Kuzenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste öyle olunca cok dengesizlesiyorum igrenc bi durum cikiyor ortaya nedense, dusuncelerimden kurtulmaya calisacagim neyse......
Anladım cnm bu kuzenlerin toplam kaç kişi yani kaç kişiyle selam sorunun var ortalama?

Iste öyle olunca cok dengesizlesiyorum igrenc bi durum cikiyor ortaya nedense, dusuncelerimden kurtulmaya calisacagim neyse......
İyi de dengesiz olan onlar..böyle insanlara karşı sen de dengesiz tepkiler vereceksin,denge aramayacaksın kendinde ve bunu mesele etmeyeceksin bu kadar net..benim de amcamın kızı öyledir,normalde yoldan geçerken yönünü döner,kalabalıkta da canı ciğeri gibi bir sarılır, hele o ses tonu, resmen kanı akıyor sanarsın bize..bi de orda burda bize pek yakın hissetmediğini söyler..annesi de aynı..bayramda falan ya da denk geldiğinde selam veriyorum, bazen evimize geliyorlar,arkamda oturuyorlar dönüp sen de kimsin demiyorum bile..takmayacaksın böyle lüzumsuz insanları

Sadece bir amcamdan olan cocuklar diger kuzenlerimle aram iyi cok sukur
Hmm belli ki bu durum seni baya sıkmış.Eee madem bazen selam verip bazen vermekte istemiyorsun tek çaresi var:Açık açık sor bence yolda birini görünce yanına git ve bir sorun mu var ?görüşmüyoruz bazen selam veriyorum görmemezliğe geliyorsunuz falan de açık açık emin ol karlı çıkarsın.

Akrabayı akrep soksun diye bir söz var çok severim

39 kuzenden sayılıdır görüştüğüm,sevdiğim kuzenlerim.
Adamına göre muamele
Tavsiye ederim.

Tipki aynisi tarif ettin :O... tövbe tövbe...bak bunlarin hepsini tek tek yasadim malesefff....

eger sorarsam cevap yagmuruyla saldirirlar gibime geliyor...

Akrabayı akrep soksun diye bir söz var çok severim

39 kuzenden sayılıdır görüştüğüm,sevdiğim kuzenlerim.
Adamına göre muamele
Tavsiye ederim.

Gercektende yavas yavas anliyorum bunlari artik seciyorum yavas yavas istemedende olsa cunku bazilari bana kötu geliyor enerjim cökuyor

sana selam bile vermeyen birine kendi selaminida layik gorme. Sadece bir kuzen selamina bu kadar yipratmayin kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…