- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
İzle kardelen hatta hafızana kaydederek izle ben öyle yaptım her bir kareyi hatırlıyorum:86:
Özelliklede kaslarını hele de adonis kası ahh ah
oyyyy zebuşum meleğim çok tatlısın sen yaaaaaa ölürüm sana bennnnn
Diziyi genel olarak beğendim oyuncular çok iyiydi. Bir de izlerken hep psikolojik açıdan baktım. Aslında Kuzeyin serseriliği herzaman ağabeyinin ön planda olmasından, kendisinin hayta, şımarık olmasının hep bu açığı kapama güdüsünden olduğunu düşünüyorum. Aslında kimseye zararı olmayan biri. Belki de kız ona karşılık verse böyle olmayacaktı. O gün sevdiği kızın ağabeyini seviyor olması, gecesinde babasının annesine vurması felan süt üste gelmiş ama Kuzey aslında annesine çok daha bağlı. Arabada giderken Kuzey babam anneme vurdu derken, Güney ilk defa vrmuyor ya dedi. Önemsemedi. Ama o annesi ne yaptı senin yüzünden hayatı karardı, sen sebeb oldun diye diye hapise yolladı oğlunu. Tüm başarılar ağabayinin olmuş, kız arkadaşı bile böyle asi olması normal. Ayrıca bir de utanıyor ondan hapise girdi diye sanki kimin için girdi. Bence Cemre zengin kzın ağabeyiyle beraber olmaya başlayacak, Kuzey'de zengin kızı tavlayacak. Bence Cemre'de de Kuze'ye karşı birşeyler var ama onun serseriliğ yüzünden ağabeyine yanaşmış eğitimli ne de olsa. Biraz aşkı memnuya da döner gibi sonra Cemre ile Güney yasak aşk yaşarlar duygularını itiraf ederler felan bana öyle olur gibi geliyor. Ama zenginliği de severler bırakamazlar. Güney şirkette çalışmaya başlar ama Kuzey zengin kızla evlendiği için onun patronu olur gibi birşey.. Belki de Güney evlenir kızla çünkü kızın gözü aslında onda. Birşey daha soracağım sizce çarşamba günleri mıuhteşem yüzyıl mı izlenir yok sa bu dizi mi. İşyerinden bir arkadaşla bu konu üzerine tartıştık ben Kanunu başlayınca şansı yok dedim arkadaş tam tersini söyledi sizce ne olur?
oyyy meleğim kardeşimin düğünü var yarın akşam,düğün hazırlıklarına koşuşturma içerisindeydik nete gelemiyordum çok özledim sizleri çoookcanım benm ya sen daha datlısınnerelerdesin sen
bence kuzey kızı tavlar
intikam alcak haklı
ve evet...çarşamba bende artık kanal d deyim.hürremin sonunu hepimiz biliyoruz sonuçta.inş bu sürprizlerle dolu olur
oyyy meleğim kardeşimin düğünü var yarın akşam,düğün hazırlıklarına koşuşturma içerisindeydik nete gelemiyordum çok özledim sizleri çoookmeleğim herşeyimmm
hürremi netten izlerim artıkBende bıraktım hürremi onun için buna başlıycam sıkıldım hürremden
hürremi netten izlerim artık
çarşamba kuzey var benm içinannemgilden ayrı izlemek için başka tv Alcaz düşün
Sağolasın meleğim,Aminnn darısı başımıza inşallah,gerçek seven kıymet bilen çıkar inşallah karşımızahayırlı olsun meleğim,tebrik ederm.darısı başımıza
benmde kardeşim ünv.ye kayda gitti bugün
bende çok özledm sizlerikuzucum benm
babamdan ayrı izliycem.bi şe izlenmiyo onlaNeden annenden ayrı izliycen
haftAya çarşamba canımkızlar dün tv de kuzey güney vardı şöyle bi baktım ama kaçıncı bölüm olduğunu anlamadım....bugün mü ne zaman?
Sağolasın meleğim,Aminnn darısı başımıza inşallah,gerçek seven kıymet bilen çıkar inşallah karşımıza
kardeşine okul hayatında başarılar dilerim meleğim bitanem
[video]http://www.youtube.com/user/kuzeyguneytv#p/u/0/rK3_Y_ejfY4[/video]
ya ne diri ficudu var
dün akşam izlerken bizim zıbın kendinden geçiyodur kesin dedim valla
ben içimden derken meğer sesli düşünmüşüm
kocem dedi zibin ne ne zibini
allam yaa
ficud dediğin böylee olur yevrum benm.işte erkek budur.yunan tAnrısı gibi off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?