Kuzeninizin birazcık aklı selim olsaydı ve dediğiniz gibi onca zamanı birlikte geçirmiş kardeş gibi büyümüş olmanıza karşın sevgilisine verdiği değerin çeyreğini size verseydi "o benim kardeşim gibi sen ne diyorsun" derdi erkek arkadaşına.
Görülen o ki kardeş gibi gören taraf sizsiniz eğer ki karşılıklı olsaydı böyle bir muamele ile karşılaşmazdınız.
zaten ablasıyla konuşacagım yarın yüzyüze.. sevdigi insandan ayrılsın demiyorum ama onun huyları düzeltsin bugün beni silen yarın ailesinede böyle davranır diye korkuyorum..canım sen uyanık bir kıza benziyorsun yani aklı başındasın anladığım kadarıyla,
o hödük kötükedihüso , kuzeninin kafasını karıştırmandan onun gerçek yüzünü göstermenden korktuğu için göndermiyordur size bence. kıskançlık da bahane.
kuzenin biraz saf sanırım ve hödüğün oyununa gelmiş, aman dikkat edin de fazla ileriye gidip kızın pişman olacağı şeyleri yaşatmasın. ama sen karışma ablası annesi uyarsın.
sen sadece ilerde ayrılırsan ağlamak için de bana gelme. bundan sonra hep resmi olucaz böyle de. kafasına dank eder belkiklava:.
tam anlayamadım canım yazdıgınıkuzenının sevgılısı senı nle onu kıskandırıyordur
senı begendıgını soyleyıp nıfak sokuyordur
bence de çağırma.hatta keşke kuzenini de çağırmasaydın.sevgilisi izin vermediği için sizin evinize gelmeyen kızdan ne hayır gelir ki.olmaz olsun boşver....
Bi sevgilimin lafıyla kuzenimle ilişkimi kesicem..Allah akıl fikir versin senin o kuzenine...
Güzellikle konuşup uyarsanda anlamıyor sanırım...Boşver canım sen haklısın ama bişey deme...
Bırak ne hali varsa görsün...Hatasını er yada geç mutlaka anlayıp kafasını taşlara vuracak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?