kuzenime cok sinirliyim.. biz ikimiz 18yasındayız ve cocuklugumuzdan beri hep birlikte büyüdük kardş gibiydik kıyafetlerimizi bile birlikte alırdık okadar yakındık.. şimdi 1 yıldır bi cocukla cıkıyo ve şimdi cıktıgı insan bize gelmesine bile izin vermiyo!!!!!! benim her yerde savundugum kendimden önce düşündügüm kuzenimde sevgilisine ses cıkaramıyor tamam diyor..!!! bende kuzenime ben bir daha o insanla aynı ortamda olmam dedim.. benimde 3.5 yıllık bir ilişkim var şimdi ayın 18nde dogum günü partisi yapcam neymiş sevgilisi gelmezse kendiside gelmezmiş..!!! ya o insan bizim evimize göndermiyor ben niye onu cagırayım ki..neymişte bize geliyorken başına bişey gelirmiş annesigil yokken tek başına bizde ne işi varmış!! yaa biz ailece okadar yakınız ki böle gidip gelmelerin lafı bile olmaz şimdi bi insan yaptıgına bakarmısınız ailesi olmadan gelemezmiş sevgilisi izin vermiyormuş..!!! yaa şimdiden bizi ne hale getirdi hala o insana umut baglıyor yaen cokta kuzenim bunun için konusmayacaksan konusma bende gelmem dedi.. :çok üzgünüm:
cnm kuzenini gerçekten seviosan dua et de ayrılsın o hödükten. senle görüşmesine engel olduğu için değil ama, iş ciddiye biner de evlenirlerse kuzeninin hayatını karartacağı için ayrılmalarını isteyeceksin. bu tip adamlardan hayır gören 1 tek kadın görmedim ben. işin sonu nereye doğru gidecek bilio musun, karısını balkona bile çıkarmayan, karısının her an bi namussuzluk yapacağından şüphelenen bi kocaya doğru gidecek. kuzeninle konuş desem hayatta dinlemez seni, tahmin edebiliyorum.
kıskançlık, ilgi, bunların sınırları bellidir, ama bu düpedüz sadistlik, psikopatlık.evlenince annesinin evine bile gidemicek saftirik, haberi yok.
anlamıyorum bu kızları ya, erkekleri bişi sanıp atlıolar, ipleri de veriolar ellerine hemen.
sen dua et ki kuzeninin gözündeki perde bi an önce kalksın ve o herif kuzenine daha fazla bela olmasın, elinden başka şey gelmez.:teselli:
aman ya ne degecek budapest'in dedigi hödügün teki!!!!!Bu yaptıgına degecek biri mi çok merak ediyorum!!Çok taviz vermiş çokk..
ben evin tek kızıyım hani cıkıp gezicez filan desem ona kızmıs desem yok ortada sorun yok bize gelcek oturcaz birlikte sanki biz evin içinde napcaz ki..! dedigin gibi bahane.. kuzenim beni dinlese zaten beni silmeyi göze almazdı.. ha bide evet annesini babasını bukadar dinlemez elin oglu için 1 yılda kardesi gibi gördügü kuzenini sildiEvin içinde de insanın başına binbir türlü şey geliyorlmaz:
Tamamen bahane kuzeninizin sevgilisinin yaptığı:1shok:
Esir kampımı bumu kim ki o? izin vermeyince dizimi kırıp evde oturucam
Hayret birşey yaa kuzenininde yaptığı iş yani
belki anasını babasını bu kadar dinlemiyor
kalkmış elin çocuğunun ağzına bakıyor..
İpleri çabuk vermiş eline bence
Kuzeninle konuşsan evlilikte bile olmayacak şeyleri şimdiden yapmasının saçma oldunu söylesen
Kadında erkekte esşittir o sana neden sormuyorda sen ona soruyorsun desen?
Bende kuzenimle bu derece samimiyim ve çok sık giderim erkek arkadaşım karışamaz babam bile bişey demedikten sonra
Arkadaşımda bile kalırım evden izin aldıktan sonra o hiçbirşeye karışamaz yanii..
ben evin tek kızıyım hani cıkıp gezicez filan desem ona kızmıs desem yok ortada sorun yok bize gelcek oturcaz birlikte sanki biz evin içinde napcaz ki..! dedigin gibi bahane.. kuzenim beni dinlese zaten beni silmeyi göze almazdı.. ha bide evet annesini babasını bukadar dinlemez elin oglu için 1 yılda kardesi gibi gördügü kuzenini sildi
offf klasik genc kiz sacmaliklari...bir sevgili buldu ya, harika kizi oynayacak. her dedigini yapicak ki sevgilisi ona iyice baglansin. ikisi gul gibi gecinsinler. yakinda anlar hatasini. hic takma. buyusun sonra gorusursunuz kuzeninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?