Merhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor çünkü.
kuzenım korona, virüs dinlemeyip düğün yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin düğün.
Buraya kadar bana ne , korona var kendimi öldürecek değilim yA tabiki gitmem der geçerim.
Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.
Düğün bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sülalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hiç kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.
halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin sürekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.
babamın ailesi maalesef çok bozuk sadece bir tane amcam düzgün diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanç tipler. Normalde de görüşmüyorum.
Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.
düğün yapılırsa ben gitmiyorum diye işin içinden çıkma durumum kalmayacak yani.
gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.
düğünden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hiç şansım yok.
Korona olmamak için dersane açılmasına rağmen gitmedim. Bu korona sürecinde market dışında evden çıkmadım arkadaşlarımla görüşmedim dikkat ediyorum.
son haftamı bu fesat pisliklerle geçirmek ve korona olmak istemiyorum.
Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?
düğüne kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.
Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak için kabul eder.
buna nasıl bir çözüm bulabilirim.