Kuzey Güney Kanal D

edemez ispat, edemez dimi dimi :18:

o degilde al birine vur ötekine hicbiride hirli degil
aski memnudan beter oldu kim kimi öpüüü belli deel

nassı etsin ki mobese yok, parmak izi yok

kuzey hani cemreyi seviyodu. bi görüşte gitti zeynebi sevdi... hani zeynepte bi görüşte sevilcek biri değil. hala acemi cadı dizisinde ki ayşegül sanki

rol üstüne yapışmış. anacım kızda yetenek sıfır uyuz muyuz yapışıp öptü gül gibi kuzeyimi şans diyesin

ali haklı gerçekten. kuzey tam bi mal....simay onu kandırdı,güney kazık attı hala atıyor

ku<zey mutlu olsn yaa

ins. zibinim ins:18:

[video=youtube;-oMhz2qPJXE]http://www.youtube.com/watch?v=-oMhz2qPJXE&feature=player_embedded[/video]

çok güzel bir yorum harikasın.
ben de simayı yerden yere vuranları anlamıyorum.dizinin en masum karakteri belki de.tek söylediği yalan çocuğu aldırmadım demesi.ya bir kendinizi onun yerine koyun ailesi silmiş onu,yobaz bir aile.kuzeyle de beraber olmuş,hatta hamile kalmış üstelik onu seviyor evlenmesinde ne kötülük var.kuzey herkese mavi boncuk dağıtsın sonra dürüst delikanlı olsun.
iyi yaptı kuzeyi boynuzlamakla.adam ona kocalık yapmasın üstüne bir ona bir buna gitsin.adamın ailesi simaya böcek gibi davransın.o da evde oturup karalar bağlasın 20 yaşında.yok yaaa....

ortalık karışmış vaooooooooowwwww yanlız hazır suçluyken simay neden güney koz veriyor gitsin desin banuya ne fark eder banuya aklar kendini ......birtürlü şu simayı atamadılarrrrrrrr

şimdi simayda çok saf değil ama .tamam hayatın tadını çıkartacak.elbette kuzeyle sadece kağıt üzerinde evliler.falan ama gerçekten herkes bir şeyler yapıyor ama simay açıktan yapıyor en azından

ortalık karışmış vaooooooooowwwww yanlız hazır suçluyken simay neden güney koz veriyor gitsin desin banuya ne fark eder banuya aklar kendini ......birtürlü şu simayı atamadılarrrrrrrr

heç yani ama o zaman dizi olmaz.banuya falan söylese bile ne olacak ki.zavalım banu zaten ne halde.banunun annesi banuyu düşündüğünden güneye taraf olacak.simaycıkta avcunu yalayacak.

şu simayı kapının önüne koysunlar artık. sanki sana her şeyi zorla yaptı kuzey

kuzeyi gerçekten sevdim.dizide bir karakter ama geende sevdim.gerçekten yaşıyormuş gibi mutlu olmasını istiyorum.çok art niyhetsiz bir karakter.birden böyle sinirlenince tepki veriyor.yinede 2sn sonra sakinleşiyor.kıvanç tatalıtuğ un canlandırırken ki samimi yapmasının işini payıda büyük tabii.zaten onu görmek bile yettiyor. yalnız kıvanç bu kadar hoş olmasada bu karakteri severdim.

Güney gittikçe iğrençleşiyor..Korkunç bir yaratık...

Simay'a gelen çiçekler ferhat'dan olabilrmi acaba.:26: Tekrar hortlamasa ne iyi olur..

Zeynep halasınıda alıp gelmiş.

Güney için adam harcamak ne kadar kolay bir şey.simay giblerden de sadece böyleleri korkuyor ama işte.sakınacakları olanlar.kuzeyın babsına ne kadar uzldum bu bölümde nasılda gulten hanıma gitti.banuya ve ailesinede çok üzüldüm.neyseki tedavi kabul etti.bundan umarak diyorum ki ilerki bölümlerde banununda gözü açılır ve güneyle ilgili ailesinin dediklerinin doğru olduğunu kabullenir.güneyde elleri bomboş kalır.o zaman diziyi bu gün simayın haline güldüğüm gibi izleyeceğim.zeynep geri döndü.ne güzel.cemreyle can bey çıksın.zaten çok sözü ediliyor.ferhattandır umarım o çiçekler.simayla işbirliğibile yapsalar eninde sonunda patlayacak bir iş birliği olur.ayrıca diğerlerine diklendiği gibi ferhatta zor diklenir.zaten zavallı ,iyi niyhetli kuzey hala abimde yapar diyor.gördü işte ne kadar yaptığını.hali hazırda stand vs varken onada küçük bir lokanta açamıyor abisi.ne bileğim kafe falan.bu dizilerde illa böyle uçlar mı olmak zorunda.gerçi dizinin adı kuzey-guney adı bile uç di mi

Zavallı Kuzey herşey yine sil baştan oldu alçak Güney Bir de dikkat ettim Güney Cemreyi sadece Kuzeyin yanında kıskanıyor onun haricin de gayet normal davranıyor ne kıskanmak ne bi şey gıcık.Handanı da boğasım geliyor en nefret ettiğim insan şekli dırdırcı haklı çıktı ya.Zeynepte döndü yine ağzını şapıldatarak konuşmuyor mu kanal değiştiriyorum vallahi bide diziye girebilmek için fiyat düşürmüş.Küçük sırlarda Sinem Kobalın yeteneksizliğinden faydalanıp dizinin baş rolü olmuştu.Kuzey Güney dizisinde aynı şeyi umuyordu ters tepti onunla bol bol göründüğü bölümlerde reytingler yerdeydi nasıl rolü azaltıldı dizi yine eski reytinglerine dödü 3,4 arası oluyor.Bence Küçük sırlardan sonra yüzünü dinlendirmeliydi.Bide dizide vıcık vıcık aşk istemiyorum ben zaten Feriha ile Emirden gına geldi.Etraf aşk dizisi kaynıyor duyun sesimi senaristler Ferhatı istiyoruz.Şuan dizi de adamım Ali kral valla onun gibi kankam olsun isterdim Bu arada Can beyde gerçek adıyla Ali Yörenç dizisinin senaristlerinden Ece Yörençin oğluymuş şaşırdım doğrusu

Bu bölüm güzeldi. Kuzey yine eski günlerdeki gibi formdaydı. Adamları ne güzel benzetti ama. Ali'yi ben de çok seviyorum.

dün akşam ki bölüm süperdi gercekten kuzey 1 numara ya
cok temiz kalpli güneye bile güveniyor
cemre&kuzey aşkı güzel olucak insallah
yakın zamanda banunun psikolojik sorunları ortaya cıkıcak ve güney
pırrr

güney çok sinsi biri uyuz sattı çoçugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…