du bakalim cemreden iyi bi atak bekliyom, misal ucan tekme, kuzeyi görünce cemre gaza mi geldi ne:101::86::118:
aslında haklısın. şöyle bi saçını eline dolasa, bi de uçan tekme attı mı.... simay pert
dur ama hissediyorum ferhat gelcek. simay onun eline düşsün görsün gününüferaaatttttt
Bu bölümde resmen bir kıçı kırığın nası ortalık karıştırdığını kaç adamı dayaktan öldürdüğünü gördük...yani kuzey boğacaktı sümeri...sonra sümerde kendi kaşındı tmm hiçbişey bilmiyordun ok. Ama neden aliyi dövdü üstelik delikanlıysan ,tek başına dövseydin hak ettin sonuna kadar kuzeyden dayağı sen
simay ayyyyyyy şu kızı pis pis hala sırıttırıyolar yaaaaaaa....
Güneyi nası tehtit ettii...güney yılanıda çıkarı için geldi tufaya
halbuki kuzey ciğerini çıkarırdı deseydi.....
Ama güneye müstahak ucu kuzeye dokunmazsa...
Neydi o haller bee kuzey çocuk gibi sevindi ,o ise al sepeti koluna herkes yoluna dedi...
Yıkıldı resmen neden bu kadar iyi niyetli merhametli yapıyorlar....
Ayyyyyyy ben her hafta biri kuzeyi keşfecek diye umuyorum
şöle manken olsa ,zirvelere çıksaa vs.vs klasik türk filimi gibi ama istiyorum ya
yeter ezildiği darbe yediğiii
kuzeyi zeynep keşfetti aslında.daha doğrusu zeynebin patronu olan bayan.toplantı esnasında zeynebin çizimlerine baktı.hımm birine bakıp yapmışsın dedi.getir arkadaşını bir mankenlik yaptıralım dedi.sonra zeynep kuzeyi aradı.o sırada katakuleye geldi.olmadı o iş.kuzey mankenlik kim ben kim demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?