• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Selam arkadaslar...

Ben akrabalari cok severim ama söyle birsey var dörduncu amcamdan olan kuzenlerim kuzenlerine (bizlere selam vermiyorlar görduklerinde)... bende yoruldum ve artik bende selam vermemeye basladim ama diger amcalarimdan olan kuzenlerim onlara gider selam verir yinede bu durumda ben kötu oluyorum.

Allah biliyor diyorum ama yinede kötu gözukmek istemiyorum, cok takintiliyim ve kinciyim ama sadece bende bu dengesizlikte dengesizlestigim icin istemiyorum. Yanlis mi yapiyorum, siz ne yapardiniz, ilerde biri bana birsey derse tartismalara girmek istemiyorum kalbim agriyor.
Kafaya cok takiyorum bu durumu öyle...

Selam deyin geçin onlar vermezse vermesin..Bunda bu kadar takacak birşey yok ki..
Hatta sorabilirsiniz bile" ne oluyor bilmeden sizi kıracak birşey mi yaptım?" diye..

Amaann vermezlerse uykum kaçar. Ne diyecekler sana selamini almadığımız halde niye verdin mi diyecekler. Ben olsam asla zorla tatlı gözükmeye calismam.

Ben birini kirsam dahi hatirlarim dikkatliyimdir kirmamakta, sogukluk baslamadan önce selam verirdim hep sonra halam biz dugundeyken neden beni cagirmadiklarini sordu onlara.. sebebi hep onlarin gelmesiymis ama inanin ben telefon numaralarini sordugumda cevap alamamistim sonra suclu ben oluyorum simdi sucluymusum gibi bi tavirlari var.....

Selam veririm
Almıyorsa bir daha selam yok ona derim
Geçerim

Cok dengesizlesiyorum bende bu durumda. Eskiden kin tutmazdim, gicik kapmaya da basladim öylelikle...

Siz de bir iki defa verin...duruma gore siz de onlara ayni davranirsiniz...

Siz de bir iki defa verin...duruma gore siz de onlara ayni davranirsiniz...

Cok yoruldum ve gercekten migdem agriyor dusundukce...
Kendini hep hakli gören insanlar
Kendini uste cikarmaya calisanlar

Bilmiyorum selam veremiyorum olmuyor hep o duvar var durust olmam gerekirse bendende kaynaklaniyor gurur yapiyorum cunku

İnsanlara iyi olayım diye cabalamayin olan size olur. Bu dünyada kimseyi memnun edemezsiniz. Selam vermeyen de vermesin. Haksızlığa uğramış gibi hissedeceksiniz ama umirsamayinca gecer zamanla..

Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki.
Sen selam verdin, onlar vermiyorsa onların karaktersizligini gösterir. Tabi arada ne gibi bir problem var onu bilmek lazım.
Görmezden gel, umursamaz gibi davran

Amannn salla inan ki akraba akbaba. Ne kadar uzak olursan kafan o kadar rahat oluyor . Çünkü en iyisi dediğin bile fesat maalesef .

Bazen selam veriyorlar bazen vermiyorlar...

Birsey anlamadim bende dengesizlestim ama dediginiz gibi zamanla umarim bosverebilirim...
Dugune gittigimde selam vermeyip arkasini dönen kuzenimin nisanlisi var, nisanlisi (benimde akrabam oluyor uzaktan) neden selam vermiyorsunuz dedi bende gulumsemistim sadece birsey demedim. Simdide resmimi begenmemeye basladi ?
Insanlar neden benden uzaklasiyor anlamiyorum, anlasam keske

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X