Anam kim kimin sevgilisi, kim kime aşık, kim kimin kızı heç bişiiii anlamadımmm...
Anam kim kimin sevgilisi, kim kime aşık, kim kimin kızı heç bişiiii anlamadımmm...
kızlar aşağıdakiler İLKŞAHIN msnden bana yazdıkları aynen kopyalıorum düşüncelerini belirtmezse içinde patlarmış slm söyledi birsüre gelemicekmiş...
diziyi tuttum tamam güzel ama o cemremidir nedir kızda ne sempatiklik ne çekicilik ne güzellik hiçbirşey yok bildiğin odun güzel de değil ayrıca rolü kötü olanlara bile hayranlık duyuyoruz ama bu kız tam bir fiyasko zaten ilk televizyon denEyimiymiş torpillidir yüzde bir milyon ilk deneyimi başrol ve bu odunlukla hiç yakıştıramadım senariste çok yazıK onun haRİcinde kıvanç olmazsa tutmayacak bir dizi ama kıvanç için izlenir..
bence cok başarılı bir dizi bu ve tutacak gibi gelior. ayrıca "frambuaz " dediği gibi rüyama girdiler ya koca gece kazalarla uğraştım iyi mi kazalar kavgalar pfff
ayy bende öyle yaa dün gece kaza yaptımm...rüyamda 2 kez kalabalık falan ben zaten filmlerin çok etkisinde kalırım...
vel hasıl kelam diziyi tuttum...kıvanc bıraz kasmıs kendını ama ılerleyen bolumlerde salar dıye dusunuyorumm..cemreyi begenmedim onun dısında kadro tamam..
dizinin başlarında kuzeyin hapisten çıkma sahnelerinin ardından en az 4 defa star tv deki firar dizisinin afişini gösterdi duvarlarda reklam olarak, ilginç geldi, başka bir kanalın dizi reklamı, iyi para vermişler demek ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?