Babam dün gece bize sormadan eve baska bır halamı getırmıs. Gelme sebebi baska bır halam amelıyat oldu , ölümcül degıl dandık bır operasyon ,ona bakacak güya. totalde 3 taneler bu halalar. Uzun yoldan geldi virüslü mü değil mi belli değil. Zorla ısrar ettık dıye duş aldı kıyafetlerını zorla yıkadık güneşte bekletelim gerek yok dıyor. Bu ınsanlar egıtılmez . Virüs 92 derecede 15 dk beklerse ancak ölüyor bu güneşte bekletecekmiş.
Kendisiyle muhattap olmadım merhaba günaydın hmmm evet tamam vb kelimeler dışında sabah bana düğünde ne giyiceZ dedı bende korona var ben gelemem dedim . Maskeyle oturursun falan fılan bısıler dedı. Benım soru çözme kamplarım var sanmıyorum gelecegımı dedım. Bir gününü ayırırsın bize dedı bende tekrar sanmıyorum dedim. Sonra babam bıdı bıdı etmeye başladı , korona zamanı düğün yapan sonucuna katlanır o sınava atesım var dıye gıremezsem o zaman sıze gösteririm neler oluyor seyret dedım kuzenımın arkadaşları gelecek onlar nerde kalacak dedım salak salak ıs yapıyorsunuz bana ne dugun benım mi sankı benım ısım gücüm var dedım babam gelmezsen gelme dedı. Halam sustu.
benım banyoma gırıp dıslerını fırçaladı dolabı açtı ama hangı dış macununu kullandığını bılmedıgım ıcın dolaptakı her seyı ve lavabo kenarındakı havyarlı yuz sabunumu atmak zorunda kaldım. Ikı saattır banyoyu ozonla temızlıyorum.
bunlar benı ameliyat olduğumda aramayan ınsanlar. Babamı da aramazlar sadece işleri düşünce ararlar. Bir de bilezik alalım birer tane dıyo. Babama dıcem ıkı tane al da yakamızdan düşsün aç köpekler bari.
heralde gelmıcem , kampım var lafının üstüne düğünde gelıp bızde kalmazlar dimi sabah açık açık soyledım daha ne dıyım? Bılmıyorum. istenmedıgını çok barız bellı ettım ama yüzsüzlük bunlarda genetık.