Kuzey Güney Kanal D

du bakalim cemreden iyi bi atak bekliyom, misal ucan tekme, kuzeyi görünce cemre gaza mi geldi ne:101::86::118:

aslında haklısın. şöyle bi saçını eline dolasa, bi de uçan tekme attı mı.... simay pert

dur ama hissediyorum ferhat gelcek. simay onun eline düşsün görsün gününü feraaatttttt

aslında haklısın. şöyle bi saçını eline dolasa, bi de uçan tekme attı mı.... simay pert

dur ama hissediyorum ferhat gelcek. simay onun eline düşsün görsün gününü feraaatttttt

Ferhat'ın tekrar gelmemesini kuzey için istemiyorum..
Simay'ın hayatını zehir edecekse onada razıyım.:))

kuzeyi zeynep keşfetti aslında.daha doğrusu zeynebin patronu olan bayan.toplantı esnasında zeynebin çizimlerine baktı.hımm birine bakıp yapmışsın dedi.getir arkadaşını bir mankenlik yaptıralım dedi.sonra zeynep kuzeyi aradı.o sırada katakuleye geldi.olmadı o iş.kuzey mankenlik kim ben kim demişti.

evet replik olıuştu ama çok üstünde durulmadı, yani bu kuzeyin okuyarak biyere gelemeyeceğine göre kısa yoldan zengin güçlü olabileceği tek iş

tabi ferhatı sarmazlarsa ...uyuz oluyorum o adama pis herif...inş. yeniden girmez

teşekkürler nilim
off bu ne biçim bölüm böyle?vallahi soğudum
Kesin güney planladı,Kuzeye olan vicdan borcunu kapatıcak kendince

eyvah gitti kuzeyim yaktılar başını gene:2:

aha da buraya yazıyorum feraat kesin döndü. yoksa kim o simay kepçüğüne ev tutar ferat onun başına bela olsun görrüm onu

ayrıca zeynep haklı. kuzey napsın cemreyi... avucunu yala cemre

Ayyy nasıl yaaanlmaadım şimdi bişey..
dejavumu oluyor..Yoksa hayalmi kuzey veya Güney'in...

Aklıma geldi evi tutan Simay'a güney olabilirmi konuşmaması için..Ama okadar zengin değil değilmi.? :)

bende az önce kanal d nin sayfasında yeni bölümün tanıtımını okudum.fragmanda kuzey guney yakınlaşıyor gibi ama tanıtımda sanki tam tersi gibi.hep dedim güney cemreyle çıktığından kuzeyle olmaz diye.zeynep karakterinide seviyorum ama eğer cemreylede olursa sevinicem.bu kardeş mi ya.sadece doğmadan aynı karına düşmüşler.güney bey vicdan azabı çekiyor ama yapacağınıda yapıyor kuzeye ve herkese.sadece herseye sahip olma isteği ondaki.vicdan değil ya da aşk acısı değil.hep kız tarafı oldum.gene öyleğim ama kuzeyciğimde bundan sonra.ister zeynep ister cemre.kimle olmak istiyorsan ol.sana feda olsun.bu güneyin yaptığını kardeş ne can düşmanı yapmaz.birde bağırıyormuş kuzeye.kuzey yürü be koçum.arkandayız

Son düzenleme:
diziyi garip bir hale getirdiler ya..yine kaza off baydi valla..daha orjinal bisey bulamiyorlarmi..acaba ferhat'in isimi kuzeyi tekrar hapise attirmak icin:44:

bence güney kaypaklık yapacak ve kuzey tekrar hapse girecek.ferhatla karşı karşıya gelecek.bu kaza işi ferhatın tezgahı da olabilir kuzeyi içeri göndermek için.ama sinir oldum başka bişey bulamadılar mı?

Ben o sahnenin rüya yada hayal olabileceğini düşünüyorum .umarım öyledir ki güney asla içeri girmez olan yine kuzeye olur.inşallah rüyadan ibarettir gerçek olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…