Kuzenlerim benimle konuşmuyor

Bence bosver keske karismasaydin ama iyi tarafindan bakki kuzenlerin demek böyle bir yapiya sahip ayni sey senin basinada gelebilirdi o zaman daha sok edici olurdu ve kirilirdin
kimseyle dalga gecilmemeli ...

sen doğruyu yapmışsın..onlar ayıp etmişler..çocuk gibi..terbiyesizler...konuşmayan konuşmasın..

Ben anlamadım kuzenler ilk defa orada mı görmüşlerde gülmüşler onlarda merak edip hiç face den ınstagramdan bakmamışlar mı insan kız nasıl biri diye bakar yani orada ilk defa görüyorlarmış gibi gülmüşler. Siz de sert çıkmışsınız çok gerek yoktu ama alınmış olabilirler yine de yaptıkları yanlış siz de 40 cm kısa kaşları boyama filan diyerek garipsemişsiniz aslında ama burada konu açmaya değmeyecek birşey barışırsınız.

sen doğrusunu yaptıktan ve pişman olmadıktan sonra milletin senle konuşmaması neden bu kadar önemli?

kaşları boyama, tırnakları takma.....ya o kadar saçma şeyler yazmışsın ki yorum bile yapamadım. hangi devirde hangi kafayala yasadıgını cozemedim....

sen neden üzülüyorsun ki en doğrusunu yapmışsın..ayıp ya çirkinin kralıda olsa eve gelmiş tanışmaya kimsenin hakkı yok yargılamaya aşalamaya .Tercih yapılmış olan olmuş kişi beğendikten sonra kuklada olsa onlara ne beee .NE AYIP..bu yaptıkları haraketlerle önce aynaya baksınlar yüzü güzel olsa neyazar kalbi çirkin olduktan sonra......

Sen onlarla konusma canim bence
Kendileri yaptiklari kabaligi düşünsünler ve sana hakk versinler yani
Onlarda bayan sonucta ayni sey onlarında basina gelebilirdi
Herkes super olmak zorunda değil her insanin kendine ozgu bir tarzi vardir
Begenip begenmemek kuzenlerine mi kalmis

Cok ayip etmişler..
Sen onlarla konusma

kaşları boyama, tırnakları takma.....ya o kadar saçma şeyler yazmışsın ki yorum bile yapamadım. hangi devirde hangi kafayala yasadıgını cozemedim....

Bende çözemedim. Kaş boyanınca kötü bişey mi oluyo? Yada tırnaklar takma olunca? Zaten turnakların takma olduğunu nasıl anlamış merak ettim.

boşver ben bile görüşmüyorum kuzenlerde hemde çoğu erkek evlenen var kaç zaman sonra öğrendim evlendiklerini takma

İçiniz rahat olsun bence hiçte kırmamışsınız hadi onu bunu geçtim misafir sonuçta terbiyesizliğe gerek yok.Dediğiniz gibi kuzeniniz de sevmişse kimseye laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…