TeşekkürlerPatavatsız konuşmuş,iyi niyetli olsa biraz düşünerek kırmadan konuşurdu.Bu şekilde moral verilmez.O cümlenin yerine'baska yerde yapacağına inanıyorum, yapabilirsin'vs diyebilirdi.Önemsemeyin kendi yolunuza bakın, umarım daha güzel kapılar açılır size..
En azından kendi kendimi savunabiliyorumHayır, eski yorumlarınıza baktım. Sataşmadığınız kimse yok. Gayet çaçaron birisiniz
Hiç sanmıyorum. Bununla ilgili yaran olduğu açıkEn azından kendi kendimi savunabiliyorum
İnsanlar genelde hangi konuda kuyruk acıları varsa o konuda başkasına takılıyorlar. Sen kendini savunuyorsan başkasının savunamaması seni niye rahatsız etsin ki. Sürekli bunun üzerinden gitmen garip. Umarım gerçekten savunursun. Cimrilikle suçlayanlar genelde cimri, yalancılıkla suçlayanlar yalancı çıkıyor.En azından kendi kendimi savunabiliyorum
Çoğunlukla Sabit müşteri yok. Yoldan geçenler. Kahvaltı görüyor geliyor, gezi arabaları vs.Dükkan açıldı diye neden siz geri çekildiniz ki? Neden rekabet etmediniz? Kendinize güveniniz mi yoktu? Onlardan önce orada siz varsanız sizin müşterileriniz bellidir. Müşteriler sizi bırakıp diğer tarafa kaydıysa sorun sizde o zaman kapatmakla iyi yapmışsınız.
Kına yakma seviyesin de sevinmiş terbiyesiz.Büyük hayallerle köye lokanta açtık. Yol üstü olduğu için arabalarını durdurup gelenler sayesinde iyi döndü.Kendi ürettiğimiz yumurta ,süt ,peynir bal ,köz patates,pişi vs veriyorduk. Hevesle köy evi tipinde dekor ettik. Sobalı şirin yer ,belki bilenler olur İstanbula yakınız.
Ama ahlak sorunu var , iş yaptığını görünce yakındaki arsalara aynı konseptle iki lokanta daha açıldı. Maalesef kapattık. Müşteri üçe bölündü .
Kuzenim çaya çağırdı. Vay be Çok üzüldüm ,elini attığın şey kurudu, ne ümitlerle geldin köye didindin ama ellerin bomboş geri dönüyorsun dedi.
Bu iyi niyetli mi yoksa daha da üzmek için mi anlamıyorum. Çünkü onunla ortak açmamı istemişti kabul etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?