Kuzey Güney Kanal D

Allah aşkına şu cemreyi çıkarın diziden o nasıl bir odun gibi yürüyüş yaaaaa:26:

ayrıca kuzeyin annesinide hiç sevmiyorum sanki böyle sinsi ... çocuklarını aslında sevmiyoda böyle iyi anne rolünü oynamak için öyle davranıyo gibi geldi bana soğuk kadın işte

sırf dizinin ve oyuncuların hatrına cemrenin hoş halini yakalamaya çalışıyorum herkes çok güzelsin,özelsin diyor ya
malesef o katolog fotoğrafları dışında hiç hoş gelmiyor gelmeyecek de,simay çok hoş ve şirin kuzey ona aşık olsaa
güney de diğeriyle evlense

Son düzenleme:
sen bii kutup,ben diğer kutup

güney geçmiişin acısını çıkarıyo sanırsam

Aynen canım zıt kutuplarız

zebanim, Güney o sebeple veya bu sebeple Banu'yu götürdü de götürdü yoksam o Cemre kazuletinde sexapalitelikten eser yok... ,
Cemreye cok gıcığııım, uyuzzzzz

bu kız ağlayınca dah bi iyi sanki bilmediğim sebepten içimin yağları eriyoooo ohhhhhhhhhhhhhhh

Cemre diziden çıkarılırsa sizce onun yerine kim getirilmeli? fikirlerinizi merak ediyorum bayanlar...

Şuan aklıma bir isim gelmedi ama gelirse ekliycem buraya :)

Aynen canım zıt kutuplarız

zebanim, Güney o sebeple veya bu sebeple Banu'yu götürdü de götürdü yoksam o Cemre kazuletinde sexapalitelikten eser yok... ,
Cemreye cok gıcığııım, uyuzzzzz
Zıt kutuptayız ama zıt değiliz de mi reçelim:13:

seksapaliteyi geçtim,oyunculuktan bihaber

kuzeyin annesi dırdır anamm iki dakka sus ya
Cemre diziden çıkarılırsa sizce onun yerine kim getirilmeli? fikirlerinizi merak ediyorum bayanlar...

Şuan aklıma bir isim gelmedi ama gelirse ekliycem buraya :)

ben tabi ki

Bende begeniyorum.Hep ayni yüzler olamamli bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…