- 8 Ocak 2015
- 6.088
- 19.102
- 448
Aramız çok iyi sıkı fıkı değiliz,kötü gün dostuyum diyelimBence kardesi olmali ama kardesim durumundan dolayi dedin yani evlense gorusmicen sanirim
Tabi ki dolmaz. Aynı evde buyuseler bile.Bizim kuzenlerle sıkı bi ilişkimiz olmadı,ama ablamın durumundan dolayı çocuklarımız çok daha sık görüşecek gibi,tatillerde yanıma alıyorum falan..Yeri gelecek beraber yatıp beraber kalkacaklar o yüzden kardeş boşluğu dolar mı acaba
Bi de eski enişte bozuntusundan kaynaklı mesafe girmişti aramıza evliyken görüşmüyorduk enişte kişisi izin vermiyordu yani oralar karışık boşverinBence kardesi olmali ama kardesim durumundan dolayi dedin yani evlense gorusmicen sanirim
Ben de aynı şekilde dusunuyrm ama şimdiden kuzenleri üniversiteli oldular. Yaşına yakın yok malsf.Slm kızlar..4 yaşında bi oğlum var,kardeşi olmalı mı olmamalı mı konusunda gelgitler yaşıyorum..Boşanmış bi ablam var çocukları var,evliyken pek sık görüşmüyorduk ama boşandıktan sonra destek olma amacıyla görüşüyoruz,yeğenlerimi de daha sık görüyorum,ben çalışıyorum hatta bi tanesi 1 aydır annemde kalıyor bende haftasonları yanıma alıyorum oğlumla beraber oynuyorlar,vakit geçiyorlar...Ablamın durumundan dolayı sık sık görüşeceğiz..Sizce kardeşe gerek yok mu,kuzenler kardeş boşluğunu doldurur mu..kardeş olmalı mı..
Çocukken illa ki doldurur boşluğu da büyüyünce aynı şey olmuyor maalesef.Kuzenlerle çok sık görüşeceği için kardeşi aramaz mı diyorum,alakası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?