Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası buGerçekten ne ilgisi var çözemedim.
Manevi ve maddi yeterliliğiniz varsa bir evlat daha istiyorsanız yaparsınız. Kuzen başka şey kardeş başka
Bizim kuzenlerle sıkı bi ilişkimiz olmadı,ama ablamın durumundan dolayı çocuklarımız çok daha sık görüşecek gibi,tatillerde yanıma alıyorum falan..Yeri gelecek beraber yatıp beraber kalkacaklar o yüzden kardeş boşluğu dolar mı acabaÇocuk yapıp yapmamak size kalmış birşey. Kuzenler candır ama kardeşin yerini tutmaz.
Kendini bir düşün. Kuzeninle kardeşin sana göre aynı mı?
Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası bu
Bu hayatta kardeşten yana çok şanslı ama kuzenden yana şanssız biriydim hep. Kardeşlerim her şeyim. Ama kardeşinden çok çeken de gördüm. Kardeşsiz çok mutlu olan da gördüm. Yani bu yaşamadan ya da bizim olur olmaz diyeceğimiz bir şey değil bence. Bu en iyi yaşayarak tecrübe edilir.Slm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Bilmem kimi olmalı diyor,arayanda varKardeş ille de olmalı mı cidden aranacak bir şey mi
Kardeşin yok ama yerine kuzenin geçer derseniz olmaz şakın kardeş olmazsa olmaz değildir
Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası bu
Bilmem kimi olmalı diyor,arayanda var
Benim kardeşlerim canim. Kuzenlerimi Allah iyi etsin ama kardesgibi olmaz sanırımSlm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Her ikisinin yeri çok farklı. Benim de bir oğlum var kardeşi olsun çok isterdim ama benim şartlarım uygun değil. Eğer fiziksel ve psikolojik şartlarınız uygunsa neden olmasınSlm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?