Kuzey Güney Kanal D

ayh kuzey benı çok duygusallaştırdı ..

Babasının onun dövdüğü sahne o yüzü , yavrum benım bağrıma basmak ıstıyorum kıvancı puhahaha

walla bu dizi ilk bolumden etkıleyıciydi bence tutar güzel yapmıslar ama dıkkatımı bıısy cektı kıvancın zarıf ellerı gıtmıs tarklı kaba eller almıs yerını acaba gercekte nasıl yada hangısı :89:

Ayyyyyyyy, amaaannııın nasıl bir diziymiş bu böyleeeeeeeeeeeeeeee :18:
Bende Kuzey adam öldürdü falan sandım meğer Güneyi o kurtarmış zamanında.

Cemreyi beğendim ben hoş kızz

Bu arada dizi film tadında cekilmiş, cok beğendim.

Ben daha yeni seyrediyorum bu cemremi başrolde

bende bölümün sonlarını izleyemedim ama gerçekten güzel.zaten bir dizi ilk bölümden güzelse tutuyor.yalnız günü kötü.muhteşem yüzyıl varken onu izleyemem.kıvanç tatlıtuğa bende şaşırdım baya iyi rol yapıyor.başroldeki kız da iyi rol yapıyor aslında da bi garip.olmamış o kız başrolde.

kıvancı tip olarak eskidende beğenmezdim şimdide beğenmiyorum ama oyunculuğu süperdi,çok beğendim.başroldeki kızı bende beğenmedim.

bende kıvancı tip oalrak beğenmem pek sarı olduğundan
ama oyunculuk muhteşem
ailecek 2 oldu izliyoruz süper bir dizi
öykü karayel hariç
o kızz taaaammm bir fiyasko oyunculuğu çok iyi olabilir ama hiç çekici değil yaa başrole yakışmamış
iki kardeşin aşık olduğu kız daha çekici hoş olması gerekiyordu
bu kızda bir iticilik var ki inanılmaz derecede
odun yaa odun
bakışlar odun duruşu odun
güzel giysi giysede yakışmamış
enazından güzel olarak bade var bari
keşke bade başrol olsaydı kız eşofmanlada şık giysi ilede çekici yani
hiç yakıştıramadım valla neyse
ama dizi tutar muhteşemide sallar
tabi inşallah uzatmazlar
ezelde başta sallıyordu reytingleri
uzattılarda uzattılar döndü durdu
reytingler gitti
bitirmek zorunda kaldılar

amannnnnnn bek gzel diziydi yaa eşimle bayıldık ama cemre olmaamıs yaaa baska biri olmalıydı cok basit kalmıss dizide !!!!

amannnnnnn bek gzel diziydi yaa eşimle bayıldık ama cemre olmaamıs yaaa baska biri olmalıydı cok basit kalmıss dizide !!!!

aynen öyle kuzum acaip basit kalmış
kesin ünlü bir tanıdığı var eski tiyatro oyuncularından sağlamlardan onlar sayesinde alındı diziye
kaliteli durmuyor yani inanılmaz bir hata öykü karayel başrole olmamış odun gibi itici soğuk bir kız

Güzel bi diziydi.. Sürükleyici en azından. Reytingler tavan yaparmı? Sanmam. Ama güzel akıcı bi dizi.. Kıvanç Tatlıtuğ'yu beğenenlerden veya onun için izleyenlerden değilim. Dizi hoşuma gitti sadece. Rıza Kocaoğlu'nu severim Birde Öykü Karayel gerçekten basit kaçmış. Liseli kızlar gibi. Hiçbir çekiciliği yok. Diziye bi renk katmıyo.

Kızlar gösterime girdiği günden beri bütün köşe yazarlarından okudum hemen hemen hepsi çok övgüyle bahsediyorlar ,,artık çakma süleymanıda başka güne alabilirler çünkü televizyonda dizi izleyenlerin çoğu kadınlardan oluşuyor.

Öykü Karayel'in yerine hangi oyuncu olabilirdi arkadaşlar fikirlerinizi merak ettim.Benim aklıma Aslı Tandoğan veya Saadet Işıl Aksoy geldi...

of kanka bi yakın çekim yaptılar adam o biçim olmşyani neden behlülünn zapıhıyım anladın de migözümü bile kırmadım kanka
aha böyleydm
ablaabenim için seviyosun demek bende seni seviyorum
evet ya o kız ne öyleo iki aslan parçası,kaplanım behlül o kıza mı aşık
ah keşke sinema okusaydım şimdi beni izlerdiniz

ne güzelolur sülümanla çakışmaz

İnternetten izledim Kuzey Güney'i.. Etkisinden çıkamıyorum..Hem çok kaliteli hem de değişik bir dizi olmuş..Abarttım ve 2 kez izledim ilk bölümünü..Kıvanç 'a ise helal olsun..Oscarlık oyuncu olmuş..Yok böyle rol..Sadece Öykü Karayel bi tuhaf olmuş sanki diziye yaa..Siması yakışmamış ..

Son düzenleme:
ben beğendim öykü karayeli... hep aynı kadınları görmekten bıkmıştım artık iyi olmuş bence.. beğendim

of kanka bi yakın çekim yaptılar adam o biçim olmşyani neden behlülünn zapıhıyım anladın de migözümü bile kırmadım kanka
aha böyleydm

ne güzelolur sülümanla çakışmaz

tatlı behlül sapığım benim ee o adam da beğenilmicek gibi değil yani ya bi daha ki haftaya gene izlerken seni düşüncem sende beni düşün bak aklından geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…