Kuzenimin yaptığı, tansiyonum düştü

İnsanlarla ilişkiler,bir olumsuz olaya bağlanmamalı.Hayatında babanı karşına alacağın ne olaylarla karşılaşacaksın.Bunu da unutma.
 
Valizde el bagajında neyi taşıyıp taşımanın suç olduğu biliyorum. Ayrıca Müslüman olduğumuz için bize hangi gözle baktıklarını söylediğim için aşırı tepkiye gerek yok bunu bilmiyormuş gibi davranmayalım. Ben kimsenin karşısına kimliğimde İslam yazıyor diye ezilip büzülmedim, insanımız da bu konuları çarpıtmaya çok müsait zaten. Beni soktuğu durum hoş bi durum mu, zaten avrupada mimli bir millet iken yok yere suçlu duruma düştüm.
Ayrıca o bıçakları asla hediye olarak götürüyordum bilmiyordum demem 5 ülkeye girip çıktım aklı olan onların el bagajında yasak olduğunu bilir.
Size gereksiz geliyosa ben niye kusura bakayım sizin başınıza geldiğinde ya da tekrar gelirse rahatça durursunuz orada polis pasaportunuzu alıp götürdüğünde.
10 tane bıçağı uçakta dağıtsanız kaç kişinin canına kast edebilirsiniz, rehin alabilirsiniz, biraz da bu yönden düşünün ve düştüğüm durumu anlamaya çalışın, ya da çalışmayın yorumunuz için teşekkürler
 
İnsanlarla ilişkiler,bir olumsuz olaya bağlanmamalı.Hayatında babanı karşına alacağın ne olaylarla karşılaşacaksın.Bunu da unutma.
Haklısınız ama bu olayın bi izahı yok. Kendi bavuluna attığında 30 tane giysiye çamaşıra sardığı bıçakları bana incecik plastik market poşetinde veriyorsa içinde ne olduğunu söylemeden, uyarmadan, bilemiyorum tamam bavula koyacağımı sandı o zaman başıma bir iş gelmezdi ama kahve ve çikolatayı çantama atma ihtimalimi düşünüp beni uyarmalıydı onu geçiremezsin diye. Ailemin kızdığı nokta da bu ve benim de.
 
Tatlım kesinlikle haklısın.O konuda bir sorun yok.Ama şu an öfkenden kesip atıyorsun ilişkiyi.Kuzensiniz.Tamam düşüncesizlik yapmış.Ama biraz zamana bırakın sakinleşin.
 
Tuzak gibi resmen, cidden haber vermemis olmasi buyuk suursuzluk insan soylemezmi yaa!!
Zaten tek sıkıntı da o, haber verse hiç sorun yok bu arada anneannemler de onlara çok sinirlendi tüm aile biliyor onları yani sadece annem babam değil.
İnşallah hiçbir şey olmasın da ben abartmış büyütmüş olayım razıyım, sicilime geçebilirler belki geçmediler ama geçtiyse benim yurtdışına dair tüm eğitim planlarım da vizelerim de suya düşer yazık günah değil mi?
 


Yok yok birsey olmaz merak etme
 
Yok yok birsey olmaz merak etme
İnşallah. Babama da üzüldüm düşünsenize çocuğunuz yabancı bi gümrükte bu duruma düşüyor sizin elinizden bir şey gelmiyor işiniz gümrük olduğu halde, salmama ihtimalleri de var, canları istese gayet de tutabilirlerdi beni sorgu için. Geçti gitti çok şükür ama ha deyince gelebilecekleri bir yer de değildi.
 
Biliyorum şu an gerginsin ama kuzeninin suçu yokki sana bavula koy demiş bavula koysan sıkıntı olmayacaktı.keskin aletlere,sıvı şişelerine bile izin vermezler yanınızda hata etmişsiniz kol çantanıza alarak
 

Cok zor bir durum ve buradaki insnalarin hayat tecrubesi farkli oldugu icin sizi kesinlikle anlayamamislar.
O bicak veren kadincagiz cok gezen dolasan bir akraba mi yoksa o da mi bilememis bu yaptiginin son derece tehliklei oldugunu?
 
Onun suçu bana bıçak olduğunu söylememek. Bıçak olduğunu bilsem kol çantasına koyar mıyım? Bavula koy demek götürmeyi unutma demek eğer içinde kol çantasına alınmayacak malzeme olduğunu söylemezse. Ki bıçak götürmeyeceğimi kesinlikle biliyordu.
 
Evet söylemesi gerekirdi ne olduğunu haklısın
Keşke sorsaymışsın, çok geçmiş olsun
 
Cok zor bir durum ve buradaki insnalarin hayat tecrubesi farkli oldugu icin sizi kesinlikle anlayamamislar.
O bicak veren kadincagiz cok gezen dolasan bir akraba mi yoksa o da mi bilememis bu yaptiginin son derece tehliklei oldugunu?
Yok, bir Türkiye bir de İsviçre dışında ülke görmedi, yıllardır da kaldığı ülkenin dışına çıkmadı. O benim bavula koyduğumu sanmış.
 
Evet söylemesi gerekirdi ne olduğunu haklısın
Keşke sorsaymışsın, çok geçmiş olsun
Haklısınız bende de hata var, açıp bakmalıydım o gittiğinde. Olacağı varmış demek ki, bir dahakine bana ders olur bir daha kimseden emanet götürmem.
Saldılar beni hiç değilse, başımdan bir sadaka çevirip vereyim.
 
Abkin size gecmisten bir hatira anlatayim, Ben, Cinli bir meslektas ve eski erkek arkadasim olacak psikokopat ( o da meslektas) Belcika Zaventem'deyiz (hani su bombalanan havaalani).
Adam dedi ki cantamda su buyuklukte bicak var, ve ben bu sistemi test edecegim gecip gecmeyecegini konuda.
O siralar aramiz muthis bozuktu, siddet /kaos ve bosanmadan beter travmatik kavgalar oluyordu. Ama ayni projede calistigimiz icin disarida profesyonel olmak zorundaydik.
Aferdersiniz bu terliksi yaratik inatla kamufle ettigi bicagi Xrayden gecirdi. Benim bir Turk olarak orada yasadigim sikintiyi anlatmam mumkun degil zira o zaman AB vatandasi degildik ve yeni basvurmustuk.
Bu kadar bilmemnenin bilmemnesi olabiliyor bazi insanimsilar o yuzden hic sasirmiyorum.
Ama sizin akraba cehaletinden o bicagi saklamis, sanirim size sadece cikolata tasiyor izlenimi vermis.belki ayni hediyeyi size vermeye gucu yetmedi ondan saklamistir. Boyle gariplikler oluyor. Gecmis olsun.
 
Çıkmaz merak etme
Bilmeyebilirsin yasak olduğunu
Sıkıntı olmaz , eminim
Fransa tarafından binseydin çoktan sorguya çekilmiştin dedi ailesi orada yaşayan arkadaşım, tövbe tövbe neyse ki o taraftan binmedim.
İnşallah meşhur bıçaktan ülkeye götürüyorum sanıp atmışlardır. Ama atıp geçirmediler yani pasaportumu alıp götürdüler adıma soyadıma bakmışlar o yüzden panikledim. Onlar da haklı, her yer tehlikede artık.
 
Yok, bir Türkiye bir de İsviçre dışında ülke görmedi, yıllardır da kaldığı ülkenin dışına çıkmadı. O benim bavula koyduğumu sanmış.
Tamam ortada cok cok fena bir cifte yanlis var. 1)akrabanin bilgisizligi 2) sizin her ihtimale karsi iyice paketi yoklayip karistirmamaniz . Ikisi de normal cunku akrabaniz dunya gormemis bir kadin. Sizin de yolculuk telasiniz tavan yapmis herseyi kontrol edecek vakit olmamis. O yuzden ne ona ne kendinize kizin. Korkmada haklisiniz ama bekleyip gorun ve durumu oldugu gibi anlatin yetkililere. Onlar eminim karsilasiyorlar boyle durumlarla. Siz profesyonel oldugunuzu icin goz ardi edilecektir bu olay korkmayin.
 

Canım emin ol bir şey olmaz
Korkman normal
İsviçre'de bizim tarhana çorbasına bile detaylı detaylı bakmışlardı
Ama dediğime güven
Bıçaktan dolayı ne Fransa'da ne İsviçre de hiç bir sorun çıkmaz
Tabi şüpheli davranmadıysan o an
Bilmiyordun sonuçta
Bakmışlardır normal olarak kim olduğuna konu kapanır
Öyle sicile falan işleme olmaz
En fazla el koyarlar bıçaklara
Herkesin dediğine inanma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…