- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Aaa yok biliyor şeytan gibiler ailecek. Beni bilgilendirmeliydi ki ben bagaja koyayım (ki koymazdım o da bunu biliyordu, herkes bunun için bana söylemediğini düşünüyor) zor durumda kalmayayım. Kahve ve çikolatayı bagaja at diye tembihlerse sana ne der geçerim yani istediğim yere koyarım yasak maddeler değil ki bunlar, havaalanında annemler karşılamaya geldiğinde onlara çıkarıp vereyim oralarda bavul açmayayım diye koydum çantama çünkü ben kendi evime gittim.Tamam ortada cok cok fena bir cifte tyanli svar. !)akrabanin bilgisizligi 2) sizin her ihtimale karsi iyice paketi yoklayip karistrmamaniz . Ikisi d enormal cunku Akrabaniz dunya gormemis bir kadin. Sizin de yolculuk telasini ztavan yapmis hersey i kontrol edecek durum olmamis. O yzuden ne ona ne kendinize kizin. Korkmada haklisiniz ama bekleyip gorun ve durumu oldugu gibi anlatin yetkililere. Onlar eminim karsilasiyorlar boyle durumlarla. Siz profesyonel oldugunuzu icin goz ardi edilecektir bu olay korkmayin.
O zaman kasit var yani??Aaa yok biliyor şeytan gibiler ailecek. Beni bilgilendirmeliydi ki ben bagaja koyayım (ki koymazdım o da bunu biliyordu, herkes bunun için bana söylemediğini düşünüyor) zor durumda kalmayayım. Kahve ve çikolatayı bagaja at diye tembihlerse sana ne der geçerim yani istediğim yere koyarım yasak maddeler değil ki bunlar, havaalanında annemler karşılamaya geldiğinde onlara çıkarıp vereyim oralarda bavul açmayayım diye koydum çantama çünkü ben kendi evime gittim.
İnşallah :)Canım emin ol bir şey olmaz
Korkman normal
İsviçre'de bizim tarhana çorbasına bile detaylı detaylı bakmışlardı
Ama dediğime güven
Bıçaktan dolayı ne Fransa'da ne İsviçre de hiç bir sorun çıkmaz
Tabi şüpheli davranmadıysan o an
Bilmiyordun sonuçta
Bakmışlardır normal olarak kim olduğuna konu kapanır
Öyle sicile falan işleme olmaz
En fazla el koyarlar bıçaklara
Herkesin dediğine inanma
Bence bu durumlarda cool'unu kaybetme vatandas, zaten hayat zor, tansiyonu attirmak sana zarar verir sadece.İnşallah :)
Derviş şansı mı derler kötü şansa, bedevi miydi, bahtsız bedevi galiba, ondan var da ben de, kötü düşünmeyeyim yine de.
Buraya yazıp içimi döktüm rahatladım, yoksa gerginliğimi atamazdım.
Tövbe tövbe... Koskoca AB havaalanı güvenlik sistemini mi test ediyor kuş beyniyle?Abkin size gecmisten bir hatira anlatayim, Ben, Cinli bir meslektas ve eski erkek arkadasim olacak psikokopat ( o da meslektas) Belcika Zaventem'deyiz (hani su bombalanan havaalani).
Adam dedi ki cantamda su buyuklukte bicak var, ve ben bu sistemi test edecegim gecip gecmeyecegini konuda.
O siralar aramiz muthis bozuktu, siddet /kaos ve bosanmadan beter travmatik kavgalar oluyordu. Ama ayni projede calistigimiz icin disarida profesyonel olmak zorundaydik.
Aferdersiniz bu terliksi yaratik inatla kamufle ettigi bicagi Xrayden gecirdi. Benim bir Turk olarak orada yasadigim sikintiyi anlatmam mumkun degil zira o zaman AB vatandasi degildik ve yeni basvurmustuk.
Bu kadar bilmemnenin bilmemnesi olabiliyor bazi insanimsilar o yuzden hic sasirmiyorum.
Ama sizin akraba cehaletinden o bicagi saklamis, sanirim size sadece cikolata tasiyor izlenimi vermis.belki ayni hediyeyi size vermeye gucu yetmedi ondan saklamistir. Boyle gariplikler oluyor. Gecmis olsun.
Daha dün olduğu için bir anda atamadım şoku stresti, şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum. Bir de bir uyku çektim mi iyice kendime geleceğim inşallah.Bence bu durumlarda cool'unu kaybetme vatandas, zaten hayat zor, tansiyonu attirmak sana zarar verir sadece.
Derin nefes alip verelim, uzun nefesler ve herseyi geride birakalim derim.
İsviçreden mi geliyosun? Ordan genelde bıçak falan getirilir ya?
Tövbe tövbe... Koskoca AB havaalanı güvenlik sistemini mi test ediyor kuş beyniyle?
İnsanlar gerçekten garip ya, hiçbir şey olmasa bile orada düştüğüm durum yeter, olmamış ihtimalleri düşününce bile kanım donuyor.
Gencecik bir insanın başını yakmak bu kadar kolay olmamalı ya, ben insanlara vicdan merhamet diliyorum.
Zaten tek sıkıntı da o, haber verse hiç sorun yok bu arada anneannemler de onlara çok sinirlendi tüm aile biliyor onları yani sadece annem babam değil.
İnşallah hiçbir şey olmasın da ben abartmış büyütmüş olayım razıyım, sicilime geçebilirler belki geçmediler ama geçtiyse benim yurtdışına dair tüm eğitim planlarım da vizelerim de suya düşer yazık günah değil mi?
Şöyle ki, amacı beni bu duruma düşürmek değil ama bıçak olduğunu söylememesi kasıtlı.O zaman kasit var yani??
Ben katiliyorum, Isvicre bicagi hediyelik olarak alinip tasiniyor bence havaalaninda da o yuzden musamaha gostermisler. Kasap bicagi degil ya :)
El bagajinda yiyecek ne ariyor onu anlamiyorum. Zaten cogu yiyecek yasak. Su veya süt ürünleri sac spreyleri kozmetik bile belirli mg sonrasinda vsvs
Kuzenin kötü niyeti yok..cok abartmissiniznerden bilsin sizin yiyecekleri el bagajina koyacaginizi hemde bavula koy demisken. Ucak yolcugu yapmadan önce biraz arastirin sonra elinizden aliniyor hersey veya böyle bos bos korkuyor telaslanirsiniz. Kendi bilgisizligine kizin bence kuzene degil.. hem katil olmadiktan sonra neyine sres yapiyorsunuz ..tamam kötü durum insan panik olur bir anlik ama islemediginiz yapmadiginiz birseyle suclanamazsiniz sonucta. Sicile de gecmez.
Evet bavula koymayı unuttuğunu farketmişlerdir zaten konu sahibi korkup panikleyince. İnsanın da tipinden belli olur yani niyeti.
Tırtıklı bıçak deyince zaten direk anladım ne olduğunu bende de var isviçreden gelme
Ama konu sahibi öyle bi anlatmış ki sanki tutuklansın diye kuzeni çantaya eroin koymuş
HahahahahhahahhahhhahhaHem polisler hangi bicagin neye kullanildigin biliyorlar. Kuzeninizin o tarz seylerle alakasi yoktur. Öyle anlatmissiniz ki sanki cantadan samurai bicagi cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?