Kuzey Güney Kanal D

Anam kim kimin sevgilisi, kim kime aşık, kim kimin kızı heç bişiiii anlamadımmm...

canım basta kımse anlamadı senin yorumun altında anlamayanlara binaen yazıyorum.

cemre güneyin sevgilisi ama kzueyciğmde plotonik olarak aşık kıza.
kızlar farkındaysanız şie cevirmece oynarken onlar öpüşüceklerdi güney engelledi gözünü kapattı falan dedi işte meğer güneyle cemre sevgiliymiş ama kuzey bilmiyomus .o cemrede bile bile kıvancıda goturım dedi heralde.
yazık kuzeye ya kızı seviyo tam sevdıgını soylıycek her zaman bir adım önünde olan abisi ondan önce kapıyo kızı.
gerçi kızda kız olsa aşna fişne şimdiye kadar nasıl zengin birini bulmamış illede güney diyo bi kaç bölüm sonra yoldan çıkar. ayrıca kızda zaten belliki hırsızlık yapma gibi bir durumda söz konusu çocukların basına cok iş acıcaga benzıyo

Anam kim kimin sevgilisi, kim kime aşık, kim kimin kızı heç bişiiii anlamadımmm...

canım basta kımse anlamadı senin yorumun altında anlamayanlara binaen yazıyorum.

cemre güneyin sevgilisi ama kzueyciğmde plotonik olarak aşık kıza.
kızlar farkındaysanız şie cevirmece oynarken onlar öpüşüceklerdi güney engelledi gözünü kapattı falan dedi işte meğer güneyle cemre sevgiliymiş ama kuzey bilmiyomus .o cemrede bile bile kıvancıda goturım dedi heralde.
yazık kuzeye ya kızı seviyo tam sevdıgını soylıycek her zaman bir adım önünde olan abisi ondan önce kapıyo kızı.
gerçi kızda kız olsa aşna fişne şimdiye kadar nasıl zengin birini bulmamış illede güney diyo bi kaç bölüm sonra yoldan çıkar. ayrıca kızda zaten belliki hırsızlık yapma gibi bir durumda söz konusu çocukların basına cok iş acıcaga benzıyo

dizi güzelde keşke çarşamba olmasaydı muhteşem yüzyıl başlıyor haftaya,ayrıca kıvancı çok zayıflamış buldum ve başroldeki kızıda hiç sevmedim

ilkşahım meleğime bende katılıyorum valla,
cemre çok itici ışığı bile yok hiç beğenmedim

Sabah kadar kabus gördüm. Kuzeyle babasının şiddet sahneleri, Kuzey'i bıçakladıkları sahne falan beni çok etkiledi Dün de söylemiştim, ben bu şiddet meselesinde çok hassasım, izleyebileceğimi sanmıyorum diye; şimdi tamamen emin oldum..Benlik bi dizi değil. Çok etkileniyorum çok..

Kıvanç çok başarılıydı. Oynadığı rolün hakkını veriyor. Yaşadığı psikolojik anları çok gerçekçi oynamış.

ben çook beğendm diziyi, öykü karayel denen embesil hariç herkes oturmuş rolüne cum diye... dediğiniz gibi ksn torpillidirr

bence cok başarılı bir dizi bu ve tutacak gibi gelior. ayrıca "frambuaz " dediği gibi rüyama girdiler ya koca gece kazalarla uğraştım iyi mi kazalar kavgalar pfff

kızlar ben de size katılıyorum. Dizi güzele benziyor fakat o Cemre rolündeki kız çok iticii

bence cok başarılı bir dizi bu ve tutacak gibi gelior. ayrıca "frambuaz " dediği gibi rüyama girdiler ya koca gece kazalarla uğraştım iyi mi kazalar kavgalar pfff

ayy bende öyle yaa dün gece kaza yaptımm...rüyamda 2 kez kalabalık falan ben zaten filmlerin çok etkisinde kalırım...
vel hasıl kelam diziyi tuttum...kıvanc bıraz kasmıs kendını ama ılerleyen bolumlerde salar dıye dusunuyorumm..cemreyi begenmedim onun dısında kadro tamam..

aynen ben de cemre rolündeki sevmedim. onun dışındaki herkes oturmuş rol olarak ama yok onu beğenmedim

Başroldeki kız daha önce biyerde oynadı mı bilen var mı?90 doğumluymuş ama büyük gösteriyor bir de çook kısa Nihal'den sonra bir kısa daha çekilmiyor yaa:84:
Kıvançıma ona yakışan bir partner bulamadılar yıllardır bi Beren yakışmıştı o kadar.
:123:

Kızlar sizin gibi uyanık kk hatunlarına hiç yakıştıramadım yaşadıkları evin Berna Laçinin bir zamanlar oynadığı BİR DİLİM AŞK dizisinin çekildiği ev olduğunu kimse sölememiş
Dizi biraz soğuk geldi ama izleriz sanırım çarşamba hürremle çakışmadığı sürece...
Kıvanca rolü çok yakıştıramadım ya recep ivedik hareketleri falan çok iğreti olmuş.ve çok zayıflamış ufacık çocuk gibi olmuş
Başroldeki kızda çok çirkin.Bade işçil ondan daha güzel bence..Umarım onunla olur:)
Kıvancın babasıda birden durup yengemmmmm dicekmiş gibi geliyo yaprak dökümündeki hali geliyor gözümün önüne

Son düzenleme:
Kızlar ayrıca biraz ezel tadında olduğu için tanıdığım bütün erkekler tarafından 10 puan aldı.
Yani gerilim-aksiyon bir dizi olcak belki biz pek sevmeyebiliriz
Aşk dizilerini sever kk bayanları

dizinin başlarında kuzeyin hapisten çıkma sahnelerinin ardından en az 4 defa star tv deki firar dizisinin afişini gösterdi duvarlarda reklam olarak, ilginç geldi, başka bir kanalın dizi reklamı, iyi para vermişler demek ki....

Onu bende farkettim sanırım aynı yapım şirketi yapıyoruz diziyi. Kendi reklamlarını yaptılar yani. Yoksa böyle birşeyin olması zor.

kuzeyin serseri olması dışında ciddi anlamda psikolojik bir hastalığımı var banamı öyle geliyor?

kıvanç'ın yanında Buğra Gülsoy kardeş olarak yakışmamış bence.Biraz pasif kanımca.
ilk Mehmet Günsur düşünülmüş, keşke o olsaymış.

Yine Beren Saaat ten sonra da Öykü Karayel hiççç olmamamış Kıvanç'ın yanına.
daha alımlı bir kız bulunabilirdi. Yeni başlayacak "Bir çocuk Sevdim"deki bayan karakter olabilirdi.
Ya da Havva.(Birce AKALAY) Ay bende bu havva'yı her role yakıştırıyorum.

Neyse olan olmuş, roller bulunmuş. Bu kuzey güneyden nasıl bir intikam alacak merak ediyorum.
inşallah güçlü bi senaryoları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…