- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
12 tane bıçağı yanlışlıkla el bagajına attım deyin bakalım hangi ülkenin polisi inanacak. Ben şeffaf poşeti elimle yokladım sadece çikolata vardı. Kendi kuzenimden de şüphelenmedim haliyleSimdi kuzenin bagaja koy demiş, sen el bagajına koymussun.
İnsan çantasına koyduğu poşetin içine hic mi bakmaz?
Ortada bir hata varsa ikinizde de var.
Kuzenin bıçak olduğunu söyleseymiş sen alt bagaja verirdin. Söylememiş, sen de hic kontrol etmemişsin.
Korkmussunuz ama ağlayıp abartıp olay büyütülecek bir durum yaratmamış.
Temkinli davranmışlar haliyle.
Tamam atın yanlışlıkla el bagajına almışım diyerek gecistirebilirdin, kuzene hesabını sorardın sonra.
yok bana mesaj attı diyo ki ben sana bagaja koy demedim mi. hiç muhatap olmadım o an zaten annem babam sinirden kudurdular annem arayıp saydırdı, o yetmiştir ben bi daha konuşmam.
ay yazık arkadaşınıza, ne terler dökmüştür erişte makinesi yüzündenhahah sorma yaa bende erişte makinesi şipariş ettim arkadaşımdan onu bulmuşlar , ne oldugunu anlamamışlar iki saat sorguya çekmişler arkadaşımı, oda bana sövmüştü başlıycam makinanıza diye :) hamur kesiyoruz falan diye anlatmış garibim yaa çok var böyle tuhaf olaylar :)
Yasadiklarinizla ateistlik mevzusunu bagdastiramadim ben.. yani bu kadar ayilip bayilacak birsey de goremedim.. sicilinize islemez merak etmeyin.. ayilip bayilacak biri varsa oda kardesimin bir bicak yuzunden, polisler tarafindan gumrukte yemis oldugu 3000 tl cezaydi.. oda arabayla yolculuk ederken .. o bicak tehlikeli kategorisindeymis.. kardesiminde bundan haberi yokmus.. polisler arabayi ararken bicaga el koymuslar, bi guzelde ceza.. yani siciline filanda islenmedi.. ama guvenlik tedbirlerine sonuna kadar destek veriyorum.. O kadar olay oluyorki, guvenlik olmazsa olmazlardan.. benim kas makasimi, birde hic kullanmadigim 100ml gul suyunu firlattilar cope .. agzimi bile acmadim..
Bunun utanmakla alakası yok. İslam yazan nüfus kağıdıyla avrupa'da biraz gezerseniz konu sahibinin ne demek istediğini daha net görürsünüz.poset seffafmis kadin soylemedi de siz nasil farketmediniz.bir de islam yazinca noluyo ki nufus kagidin da.cok mu utandiniz muslumanliktan.kadin zaten size bavuluna koy demis siz el cantaniza koymussunuz bence sizin sucunuz.ne bilsin kadin sizin el cantaniza koydugunuzu.bavulda giderse birsey olmaz diye dusunmustur.
Bunu gerçekten merak ediyorsanız, bir Deist olarak ben kendi adıma neden sildirmediğimi anlatmaya çalışmak istiyorum, siz duruma diğer taraftan bakmaya çabalamadığınız için.Konu sahibi müslüman deyilsen kimliğinde niye ıslam yazıyor çok merak ettim...
Neden her sorun yok abartma diyene " sorun var bi kere tamam mı !!!" Gibi cevap veriyorsun?12 tane bıçağı yanlışlıkla el bagajına attım deyin bakalım hangi ülkenin polisi inanacak. Ben şeffaf poşeti elimle yokladım sadece çikolata vardı. Kendi kuzenimden de şüphelenmedim haliyle
tamam bakmalıydım ama nereden bileyim ? içinde bıçak var bavuluna koy deseydi tamam dicem de sadece bavuluna koy demesi 'unutma götürmeyi' anlamına gelir.
Artık eskisi gibi bir yerde yaşamıyoruz benim babam 25 yıllık gümrük memuru üstelik dış hatlarda, beni özellikle tembihledi artık fazlasıyla dikkat ediyolar böyle şeylere her şeyi sorun yapıyolar kızım diye. o yüzden abartılacak bi durum var pasaportumu işleme koyabilirlerdi. belki de koydular. 30 yıldır orada yaşayan teyzem 'bu ülkeye bi daha geldiğinde büyük ihtimalle seni tekrar tekrar arayacaklar girerken' dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?