- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Gelin hamamı ne ya
Küçükken gittik son gidişimiz oldu. Anneannem kulağından mikrop kaptı epey uğraştı. Annem de huylandı daha götürmedi.Ay bir de tehlikeli bakterileri vs. kapma ihtimali var, çok ciddi ölümcül enfeksiyon riskleri oluyor. Bakteriler sıcak ve ıslak ortamlarda üreyip çoğalırlar, su varsa bakteri vardır net diyorum. En iyi ihtimalle ayak mantarını garantilemek var işin ucunda. Asssslaaaaa gitmem.
Evde oturmak zor geliyor sıcakta, hamamda ölürsünüz valla hava 40 derece dışarda.
Kuzenimin gelin hamamında, 40 yaş üstü kesim sütyenleri çıkarınca şok olmuştum. Sonra bizim çıkarttırmaya keselemeye çalışmıştı teyzemben çok kızıp ağlayınca kimsenin olmadığı yerde çıkarıp keseletti sonrada ne kıymetli memen varmış dedi o hamamda millet cıbıl geziyo kimisi altını da kapatmıyo 60 yaş g.tü görüyorum hoş değildi
Hamama giden bazı hatunlar gerçekten seviyor böyle şeyleri :))) yengem pek severdi hamamı kadın kadına şehir dışı gezilerimizde o şehrin en ünlü hamamı neresiyse giderdik ama biz hamamda bikiniyle yıkanırdık yaşlı teyzeler tuhaf tuhaf bakardı kirler kabarmazmış hamam da böyle mi yıkanılırmış, kendine sürdüğü keseyi dur iyi keselenemedin diye bize sürmeye kalkanlar olurduO g.t açıkken pasta börek yemek bi de öff.
Milletin meme g.t göresi var bence hamam bahane oluyor. Zorla soyacaklar utanmasalar.Hamama giden bazı hatunlar gerçekten seviyor böyle şeyleri :))) yengem pek severdi hamamı kadın kadına şehir dışı gezilerimizde o şehrin en ünlü hamamı neresiyse giderdik ama biz hamamda bikiniyle yıkanırdık yaşlı teyzeler tuhaf tuhaf bakardı kirler kabarmazmış hamam da böyle mi yıkanılırmış, kendine sürdüğü keseyi dur iyi keselenemedin diye bize sürmeye kalkanlar olurdune bileyim çok ayıp o kadar kadının içinde, hele yeme içme
Açık yara vs. varsa hele hiç gidilmemeli.Küçükken gittik son gidişimiz oldu. Anneannem kulağından mikrop kaptı epey uğraştı. Annem de huylandı daha götürmedi.
Artık herkes gün aşırı yıkanabiliyor yahu, kimsede kabuk kabuk kir birikmiyor, eskidenmiş o hart hurt hamam kesesi yapmak. Gerek yok artık yani. Derim ince benim zaten, o kese benim derimi alır geçer ne gerek var ahahah.Açık yara vs. varsa hele hiç gidilmemeli.
Herkesin evinde banyo var artık, ne bu toplu halde yıkanma sevdası anlamıyorum ki.
İç Anadolu'da yaygındır kaplıcalar, çocukken götürürlerdi. Tansiyon sorunu olanlar fenalaşabiliyordu, kalp vs. riskli bence.
Hayır yani bir de yiyecek içecek götürüyorlarmış. Ölü derilerinizin partikülleri nemli havada süzülürken o sarmanın üstüne yapışacak. Siz de onu götüreceksiniz.Teyze aromalı sarma bööööğğğ
Ben her gün at kılı fırça ile taranıyorum mesela.Artık herkes gün aşırı yıkanabiliyor yahu, kimsede kabuk kabuk kir birikmiyor, eskidenmiş o hart hurt hamam kesesi yapmak. Gerek yok artık yani. Derim ince benim zaten, o kese benim derimi alır geçer ne gerek var ahahah.
Ya valla bu ne merak bilmiyorum KatipMilletin meme g.t göresi var bence hamam bahane oluyor. Zorla soyacaklar utanmasalar.
Ya eskiden yokluk falan varmış, herkes evinde detaylı temizlenemiyormuş ama şu zamanda hala bu merakın altında iyi şeyler göremiyorum.Ya valla bu ne merak bilmiyorum Katipmahremiyet diye bir şey var, ben hamama gitmeyi sevmem evim var ne hamamı ama gençken yengem çok seviyor diye gezilerde oyun bozan taraf olmayalım diye giderdik, millet evindeki banyodaymışcasına rahat, kişisel temizliğini yapanlar bile oluyordu, bir yere oturmadan önce kırklıyorduk resmen bir de öyle bir ortamda yemek
İlla gelin eğlencesi yapacaksan 3-5 arkadaşınla git eğlenceli bir mekanda oyna zıpla bir şeyler iç gel, hamama bedava dese gitmem bir de üstüne para mı vereceğim
Bide sarmalar dolmalar yiyorlar yaYa valla bu ne merak bilmiyorum Katipmahremiyet diye bir şey var, ben hamama gitmeyi sevmem evim var ne hamamı ama gençken yengem çok seviyor diye gezilerde oyun bozan taraf olmayalım diye giderdik, millet evindeki banyodaymışcasına rahat, kişisel temizliğini yapanlar bile oluyordu, bir yere oturmadan önce kırklıyorduk resmen bir de öyle bir ortamda yemek
İlla gelin eğlencesi yapacaksan 3-5 arkadaşınla git eğlenceli bir mekanda oyna zıpla bir şeyler iç gel, hamama bedava dese gitmem bir de üstüne para mı vereceğim
Tek salak biziz herhalde. Birisi gelin hamamı yapar, parasını milleten alır; başka birisi villa kiralar, yemekli eğlence yapıcam der parasını millete kitlemeye kalkar.Bu ne saçma iş ya, paraları yoksa yapmasınlar hamam falan milletten para istemek ne demek? Bunlar da yeni çıktı, millete düğün yaptırıyorlar.
Annem de zorla götürüldüğü kadınlar hamamında bitlenmiş. Hayır bir de annem, overdose titiz bir kadın.Küçükken gittik son gidişimiz oldu. Anneannem kulağından mikrop kaptı epey uğraştı. Annem de huylandı daha götürmedi.
He valla, kuzeninin milletin parası ile gelin hamamı yapmasını kıskanmış kesin. Bende öyle Vibe mi neyse onu aldım konu sahibindenOzur dilerim. Ama kuzeninizi icten bi kiskaniyormus vibe aldim sizden
Birisi de 350 gr altın isterTek salak biziz herhalde. Birisi gelin hamamı yapar, parasını milleten alır; başka birisi villa kiralar, yemekli eğlence yapıcam der parasını millete kitlemeye kalkar.Sanki millete evleniyor çakallar.
Bende bayılmıştımAnnem de zorla götürüldüğü kadınlar hamamında bitlenmiş. Hayır bir de annem, overdose titiz bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?