kuzenlerini bulunca hep bi kenara atıyor!

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
sevgilimin kız kuzenleri var bizim yaşlarımızda, daha önce bahsetmiştim ve dün yılbaşını onlarla kutladı.zaten bütün gece aramadı hatta 12yi çeyrek geçe aradı, neyse bişey demedim konuştuk ettik.biz birbirimize gece iyi geceler sabah günaydın mesajı atmadan olmaz.dün gece ben yatıyom dedi sadece bende tamam aşkım iyi geceler dedim sonra iyi seneler die mesaj attım.hiç cevap gelmedi.bende hiçbişi yazmadım bidaha.bakın şimdi saat kaç daha günaydın mesajı bile yok.resmen unutuldum çıldırıyorum sinirden ama bunu ona sölerse kavga çıkar.nasıl davranmam gerek hatasını anlaması için?

Seni gerçekten sevdiğine emin misin? :s

Seven insan kuzenleriyle buluşunca sevdiğini bir kenara atabilir mi hiç?

Sevgiliniz birilerini görünce sizi unutma potansiyeline sahipse ilişkinizi bir gözden geçirin.
Bu her zaman böylemiydi son zamanlardamı oldu?
İlişkinizde probleriniz mi var ?

hep böyleydi zaten, daha anlayışlı ol seninle hergün görüşüyoruz diyor ama anlayış da biyere kdr ya saat 4 buçuk olmuş günaydın msjı atıyo bana bi msj yazcak çokmu zor kaç saniye alır ki

erkeklerden nefret edıyorum

bu arada yeni kalkmış olma ihtimali yok çünkü dün gece 2 de yattı en geç 12 1 de kalkmış olması lazım.
hiç cevap yazmasam anlar mı ki hatasını?

canım bence evlenmeye niyetliysen iyi düşün derim çünkü evlendikten sonra da erkekler değişmiyor daha beter oluyorlar hepten seni unutacak onlar size gelince bile sen hizmetçi muamelesi göreceksin onu getir bunu getir diyecek kendi kuzenleriyle ilgilenecek sana da seni hergün görüyorum ya diyecek ben senin yaşanmış örneğinim sana tavsiyem iyi düşünmen

cnm aslında öyle bi problemimiz olmaz die düşünüorum nie dersen ikimiz de mühendislik okuyoruz, yani beni ezmesine izin vermem herşey ortak.benden üstün bi yanı yok.bide kuzeniyle aram çok iyi.ama benim sinir olduğum bi 10 sn. cik mesaj atmaya vakit ayırmaması.yılbaşını onlarla geçireceğini öğrendiğimde ister istemez suratım asılmıştı.işte sebebi buydu.bide neden diyor bana...böyle olacağını biliyordum...

Erkeklerin bazıları böyle herhalde.
Yada biz çok düşünceliyiz ben ne olursa olsun sevgilime mesaj atmak aramak onu düşündüğümü göstermek isterim.
Dün gece geç uyuduysa bu saatte kalkmış olabilir aslında benim sevgilimde 2de uyandı bugün mesaj atmayınca biraz sinirlenmiştim ama hiçbir şey demedim bari anlayışlı oluyum diye...

cnm yine de 4.30 da günaydın demeye utanır insan
sen geldin aklıma hemen bunu yaşayınca, çok sinir bir durum ya, içimden sövüyorum hepsine
ben burda tek başıma mesaj bekliyorum o orda onlarla eğleniyo çok sinir bi durum ya.
yazmıcam hiçbişey aklı başına gelsin, biraz akıllıysa anlar zaten.

Oda doğru tabi :)
Ben anlayışlı olmaya çalışıyorumda içimden kendi kendimi yiyorum nasıl olcak bakalım...
Sen bişey yazmayınca zaten sorar herhalde neyin var yada ne oldu diye...

Böyle şeye asla katlanamam
Kavga cıkacagından neden korkuyorsunuz ki
Açık açık konuşun bu davrasını sevmiyorum deyin
Yoksa hep böyle her kuzeniyle görüstügünde siz kendinizi yediginizle kalacaksınız

1 senelik ilişkimizde bu hep böyle oldu, bu çocuk değişmiyor, ben ona kızınca inadına daha çok yaptığını hissediyorum
o yüzden son çare olarak sessiz kalmayı deneyeceğim.
ama daha iyi bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen

canım ben 10 senedir evli biri olarak sana diyebilirimki onu çok şımartmışsın senin ona deli divane aşık olduğunu biliyor seni kaybetmekten korkmuyor biraz kendine güven ona seni kaybetme korkusunu yaşatki değerini bilsin
Yapacağın şey çok basit ona misille yapacaksın ama bunu yaparken çok doğla davranacaksın biraz zaman geçsin sende arkadaşlarınla veya kuzenlerinle falan buluşunca onu ikinci plana at onun sana yaptıgı gibi sonrada hiç bişe olmamış gibi davranmaya devam et.

tamam cnm bunu mutlaka yapıcam.
peki şimdi ne yapayım?

tamam cnm bunu mutlaka yapıcam.
peki şimdi ne yapayım?

en son sen mesaj yazdıysan arama onun aramasını bekle aradığı zamanda neden bu saate kadar aramadığını sorma umursamaz ol sessizlik inan bazen iyidir.
erkekler çok neşeli güleryüzlü ama zor ve hafiften gizlilikleri olan kadınları severlermiş
üzerine düştükçe onu havaya sokarsın

en son utanmada saat 4.30 da günaydın dedi az öncede aradı açmadım.

en son utanmada saat 4.30 da günaydın dedi az öncede aradı açmadım.

bir daha ararsa aç bişe olmamış keyfin yerindeymiş gibi konuş
eğer bugün tekrardan aramazsa sabahtan veya bir kaç saat sonra yine bişe yokmuş gibi ara konuş
şimdi birden tavır yaparsanda onu çok önemsediğin için böyle yaptığını anlar yine havaya girer

yardımın için çok teşekkür ederim dediğini yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…