Kuzenimin teselli şekli

Evet tabi ki. Bir erkek karşısında fiziksel olarak güçsüz birine küfür ediyor ,onurunu hedef alıyor. Daha ne olsun
Nerde kaldı hak hukuk adalet? Bu ülkede isteyen istediğini öldürebiliyor mu hanımefendi?? Ne münasebet! Bu cümlenize kadar size hak verebilirdim belki ama işin farklı boyutları ortaya çıkmaya başladı. Söyleyecek bişey bulamıyorum malesef ne desem boşa gidecek

Oturma organı yemediği için gidemedi olarak yorumladım. Ayrıca nişanlınız olmasaydı o kadar artist davranıp adamın eşyalarına tekme atamazdınız yani sizin de oturma organınız yemezdi. Sizin köyde herkes yüreksiz demek ki. Adamı tahrik edip edip sonra haneye tecavüz edenlerin olduğu bir köyden çıkmasınız demek ki. Gerçi bu konuda da belli oluyor sizinle aynı işi yapanlara ahlaksız diyen birisiniz. Size bir bilgi vereyim mi? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Kuzeninizi yadırgamayın lütfen kan bağı var sonuçta. Aynı şeyin laciverti misali..

ay bu o uye mi?
bassaydi keske mekanı nisanlisiyla, izin vermeseydi

Ahlak sorunu mu ? Şimdi onlar serbest piyasada istediği mekanı açtı diye ahlaksız mı oldu yani kuzeninizi iyi niyetli bulmadım.

rızkı veren Allah tır bacı sakin ol

Kuzeniniz bak ben olmadığım için olmadıya getirmiş. Fesatça ve hoş değil.
Diğer dükkanların da salıncağınızdan köşenize aynısını yapmasını hoş bulmadım valla ben. Azıcık kendi fikrini kullansın bari herkes. Yeni mi aklınıza geldi derim

Hayır ona güvenmedim anlık sinirdi. Adam çıkmasa büyük ihtimalle geri düzeltirdim anlık patlamaydı. Üslubunuz çok edepsizce. Siz çok mu iyi ve düzgün birisiniz. Ayakkabı bir insandan daha mı değerli? Dağıtınca kahır mı oldular yoksa eskidiler mi?

Oy ne kadar komiksin öyle. Başkasının sıkıntı yaşaması ,üzülmesi eğlenceli mi

Ajdhakxjakdjajhajajzjznxh altıma işicm gülmekten

Diğer konuyu okumadım, buradan okuduklarımla yanlışa yanlışla gitmişsiniz gibi geldi bana ama konudan bağımsız son cümleye takıldım. Görevini tehlikeye atmak ve sevmek arasında bir bağ yok. Öfke kontrol problemi var gibi duruyor.
Sevgi anlayışlarımız ne garip oldu ya.

Öfke problemi yok. Planlı bir şekilde şehir dışından geldi. Yolda sakinleşebilirdi. İki saat süren öfke patlaması olmaz

Öfke problemi yok. Planlı bir şekilde şehir dışından geldi. Yolda sakinleşebilirdi. İki saat süren öfke patlaması olmaz
Görevini tehlikeye atmak neden o zaman? İzinsiz mi gelmişti ondan mı öyle dediniz? Her neyse. Yine de görevi tehlikeye atmakla sevgi arasında bir bağ yok bence. İşin biter gelirsin adamla düzgünce konuşurken sevgi böyle bir şey

İzinsiz değil ama memur sonuçta. Şikayet etseler başı derde girebilirdi

Klasik akraba . Kıskanmış batınca sevinmiş arkanızdan konişuyor yüzünüze de dalga geçer gibi bunları demiş. Uzak durun boşverin. Laf dalaşına girmeye degmez

Patavatsız konuşmuş,iyi niyetli olsa biraz düşünerek kırmadan konuşurdu.Bu şekilde moral verilmez.O cümlenin yerine'baska yerde yapacağına inanıyorum, yapabilirsin'vs diyebilirdi.Önemsemeyin kendi yolunuza bakın, umarım daha güzel kapılar açılır size..

Sevinmiş baya hoşuna gitmiş kapatmanız.

İçinden demiştir oh iyi oldu, benle ortak olsaydı böyle mi olurdu… Allah işte diye…. Leş düşünceli insanlar… Çok takılma diyemeyeceğim haklısın.

Kuzeninizin tavrı hiç hoş değil o konuda haklısınız ama ticaret konusunda biraz yanlışsınız bence, eşimlerin aile şirketi var 10 15 mağazadan oluşan, kurumsal bir iş yapıyorlar ve bütün mağazaları rakip firma mağazalarıyla dip dibe hatta rakipler kapatırsa onlar da mağaza taşıyor rakip firmalara yakın yerlere. Yani ticaret rekabetle döner, siz lokantanızı geliştirip en iyisi olsaydınız ekmek üçe bölünmezdi bize buradan ekmez çıkmaz der onlar kapatırdı demek ki onlar daha iyiymiş siz kapatmışsınız, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…