- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi bayanpukina
-
psıkolojı ıstıyor ama yeterlı calısmadı ıkı senedır aklı sımdı basına geldı hanfendının ama artık yasım gectı deyıpmduruyor snakı 50ye gelmış gıbı ben bıle oncekı ay konu açtım 3. sınıf muhendıslıkteyım bırakıp hukuga hazırlanmak ıstedım aılem ızın vermedı bırakamadım ama laftan anlamıyor aglıyor falan dedım en son gel yazalım bak bu sayfada evlı olup sonradan okuyanlar var okuyoruz sımdı bırlıkte ınsallah ıkna olur hayatın unı bıtınce hemen baslayacagını iş bulacagını sanıyor gelde anlat ıste buna sımdı bende yuksek lısans yapıcam falan 26 yı bulacak benımde mesela
canım maalesef cunku sıralaması kotu yuzde ellı olsa yolllayacaklardı ama yuzde ellı bıryer gelmıyor sehır dısında yuzde yuzed yollayamazlar adanada ozel unı yok 25 bın okula 10 bın ona harclık kıtap su bu ev tut falan yılda 40 bını gecerdı hesapladık astı teyzemlerı bu yuzden yollayamıyorlar 5 sene 40 bınden az degıl yanı ev parası cıkar rsmenOzelde okuma sansi yok mu? Siralamasi ilk girdigi seneye gore yukseldi mi?
30 bıne gırmesı lazım çalısırsa kapatır ınsallah olmadı yuzde ellıye yollayacaklar zaten tek mesele kompleksını bırakması ama gelde anlatHiç dert etmesin bende 20 yaşında girdim psikolojiye. Yüksek bile yaptım. Açıkta kalmış hissediyor insan arkadaşların üniversiteye giderken, sen tekrar sınava hazırlanıyorsun bende kaygıyla sosyolojiye başlamıştım, bırakıp tekrar sınava girdim. İstemediği bir bölüm okumasın. Psikolojiye girmek için kaç puana ihtiyacı var seneye kapatabilir mi?
Ben de adanada yasiyorum Çağ üniversitesinde günlük gidis donus yaparak okuyan arkadaslarim var. Senelik 23 bin lira diye biliyorum. Yani 40 bin lira falan tutmaz. Bence daha detayli arastirin.canım maalesef cunku sıralaması kotu yuzde ellı olsa yolllayacaklardı ama yuzde ellı bıryer gelmıyor sehır dısında yuzde yuzed yollayamazlar adanada ozel unı yok 25 bın okula 10 bın ona harclık kıtap su bu ev tut falan yılda 40 bını gecerdı hesapladık astı teyzemlerı bu yuzden yollayamıyorlar 5 sene 40 bınden az degıl yanı ev parası cıkar rsmen
Sevmediğin bir bölüme girecek yaşta değilsin henüzkuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz
Babam, 30unda üniv bitirdi :) Sen düşün. :))) Özel bir ünivde okuyorum, 45yaşında sınıf arkadaşım bile oldu. Türkmenistandan gelen 17yaşında sınıf arkadaşlarım da tabi. Genç, yaşlı değil, okumak sayılara bakmıyor, akıl olsun yeter :) Bir de bırakın, ne istiyorsa onu okusun. Pişman olur, olmaz kendine kalmış. Bir bölümü bitirip istemezse başka bir bölüm daha okur. Yaş sınırı yok, okumak istedikten sonra.kuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz
psıkolojı ıstıyor ama yeterlı calısmadı ıkı senedır aklı sımdı basına geldı hanfendının ama artık yasım gectı deyıpmduruyor snakı 50ye gelmış gıbı ben bıle oncekı ay konu açtım 3. sınıf muhendıslıkteyım bırakıp hukuga hazırlanmak ıstedım aılem ızın vermedı bırakamadım ama laftan anlamıyor aglıyor falan dedım en son gel yazalım bak bu sayfada evlı olup sonradan okuyanlar var okuyoruz sımdı bırlıkte ınsallah ıkna olur hayatın unı bıtınce hemen baslayacagını iş bulacagını sanıyor gelde anlat ıste buna sımdı bende yuksek lısans yapıcam falan 26 yı bulacak benımde mesela
25 yasindayim yani 1991 dogumluyum. Bu sene universite sinavina girdim ve eylulde abbas yolcu :) istemedigin ise yaramayacak bi bolum okuyup pismanligini yasamaktansa 1 sene daha hazirlansinkuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz
Valla cok alemsin. Kiytirik bi bolum okuyup senelerce kpss ye hazirlanirken onu sinavdan saymiyorsun herhalde. Ozelde calisir deme herkes devlete girmeye calisiyorSınava hazırlanmak kolay mı? 3. Sene hazırlanıp kazanabilecegini nerden biliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?