Kuzenimin yaptığı, tansiyonum düştü

Aaa yok biliyor şeytan gibiler ailecek. Beni bilgilendirmeliydi ki ben bagaja koyayım (ki koymazdım o da bunu biliyordu, herkes bunun için bana söylemediğini düşünüyor) zor durumda kalmayayım. Kahve ve çikolatayı bagaja at diye tembihlerse sana ne der geçerim yani istediğim yere koyarım yasak maddeler değil ki bunlar, havaalanında annemler karşılamaya geldiğinde onlara çıkarıp vereyim oralarda bavul açmayayım diye koydum çantama çünkü ben kendi evime gittim.

Akrabanizla aranizi asla bozmayin ama onlarin yapabilecegi hatalara hep acik olun ve knotrolu birakmayin. Cok zor iste gelismis Turklerle yaya kalmis Turkler arasi ucurum cok buyuk stres yaratiyor. Hep boyle oldu.

O zaman kasit var yani??

İnşallah :)
Derviş şansı mı derler kötü şansa, bedevi miydi, bahtsız bedevi galiba, ondan var da ben de, kötü düşünmeyeyim yine de.
Buraya yazıp içimi döktüm rahatladım, yoksa gerginliğimi atamazdım.

Bence bu durumlarda cool'unu kaybetme vatandas, zaten hayat zor, tansiyonu attirmak sana zarar verir sadece.
Derin nefes alip verelim, uzun nefesler ve herseyi geride birakalim derim.

Tövbe tövbe... Koskoca AB havaalanı güvenlik sistemini mi test ediyor kuş beyniyle?
İnsanlar gerçekten garip ya, hiçbir şey olmasa bile orada düştüğüm durum yeter, olmamış ihtimalleri düşününce bile kanım donuyor.
Gencecik bir insanın başını yakmak bu kadar kolay olmamalı ya, ben insanlara vicdan merhamet diliyorum.

Bence bu durumlarda cool'unu kaybetme vatandas, zaten hayat zor, tansiyonu attirmak sana zarar verir sadece.
Derin nefes alip verelim, uzun nefesler ve herseyi geride birakalim derim.
Daha dün olduğu için bir anda atamadım şoku stresti, şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum. Bir de bir uyku çektim mi iyice kendime geleceğim inşallah.

Bu adam cok tehlikeli bir psikopat cikti ve bana ve aileme yaptiklariyla dunyada cehennemi yasatti. Ben o zaman anladim milletimin cok tehlikli insanimsilar taraindan mahvedildigini. Turkiye'nin su anki haline cok iyi oturuyor bu tur davransi bozukluklari.

Memur iyi niyetli yaklaşmış neyse ki, sicile işlemez merak etmeyin. İşleyecek olsa orada sizi çok daha fazla uğraştırırlardı soruşturmaya alırlardı diye tahmin ediyorum. Soruşturmaya almadılarsa bir sicile işleme de olmaz sanıyorum. İsviçre bıçağı yerine başka bir kesici alet vs olsaydı daha sert yaklaşırlardı herhalde. Ama ucuz atlatmışsınız gerçekten..

El bagajinda yiyecek ne ariyor onu anlamiyorum. Zaten cogu yiyecek yasak. Su veya süt ürünleri sac spreyleri kozmetik bile belirli mg sonrasinda vsvs
Kuzenin kötü niyeti yok..cok abartmissiniz nerden bilsin sizin yiyecekleri el bagajina koyacaginizi hemde bavula koy demisken. Ucak yolcugu yapmadan önce biraz arastirin sonra elinizden aliniyor hersey veya böyle bos bos korkuyor telaslanirsiniz. Kendi bilgisizligine kizin bence kuzene degil.. hem katil olmadiktan sonra neyine sres yapiyorsunuz ..tamam kötü durum insan panik olur bir anlik ama islemediginiz yapmadiginiz birseyle suclanamazsiniz sonucta. Sicile de gecmez.

Son düzenleme:
Ben katiliyorum, Isvicre bicagi hediyelik olarak alinip tasiniyor bence havaalaninda da o yuzden musamaha gostermisler. Kasap bicagi degil ya :)

Evet bavula koymayı unuttuğunu farketmişlerdir zaten konu sahibi korkup panikleyince. İnsanın da tipinden belli olur yani niyeti.

Tırtıklı bıçak deyince zaten direk anladım ne olduğunu bende de var isviçreden gelme

Ama konu sahibi öyle bi anlatmış ki sanki tutuklansın diye kuzeni çantaya eroin koymuş

16 sayfada yazıldı mı bilmiyorum ama babanız bile olsa kimsenin verdiğini kontrol etmeden bavulunuza koymayın.. yurt dışında havaalanında çoğu zaman sorarlar bavulunuzu kendiniz mi hazırladınız? deklare edeceğiniz bir şey var mı diye.. Sorguya çekilip riske girmeyin.. çoğu zaman bir şey olmaz ama yaşadığınız stres cidden çok yıpratır sizi..

Hem polisler hangi bicagin neye kullanildigin biliyorlar. Kuzeninizin o tarz seylerle alakasi yoktur. Öyle anlatmissiniz ki sanki cantadan samurai bicagi cikmis
Hahahahahhahahhahhhahha

Polisler kendi ülkelerinden olmayan yabanci kimlikli insanlari böyle didik didik incelemeyi cok severler zaten.
Hoslarina gider hatta insanlara korku salmayi..dalga da gecerler bi güzel.
O bicaklarin normal yemek bicagi olduklarini bilmiyorlar sanki. Herneyse sizde hangi akilla cukulata kahveleri el bagajina atiyorsunuz anlamam. Kuzeninize kizmaniza gerek yok. Aranizda yanlis anlasilma olmus basbaya..
Korkmaniza da gercekten gerek yok. benim babaannem de meyve bicagi koymustu el canstasina bir defasinda..ona da yasak diye söyleyip almislardi tantana yapmadan. Yani cogu kisinin basina geliyor bu durumlar. Zaten sakliyacak birseyiniz olsaydi okadar aptalca el bagajiniza koymadiniz bicaklari herhalde... onlar da bunu biliyor elbet :) o yüzdenn yüreginizi ferah tutun

Almanyadan gelenler genelde meyve bıçagı getirir oranın ki iyi diye.muhtemelen senikiler de mutfak bıcagıdır.o yuzden polisler bisey dememistir.aynısını bende yasadım ama polislerle güldüm ve kendi ellerimle cöpe attim kuzenının art niyetli oldugunu düsünmüyorum.

Fransizca ve almanca dediginize göre sanirim Basel havaalanindaydiniz.Aslinda görevlilerimiz sempatiklerdir sanirim siz dili bilmediginiz icin gerildiniz.
Kuzeninizin size bicak yolluyorum dememesi biraz sacma olmus ama anladigim kadariyla sizin pimpirikli olmanizdan kaynaklanmis... Isvicreden Türkiyeye siyah sapli tirtikli bicak götürmek gurbetci gelenegidir bundan kacis yok seffaff ve kücücük posetde tammm tamina 12 tane bicagi görmemeniz tuhaff olmus. Ilginc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…