ayh kuzey benı çok duygusallaştırdı ..
Babasının onun dövdüğü sahne o yüzü , yavrum benım bağrıma basmak ıstıyorum kıvancıpuhahaha
amannnnnnn bek gzel diziydi yaa eşimle bayıldık ama cemre olmaamıs yaaa baska biri olmalıydı cok basit kalmıss dizide !!!!
of kanka bi yakın çekim yaptılar adam o biçim olmşaynen zibişimm yaa neydi o öyle vücudu süper olmuş la o neydi öyle wuuuu
kanka yemin ederim izlerken aklıma geldin biliyo musun dedim zibinim kesin kendinden geçmiştir gözleri dikmiş pür dikkat izliyodur dedim kendi kendime
ablaanihilcim ben de senin gibi düşünüyorum kardeşi güneyi daha yakışıklı buluyorum ama oda kuzeyin yanında çok çiroz kalmış anacım varsa yoksa kuseyin diri vücüdu valla zaten ben onu zheban için seviyom
Kızlar gösterime girdiği günden beri bütün köşe yazarlarından okudum hemen hemen hepsi çok övgüyle bahsediyorlar ,,artık çakma süleymanıda başka güne alabilirler çünkü televizyonda dizi izleyenlerin çoğu kadınlardan oluşuyor.
of kanka bi yakın çekim yaptılar adam o biçim olmşyani neden behlülünn zapıhıyım anladın de mi gözümü bile kırmadım kanka
aha böyleydm
ne güzelolursülümanla çakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?