Kuzey Güney Kanal D

bu behlül cok zayiflamis dizi icin sanirim
eski hali daha iyiydi
bide diziyi izlerken ruhum SIKILDI
umarim dizinin intikam kismi daha enteresan olur

Dizi çok güzeldi ben beğendim yanlız kıvanç gerçektende zayıflamış pantolonlar bile düşüp duruyordu.

mehmet günsur çok yakışıklı bence
nedense kıvanç bana pek yakışıklı gelmiyor yaaa:78:

aynen nedense herkesin hayran ve asık oldugu kıvanç banada yakısıklı gelmiyor bizde mi bi sorun var bacım anlayamadım

buarada dizi müziklerini kim yapıyor arkadaslar toygar ısıklı mı acaba ? ben fatmagulun sucu ne dizi muziklerine cok benzettim dun gece izlerken de pek bi begendim
acıkcası izlencek bi dizi gibi gorundu gozume

dizi çok güzeldi kıvanç gercekten kendını cok ilerletmiş oyunculukta zaten ezeldekı roluyle nunu kanıtlamıştı.......güzel bır dizi bakak görek:)

kardeş kanallar onun için sürekli reklam yaptı..

bende sevdim diziyi başta kıvanç çok itici geldi ama sebebini sonradan öğrenince bu düşüncem değişti..yaşadıkları bugunku sebebi..kardeşi için hapis yatmış kardeşi ondan utanıyo ama babası bile üzülüyo haline gaddar adam.. şeboyu tavlıcak o zengin damat olcak kesin..

Pekii Recep İvedik taklitlerii nasıldı kızlarrr.. Böögggg yapışı felan.. Ay Şahan yapınca midem bulanırdı ama Kıvanç yapınca çok şeker olmuştu beee... Süperdii.. Taklit yeteneği de varmış demek. Kıvançta oyunculuk yok diyenler baksınlar bakalım nasıl oluyormuş amaaa çarşambadan alsınlar bu diziyii haftaya Hürrem başlıyo ve en can alıcı sahneler geliyo asla bırakamam tüm geçen sezon izlemişim. Sanırım Kuzey Güneyi plusta kaydetcem öyle izlicem.. Hatta dün yarısını izleyemedim şu intikam alıcam sözlerinden sonra erken yatmam lazımdı kaydetcektim unutmuşum. Neysee öle bişiler etcem artıkk..

dizi çok güzeldi kıvanç gercekten kendını cok ilerletmiş oyunculukta zaten ezeldekı roluyle nunu kanıtlamıştı.......güzel bır dizi bakak görek:)

Ezel'deki rolüne mest olmuştum ben. Hatta Behlül'den daha başarılı bulmuştum. Psikopatlık erkekimin ruhunda var sanırsam

Ama Kuzey'e gerçekten çok acıdım annesi"yaktın oğlumun başını"dedi ya

nasıl ayrım yapıyo,yazık valla..

Güzel bi dizi beğendim...

o kızı çok aramışlarmı aceba
bu kadar itici bir oyunculuk olamaz!ses tonu felan ıyyykkk
sevmedim kızı,sevmicemde
matmazelde pek fettan bişey olmuş.aşkı memnuda gıkı çıkmazdı haspanın
özcan denizin aşk yakarını anımsattı bana.onuda heycanla beklemiştim,tarz olarak benziyolardı.sonrası sukutu hayal oldu
umarım bu dizinin sonuda öyle olmaz.

Akşam başlığın güncellenmesindendir sanırım, bir bakayım şu behlül kardeşe diyip uzandım kumandaya,
: p
Yahu bu kadarda insanın gözüne gözüne olmaz ki
Adam, behlül adamı, belli bayadır çabalamış, protein tozları dambıllar terler akıtmış falanlar filanlar çalışmış yapmış daa,
Sâfi vücût, sâfi teşhir olmaz ki. Bu kadar görmemizi istediğini belli etmeseydi, kendiliğinden çekici gelseydi,
Spontene olaydı.

Sarı adam sevmem hem ben. Kerim in kendiliğindenliği varken behlül ün bana bakın bana bakınlığı böyle bi ham kalmış.

Fakkat, o manyak öfke halleri, umursamazlık oyunları, bi böyle bi bencil tavırları, hırçın bir seksepallik katmış. Devam.

diziyi sadece kıvançtan dolayı izlerim onun harici castı hiç beğenmedim hele o kızı çok aramışlarmı bilmiyorum herşeyiyle sıfır çok itici bravo diyorum kıvanca başka bişey demiyorum adam felaket güzel rol yapıyor yaa bi psikopatlık bi insana bu kadarmı yakışır ya her rolün hakkını veriyo kuzeyim benim:82: diziyi bizim behlülcan götürcek belli

o kaslar neydi yaa daş daş
ayrıca oyunculuğu süper olmuş,adam aşmış

aynen zibişimm yaa neydi o öyle vücudu süper olmuş la o neydi öyle wuuuu
kanka yemin ederim izlerken aklıma geldin biliyo musun dedim zibinim kesin kendinden geçmiştir gözleri dikmiş pür dikkat izliyodur dedim kendi kendime

kıvanç kendini baya bir geliştirmiş.
babasıyla kavga ettiği sahnedeki oyunculuğuna hayran kaldım.
hele zayıflayıta daha çok kaslı olmasıda ayrı bir hava vermiş ve çok yakışmış bence

gızlar anlaşılan kuzey güney topiğinin yeni adı tahrik olanlar topiği olmuşşşş
yani moralim o kadar bozuk ki kafam başka yerde ben başka yerde dokunsalar ağlıcam o derece dokunmaya bile gerek yok hatta ama şu mesajın varya pufffff yaptım ses çıktı bugun ilk defa yüzümü güldürdü

ya dizinin ses kalitesi sinema gibi degilmi hic dizi seslerine benzemiyor sanki sinema filmi izliyorum:26:

aynen aynen.
ben dizi başladığında kendi kendime söylenmiştim bunu.
görüntü kalitesi ses falan aynı sinema filmlerine benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…