- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
sızdemı istemedıgınız bolum gelıyor dıye tekrar gıreceksınızAralık 96 doğumluyum seneye üniversite sınavına giricem canını hiç sıkmasın kendine güveniyorsa seneye girsin derim.
sızdemı istemedıgınız bolum gelıyor dıye tekrar gıreceksınız
psıkolojı ıstıyor ama yeterlı calısmadı ıkı senedır aklı sımdı basına geldı hanfendının ama artık yasım gectı deyıpmduruyor snakı 50ye gelmış gıbı ben bıle oncekı ay konu açtım 3. sınıf muhendıslıkteyım bırakıp hukuga hazırlanmak ıstedım aılem ızın vermedı bırakamadım ama laftan anlamıyor aglıyor falan dedım en son gel yazalım bak bu sayfada evlı olup sonradan okuyanlar var okuyoruz sımdı bırlıkte ınsallah ıkna olur hayatın unı bıtınce hemen baslayacagını iş bulacagını sanıyor gelde anlat ıste buna sımdı bende yuksek lısans yapıcam falan 26 yı bulacak benımde meselaHangi bölüm olsun istiyor?
İstediği hayırlısı olsun da 25 olsun mezun olduğunda.. 1 yıl kazanayim derken sonra fazlası kayıp olmasın..
3 yıl Eczacılık okuyup tekrar sınava girip tip Okuyan biliyorum..
yok aılesı bıle kal hazırlan dıyor ama bu yasta nasıl dersaneye gıdermış 2000lıoerle mı okuyacakmış tum arkadasları unıdeymış takmış bunlara dedıklerımızı anlamıyorSevmedigi bir bolumde 4 sene harcayip hatta sevmedigi bir iste calisarak omrunu harcayip bugunlere geri donmek isteyecek ama iste bu gunler geri gelmez... eger calisma hayatina erkenden atilma gibi bir zorunlulugu yoksa sevmedigi bir bolumu kesinlikle okumasin. Benim abim 2 kere sinava girdi 2.sinavdan sonra da istedigi yer tutmayinca hic istemedigi bir uni yazip gitti. 4. Sene mezun bile olmadan okulu birakti geri dondu... keske 1 sene daha hazirlansaydi en azindan 4 senesi bosa gitmemis olacakti.
ayy tebrık edıyoruz sızı vallaCanim ben 28 yasindayim evliyim bir oglum var evlendikten sobra dank etti ve 2.liseyi bitirdim cocugumun emzirme donemiydi birde suandada univ okuyorum hiç gec kalms hissetmiyorum kendimi
Mantikli bolumler okusun sirf geç kalrm diye universite okumus olmak içinde universite okumasin
sız hangı bolumden mezunsunuz acaba24 yaşıma haziran da girdim inan maddi durumum olsa ikinci okulu okurum ne yaşı arkadaşın üniversiteyi lise ile karıştırmasin ikinci öğretim okudum babam yaşında amcalar vardı vallahi gururla oluyordu 25 öyle çokda büyük bir yaş değil lisedeki aklımla diyordum ki üniversiteyi bitiririm 23-24 gibi evlenirim şu bu şimdi diyorum ki ne evlenmesi ya daha ben çok gencim hayatımı niye yakayım elimde olsa bir okul daha okurum her yeri gezerim...
yok aılesı bıle kal hazırlan dıyor ama bu yasta nasıl dersaneye gıdermış 2000lıoerle mı okuyacakmış tum arkadasları unıdeymış takmış bunlara dedıklerımızı anlamıyor
ya hahahah cıdden suan gorsenız varya 50 yasındaymış gıbı aglıyor yanımda banada kızıyor guluyorum dıye ama yanınben oyle seyler yasadım kı su yasımda eskı konularımdan bılenler vardır o kadar basıtkı benım ıcın onun boyle dert ettıgı konu ıyıkı buraya konu açtımda bıraz ıkna oluyor gıbıÜnide kimse kimseye yaşını sormaz. Birazda minyon tipliyse kimse ona yaşlı muamelesi yapmaz merak etmesin kimse anlamaz bilebu arada önümüzdeki sene 2000liler değil 1999lular sınava girecekler
malzeme ve malzeme işleme, eski adı Lastik ve Plastiksız hangı bolumden mezunsunuz acaba
ya hahahah cıdden suan gorsenız varya 50 yasındaymış gıbı aglıyor yanımda banada kızıyor guluyorum dıye ama yanınben oyle seyler yasadım kı su yasımda eskı konularımdan bılenler vardır o kadar basıtkı benım ıcın onun boyle dert ettıgı konu ıyıkı buraya konu açtımda bıraz ıkna oluyor gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?