Kuzenimin yaptığı, tansiyonum düştü

Kuzeninin ne olduğunu söylemesi gerekirdi ama ben başka bi şeye takıldım.
Sen kendi başına birey olamıyor musun, babamda babam babamda babam deyip durmuşsun. Heralde lavaboya girdiğin an a kadar babam karar veriyor..
Babam alma dedi babam verme dedi babam koş dedi yürü dedi...
Kötü niyetle yapılan bi şey yok. Kendin söylüyorsun annesi sürekli götürüyor diye. Demek ki bavulda götürünce sıkıntı olmuyor. Ne bu ya babam öyle dedi diye götürmezdim falan. Garip yani.
Onun yaptığı yanlışsa senin şu tepkilerin daha yanlış.
Evet haklısın zor bi duruma düşmüşsün. Kendimi yerine koydum bende çok kötü hissederdim o an. Ama yani şuan çok fazla abartıyorsun. Ayrıca yok ben muhatap olmam ne demektir ? Daha düne kadar tutup evine gidip kalacak kadar yakındında bugün muhatap olmam falan nasıl bi kafa yapısı. Bi daha evine gitmezsin olur biter. Arayıp sor olanları anlat bi dahada gitme olsun bitsin. Annenin arayıp saydırması çok ilginç. Ayıp yani.

Türkiye' ye kıtlık gelmiş.

ben iyi düşünemezdim hiç ağzıma geleni sayardım 5 kuruş fazla olsun burdan alsınlar madem.
bu karışıklıkta hangi akla hizmet bıçak yolluyor ve madem böyle bişey var söyle de kız bilsin bari.
kuzen falan dinlemez yolardım.

Düşüncesiz, hadsiz işte, başka bişey değil.

Sizin hatanız kontrol etmemeniz, kuzeninizin yaptığı ise çok düşüncesiz gereksiz belki artniyetli bir yaklaşım. Çikolata dediği poşetten bıçak çıkması bunu size söylememesi

Bu size ders olmuştur. Bir daha anne babanız dahi olsa kontrol etmeden almazsınız.

Bunda kötü bisi yok ki, benim de ark.im annesine kahvaltılık çatal bıçak seti yollamisti koydum valizime geçtim, kuzenin ne suçu var, size valize koy demiş üstelik.

Bence abartıyorsun. Rahatla bişey olmaz. Bu arada hata senin. Sana verilen poşeti içine güvenip bakmamak ne demek. Sen onu uluslararası tasiyorsun. Gerçekten uyuşturucu falan ciksa kimse gözünün yaşına bakmazdı. Bak işte o zaman gerçekten etkilenirdin. ABD den ret alırsan korkma git bir daha başvur sonra veriyorlar. Bana öyle oldu.

Gerçekten o bıçaklar ne iş niye göndermiş?
Bir de poşeti içinde çikolata kahve yani bıçaklar keskin kutuya mi koymuş? Sarmis mi 12 tane bicak Nasil anlamadın ki?

Tamam o zaman kötü niyet var. Senin bıçak grtirmryecegini biliyordu o yüzden seni kandırmaya calismis

yurt disinda yasiyorum; 1 bucuk ayda bir turkiye'ye ucuyorum. alanda ne din ne de tasinan pasaporta gore bir ayrimcilik yasadim bugune dek. konu sahibine de yazdim. o bicak, isvicrenin en meshur bicagi, memur olsa olsa bicagi cantasina koymasi gerektigini dusunememis bir turist oldugunu sanmistir. konunun baska yerlere cekilmesine gerek yok hic.

Ya sanki ne olduğunu söylese ölürdü, o zaman bagaja koyardınız.
Dengesiz ne olacak!
Hem yazık değil mi size ya? Ne kötü olmuşsunuz.
Zaten Ortadoğulu gözüyle bakıyorlar bizlere, elinde bıçak taşıyan biri gibi görmüşler işte sonuç olarak.

kuzenin yaptigi resmen telbiyesizlik bence ucuz yirtmissin ben olsam bir daha uzunca bir sure konusmazdim o kuzenle telefonu acip sen benim basimi yakmaya niyetlimisin derdim. bence gene memur iyi niyetli biriymis yoksa basiniza neler gelirdi dusunemiyorum.
babaniz da hakli bende cok hakli siz kuzeninize guvenmeyip o torbayi kontrol etmeliydiniz sizde de hata var. babaniza da uzuldum adap ölüp ölüp dirilmistir orda

Konuyu başka yere çekmek için yapmadım açıklamayı, bilakis konu başka yere çekildiğinden. Konu sahibi orada haberi olmadığı bir kesici alet üzerinden çıkınca - yerli ya da yersiz - fazla korkmuş, korkusunu burada dile getirmiş, İslam kimliği taşımasından dolayı önyargılı olacaklarını düşünüp Ateistliğine değinerek yapmış bunu da. Yani o telaş içinde şimdi İslam yazıyor diye bu adamlar önyargılı davranır mı diye korkup, dinle falan alakam da yok ki demek istemiş orada görevlilere, bunu da paylaşmış. Şöyle bir değinilen ve benim ruh halini anladığım bir konuda Ateizm cımbızlanınca yorum yapma gereği hissettim, o kadar.

Siz el çantanıza taşınmayacak şeyler koymuyorsanız elbette durduk yere bir sorgulamadan geçmezsiniz, öyle bir önyargı olduğunu ben de düşünmüyorum ama bir şey bulununca da Müslümanlığın da göz önünde bulundurulduğunu sanıyorum yine de.

Son düzenleme:
Belliki bavuluna sana söylemeden yerleştirmek istemiş. Eskaza belki geçer diye. Resmen riske atmış seni bile bile. İnşallah abd y.lis ın için sorun yasamazsin. Yoksa o çok meşhur bıçakları al bitarafına sok şimdi derdim kuzenime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…