kuzenime cok sinirliyim.. biz ikimiz 18yasındayız ve cocuklugumuzdan beri hep birlikte büyüdük kardş gibiydik kıyafetlerimizi bile birlikte alırdık okadar yakındık.. şimdi 1 yıldır bi cocukla cıkıyo ve şimdi cıktıgı insan bize gelmesine bile izin vermiyo!!!!!! benim her yerde savundugum kendimden önce düşündügüm kuzenimde sevgilisine ses cıkaramıyor tamam diyor..!!! bende kuzenime ben bir daha o insanla aynı ortamda olmam dedim.. benimde 3.5 yıllık bir ilişkim var şimdi ayın 18nde dogum günü partisi yapcam neymiş sevgilisi gelmezse kendiside gelmezmiş..!!! ya o insan bizim evimize göndermiyor ben niye onu cagırayım ki..neymişte bize geliyorken başına bişey gelirmiş annesigil yokken tek başına bizde ne işi varmış!! yaa biz ailece okadar yakınız ki böle gidip gelmelerin lafı bile olmaz şimdi bi insan yaptıgına bakarmısınız ailesi olmadan gelemezmiş sevgilisi izin vermiyormuş..!!! yaa şimdiden bizi ne hale getirdi hala o insana umut baglıyor ya
en cokta kuzenim bunun için konusmayacaksan konusma bende gelmem dedi.. :çok üzgünüm: