erkeklerden nefret edıyorum
Erkeklerin bazıları böyle herhalde.
Yada biz çok düşünceliyiz ben ne olursa olsun sevgilime mesaj atmak aramak onu düşündüğümü göstermek isterim.
Dün gece geç uyuduysa bu saatte kalkmış olabilir aslında benim sevgilimde 2de uyandı bugün mesaj atmayınca biraz sinirlenmiştim ama hiçbir şey demedim bari anlayışlı oluyum diye...
cnm yine de 4.30 da günaydın demeye utanır insan
sen geldin aklıma hemen bunu yaşayınca, çok sinir bir durum ya, içimden sövüyorum hepsine
ben burda tek başıma mesaj bekliyorum o orda onlarla eğleniyo çok sinir bi durum ya.
yazmıcam hiçbişey aklı başına gelsin, biraz akıllıysa anlar zaten.
Böyle şeye asla katlanamam
Kavga cıkacagından neden korkuyorsunuz ki
Açık açık konuşun bu davrasını sevmiyorum deyin
Yoksa hep böyle her kuzeniyle görüstügünde siz kendinizi yediginizle kalacaksınız
canım ben 10 senedir evli biri olarak sana diyebilirimki onu çok şımartmışsın senin ona deli divane aşık olduğunu biliyor seni kaybetmekten korkmuyor biraz kendine güven ona seni kaybetme korkusunu yaşatki değerini bilsin
Yapacağın şey çok basit ona misille yapacaksın ama bunu yaparken çok doğla davranacaksın biraz zaman geçsin sende arkadaşlarınla veya kuzenlerinle falan buluşunca onu ikinci plana at onun sana yaptıgı gibi sonrada hiç bişe olmamış gibi davranmaya devam et.
tamam cnm bunu mutlaka yapıcam.
peki şimdi ne yapayım?
en son sen mesaj yazdıysan arama onun aramasını bekle aradığı zamanda neden bu saate kadar aramadığını sorma umursamaz ol sessizlik inan bazen iyidir.
erkekler çok neşeli güleryüzlü ama zor ve hafiften gizlilikleri olan kadınları severlermiş
üzerine düştükçe onu havaya sokarsın
en son utanmada saat 4.30 da günaydın dedi az öncede aradı açmadım.
bir daha ararsa aç bişe olmamış keyfin yerindeymiş gibi konuş
eğer bugün tekrardan aramazsa sabahtan veya bir kaç saat sonra yine bişe yokmuş gibi ara konuş
şimdi birden tavır yaparsanda onu çok önemsediğin için böyle yaptığını anlar yine havaya girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?