şimdide aynı şekilde paramız birliktedir ve harcamalarımızı birlikte yaparız.ben ondan o benden habersiz çorap bile almayız.hep birlikte alırız herşeyi.alış verişe çıkınca ben ona birşey almak isterim o bana.ben erkek reyonuna gitmek isterim o kadın reyonuna.

yani önemli olan birlikte aynı pencereden bakabilmek.hayat bu kadar küçük şeylere üzülecek kadar uzun değil.

kuzenine slm.kendini üzmesin.bu seferde tatlı parasını o vermiş olsun.dünyanın sonu değil.bak burada insanlar ne sorunlar yaşıyor onları okusun.

mesela ben 2,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim.
yorumların hepsini okuyor şuan..
sanırım fazlasıyla takıntılıyım demeye başladı suan iyikide varsınız hepiniz=)
inanın durumunuza çok üzüldüm başınız sağ olsun=(
rabbim szie eşinize sabır versin..çok zor rabbim dayanma gücü versin=(((

bir anlık dalgınlıgına gelmiş olabilir bence anormal bişey yok
benim erkek arkadasımda eli açıktır sağolsun ama ben bazen rahatsız olurum sürekli biryerlere gidip herseyi ona ödetmeye
her zaman olmasada yemeğe gidersek mesela hadi sana tatlı ısmarlayayım derim
önceleri tatlıyı ben ısmarlayayım desemde hesabı bana ödetmezdi ama ben bozulurdum.tatlıyı ben getiridm aklına beni ödemem lazımdı diye
ama simdi bozuluyorum diye hesap geldiğinde elini cebine atacak oluyor sen mi ödeyeceksin diyor evet dersem bişey demiyor.
bazende dalgınlıgına geliyor o toparlanana kadar ben ödüyorum
sen ödedin ben ödedim yapmıyoruz
hatta çok nadir bazen yanında nakit var zannederek oturmus oluyoruz çıkısmazsa rezil olmus gibi hissetmiyor kendini yanında nakit var mı diyor
kartımı çaktırmadan veriyorum şifrelerimizi biliriz zaten, böyle olduguda oluyor

Son düzenleme:
ay ne var bunda.delirmeyin allah askına dertsiz başa dert arıyosunuz.1 senedir tanımadıysa nişanlısını biz 1 kelimeyle mi tanıtcaz.bu kadarcık seyde güven gidiyorsa o evliliğin vay haline

Kuzeniniz nişanlısına haksızlık ediyor. Sonuçta nişanlısı tatlı alacakmış, kuzeniniz gerek yok demik. Sonra da kuzeniniz içimden geldi ben alacağım deyip almış ve de kendisi aldı diye surat yapmış. Valla adamcağızın kafası bayağı karışmıştır :) Erkekler kadınları anlamıyor diye dert yanıyoruz ama, bazen bizi ben bile anlayamıyorum :27:

üstelik kuzenin istediği için kabul etmiş bunu.yani kuzeninin kendini iyi hissetmesi için yapmış olma olasılığı çok yüksek.kuzeninin isteğini yerine getirmş.belki o isteğini geri çevirirse kuzenini kıracağını düşünmüş olabilir.o kadar masraf yapıp o kadar çaba harcayan biri bir tatlı parasına pabuç bırakmaz canım.

sürekli kendisi ödediği için kuzeninin kendine saygı duyulmasını istediği için böyle bir talepte bulunduğunu düşünmüşte olabilir.

Son düzenleme:
üstelik kuzenin istediği için kabul etmiş bunu.yani kuzeninin kendini iyi hissetmesi için yapmış olma olasılığı çok yüksek.kuzeninin isteğini yerine getirmş.belki o isteğini geri çevirirse kuzenini kıracağını düşünmüş olabilir.o kadar masraf yapıp o kadar çaba harcayan biri bir tatlı parasına pabuç bırakmaz canım.

sürekli kendisi ödediği için kuzeninin kendine saygı duyulmasını istediği için böyle bir talepte bulunduğunu düşünmüşte olabilir.

kesinlikle bende sizinle aynı şeyleri söyluyorum hatta burda yorumların aynısını..
ama çoğunluk söyleynce faklı oluyor..kuzenim şuan bile konuyu açtrdgna pişman:21:
ben ne salağım bide surat astım diyor:52:
ben diyince değil szi diyince fakına varıyor hey allahım:52:
keşke hayat boyu tek derdin bu olsa diyorum..
birde kuzenim diyorki ben parayı sorun etmedim elbet ama cimrileştimi bian diye düşünmüş...çocuk alştırmış bunu elini cebine attırmamaya..kuzenim şoka girdi bian şokun etkisiyle saçmaladı:52:

yorumların hepsini okuyor şuan..
sanırım fazlasıyla takıntılıyım demeye başladı suan iyikide varsınız hepiniz=)
inanın durumunuza çok üzüldüm başınız sağ olsun=(
rabbim szie eşinize sabır versin..çok zor rabbim dayanma gücü versin=(((

teşşekkür ederim canım.

insanlar bir anda değişmez.alıştığı hareketten farklı bir hareketle karşılaşınca tepki verdi sanırım.ama bunlarada alışması gerekiyor.yani kabullenmesi.insanlar her zaman aynı davranmayabilir.

bence en kısa zamanda üye olsun kk ya.:)) sonra buradaki olayları okuyunca nelere dikkat etmesi gerektiğini daha iyi fark edecektir.

Çocukcağız besbelli ki kuzenin ısrar ettiği için kırmak istememiş, yoksa genel tavrı belli. Hiç sıkmasın tatlı canını kuzenin boşuna. :34:

Erkekler kadınlar hiçbir zaman anlaşılmaz derler ya o hesap
Ben öderim diyo ama ödemek istemiyo,nişanlısı nasıl olurda bunu farkedemez
En ufak şeyde bu kadar pimpiriklenecekse kimse ile bi ilişki yürütemez

kuzenin akli sira cocugu denemeyemi calismis,
cocuk alayim demis alma demis,
sonra kendisi almak istemis ne warki bunda,
sorun yokken sorun yaratmaya calisiyor bence:20:

Back
X