Kuzey Güney Kanal D

gızlar anlaşılan kuzey güney topiğinin yeni adı tahrik olanlar topiği olmuşşşş

Behlül kardeş amaca ermiş yani : )

Ya az evvel dedim ya sarışın adam sevmem diye, teselli edin biriniz beni

insan özünde olmadığını yansıtamaz dimi lay la lay laa laayy

Wuuu! Edeleli kaslar herkesin aklını başından almış!!!

2. Bölüm Fragmanı

[video=youtube_share;rK3_Y_ejfY4]http://youtu.be/rK3_Y_ejfY4?hd=1[/video]

Son düzenleme:
offf diyorum, daha yeni izleme fırsatı buldum netten... harika bi dizi olmş yahuuuuuu
acayip oyunculuk var hem kuzeyde hem güneyde
kızlara çok gıcık oldum ben oynasam daha iyi oynardım
şaka bi yana harika bi dizi, ezeli muhteşem yüzyılı geride bıraktı benim için

yani moralim o kadar bozuk ki kafam başka yerde ben başka yerde dokunsalar ağlıcam o derece dokunmaya bile gerek yok hatta ama şu mesajın varya pufffff yaptım ses çıktı bugun ilk defa yüzümü güldürdü

Bacım napiiimm herkes tahrik olmuş valla varsa yoksa kuzeyin diri vucudu daş gibi kasları boncuk boncuk terleri bizim bacıları mesttetmişvalla ne yalan söyleyim haksızda değiller hani

yani moralim o kadar bozuk ki kafam başka yerde ben başka yerde dokunsalar ağlıcam o derece dokunmaya bile gerek yok hatta ama şu mesajın varya pufffff yaptım ses çıktı bugun ilk defa yüzümü güldürdü

aman yengecim cenabı ALLAH gülen yüzünü soldurmasın inşallah hep gülersin

Behlül kardeş amaca ermiş yani : )

Ya az evvel dedim ya sarışın adam sevmem diye, teselli edin biriniz beni

insan özünde olmadığını yansıtamaz dimi lay la lay laa laayy

nihilcim ben de senin gibi düşünüyorum kardeşi güneyi daha yakışıklı buluyorum ama oda kuzeyin yanında çok çiroz kalmış anacım varsa yoksa kuseyin diri vücüdu valla zaten ben onu zheban için seviyom

He ya. Ama behlülü ön plana çıkarmak için yapmışlar : ) Çıkarmışlar da : ))

Fatmagülde vural in. kuzeyin güneyi out.

Ne cok beğenilmiş yaa dün aksam arkadasim vardi izleyemedim, yarın inşaallah netten izleyeceğim.
Ama ben Kıvanca değil Buğra ya ölüyorum

kıvanç çok başarılıydı, kaliteli bi yapıma benziyor.
ama sülüman varken izleyemicez malesef

Ben, şahsen, bizzat, kendim Kıvanç'ın oyunculuğuna bayıldım. Hiç ummazdım böyle başarılı rol yapsın. Vallahi bravo çocuğa,süper oynamış. Helal olsun

Son düzenleme:
Şimdi Bu Kıvanç, abisinden intikam almak için abisinin sevgilisini mi elinden alacak. abooooovvvv

beğendim kaliteli bir dizi ...bütün oyuncular başarılı o başroldeki kız hariç ayy ne itici yahu çok mu aramışlar...
beğenmedim oyunculuğu vasat ,itici bir tip,bade de hep aynı rol ezeldede güzel giyinen para meraklısı biriydi burada da bari değişik bir rol verselerdi ...

kıvanç aştı kendini ezeldeki psikopat sekiz karakteriyle tamam demiştim ama bu sefer daha çok helal olsun işte budur dedim,
her seferinde kendini yeniliyor bu role de çok iyi bürünmüş ciddi kilo vermiş ...her anı başarılı ve gerçekçiydi .

[video=youtube;rK3_Y_ejfY4]http://www.youtube.com/watch?v=rK3_Y_ejfY4[/video]

Bence süper olmuş dizi.. Kıvanç ve oyunculuğu böyle bıraktı beni.. Babasıyla kavga sahnesi efsaneydi resmen..Senaryo güzel diğer oyunculuklar da fena değil.. Tabi ki başroldeki kızın çok kötü olduğunu söylememe gerek yok heralde.. Oyunculuğunda da hiçbir şey göremedim ben kız mı kalmamış yahu..
Bir de Kıvanççığımın adonisleri kasları Son derece vasat bi dizi olan Muhteşem Yüzyıl'a dönüp bakmam bile.. Gerçi Mehmet Günsür için birkaç kez bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…