Kuzenimin yaptığı, tansiyonum düştü

Kirpik kıvırma makinemi bile almışlardı el bagajımdan, onunla birine nasıl zarar verebilirim onu da anlamış değlim ama
hahah sorma yaa bende erişte makinesi şipariş ettim arkadaşımdan onu bulmuşlar , ne oldugunu anlamamışlar iki saat sorguya çekmişler arkadaşımı, oda bana sövmüştü başlıycam makinanıza diye :) hamur kesiyoruz falan diye anlatmış garibim yaa çok var böyle tuhaf olaylar :)

Abartmissiniz fenalasmalar falan...belki annesinin begendi bicak takimini gondermmistir size demis zaten bavuluna koy diye tamama bicak oldugunu soylememesi tuhaf yaptigi ama onun acisindan dusunun birde
Hanımefendi polis gelip pasaportunuzu götürüp sizi orada tutsa siz allah bilir kuranı hatmederdiniz ! Abartmaymış. Bıçak takımı değil onun annesi habire yurtdışına yanına gidip geliyor koleksiyon yapmıitır şimdiye, dümdüz 12 tane bıçak takım değil siyah saplı ince bıçaklar işte, yollamasa hiçbr şey eksilmez türkiyede bıçak mı bitti ??

isvicre'den her geliste ya cikolata yahut da bicak alirim. dolayisiyla kuzeninizin yaptiginda kotu niyet yok. kiz icinde ne var diye muhtemelen liste hazirlamadi. kendince oradan gidebilecekleri hazir etti ve cantaniza koymanizi istedi. ayrica orada gorevli olan kadin da ilk defa karsilasmamistir bicak alip gelen turist ile, dolayisiyla sicilinize isleyecek bir hadise yok.

Insallah sicilinize islemez

Peki sizin ilk akliniza gelen nedir bu konuda kuzeninzi sz daha iyi taniyorsunuz ne amacla yollayabilir o bicaklari siz ona sordugunuzda ne yanit verdi buna

sicile işleneceğini hiç sanmam tahmin etmişlerdir zaten neyin ne olduğunu... ilk defa da görmüyorlardır o bıçaklardan bence.. ama kuzenin söylemesi lazımdı dikkatli olman için. sen yine de bi araştır istersen, sicile işlense bile temizlemenin bi yolu var mı diye.

aa bak benim eşim taa brezilyadan özel üretim çelik bıçak getirmişti. uçakla. bagajda. cok güzeller hala kullanırım körelme olmuyor. kuzenin adam gibi diyeymiş sana bunlar olmazdı . geçmiş olsun.

Abartmissiniz fenalasmalar falan...belki annesinin begendi bicak takimini gondermmistir size demis zaten bavuluna koy diye tamama bicak oldugunu soylememesi tuhaf yaptigi ama onun acisindan dusunun birde
Abartmis mi?normal zamanlarda bile rutin kontrollerde insan hep gerilir,en azından ben rahat bir yapim olmasına rağmen havaalanındaki kontrollerde hep getilrim.cantanizdan suç aleti olacak şeylerin çıkması pek hafife alınacak bi durum değil.
İnsan çikolata var diyebiliyorsa bıçak da var demeliydi bunun asla telafisi olamaz, daha vahim durumlarla da karşılaşabilirdiniz.ama nihayetinde kuzeninin sana zarar vermek isteyeceğini sanmıyorum,umarım mantıklı bi açıklaması vardır.
Görevliler senin haberinin olmadığını anladıkları için sorguya almamışlardır canım, kötü niyeti olanın bi düzine bıçağı ele geçirileceği kesin olan bir yere koymayacagini bilirler.çok geçmiş olsun,kuzeninle gorusunce ya da sebebini öğrenince yaz e mi?

Peki sizin ilk akliniza gelen nedir bu konuda kuzeninzi sz daha iyi taniyorsunuz ne amacla yollayabilir o bicaklari siz ona sordugunuzda ne yanit verdi buna
Ya biz gittiğimizde havaalanlarında güvenliğin arttırıldığı kesici delici şeyleri didik didik aradıklarını ima ettik, ben bıçakları koyduğunu bna söylemedin deyince başka bi cevap verdi iyice sinirlendim

Gercekten cok ilginc
Kuzeninizin aciklamasini merakla bekliyorum.

zaten en meshuru da o, turkiye'de ayrica cok pahali. hicbir kotu niyet yok bunda.
ben kötü bi niyet var demiyorum ! verdiği poşette sadece çikolata ve bıçak var, bana kesici delici alet olduğunu söylemek zorundaydı. Annesi onun yanından her döndüğünde bin tane bıçak getiriyo türkiyeye dükkan açar isviçre bıçaklarıyla. beni uyarmalıydı, bavuluna koy demesindeki amacı 'götürmeyi unutma' olarak anladım ve uyarmadığı için bavula koy eylemi bu kapıya çıkıyor. İçinde bıçak var el bagajından geçiremezsin deseydi bavuluma koyardım ki aslında koymazdım çünkü babam asla getirme bıçak ve para verirlerse götürmen için almayacaksın diye sıkı sıkı tembihledi.
Bavuluna koy demis bavulda serbest
Belki kotu niyeti yoktur bilemedim
serbest ama babam kıyameti kopardı asla kesici delici veya para almayacaksın onlardan diye. kötü niyetinden değil ama bıçak olduğunu bilerek söylemediğini düşünüyorum.

KuzeniniI siz daha iyo bilirsiniz tabi.eger kotu niyetle koyduysa yaziklar olsun.havaalaninda yasadiklariniz urkutucu olmus gercekten.biz annemle kibrisa giderken xrey den gecerken otuu polis bi daha gecin dedi yine otuu bisey olmadigini bildigimiz halde endiselendik sorunmu var diye. Bayan polis geldi annemin kolunda bilezik vardi kollaribizi kaldirarak bir daha gecin dedi o sekilde gecibce otmedi o bile bizi strese sokmustu.
Sizede gecmis olsun.allahtan daha buyuk bir sorun olmamis

Alıp götürseler fransızca bilmiyotum, ısrarla ing konuşmuyolar sanki kendi kendime konuşuyorum orda ben.

Simdi kuzenin bagaja koy demiş, sen el bagajına koymussun.
İnsan çantasına koyduğu poşetin içine hic mi bakmaz?

Ortada bir hata varsa ikinizde de var.
Kuzenin bıçak olduğunu söyleseymiş sen alt bagaja verirdin. Söylememiş, sen de hic kontrol etmemişsin.

Korkmussunuz ama ağlayıp abartıp olay büyütülecek bir durum yaratmamış.

Temkinli davranmışlar haliyle.
Tamam atın yanlışlıkla el bagajına almışım diyerek gecistirebilirdin, kuzene hesabını sorardın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…