Kuzey Güney Kanal D

o kaza sahnesi büyük ihtimal gerçek değil.en azından içimden öyle geçiyor.kuzeyin başı gene yanmasın.bu akşam güney(örnek abi) kuzeyi arabadan kovmasıyla ipler geriliyor diyordu tanıtımda.kibir yumağı güney işte.simayda o eve yerleşirse yuh diyeceğim.para ve mal merakı bir insanı bu kadar mı uçurur hayallere.biri arkandan iş çeviriyor.paralı diye sorun yok.birden adam gelse buna bir şey yapsa ne yapacak.kuzeyin en ufak tepkisinde durdu öyle.bir manyak çıkıpta bıçak dayasa buna ne yapacak.böyleleri gazetelerin 2 .sayfalarına bakmakktan başka şey görmüyorlar.azıcık sağa çevirse 3. sayfayıda görür.o zaman diklenmek ve korkutmak neymiş görür.kendinden 2 kat iri bir erkek olan kuzeye diklendi.hemde çocuğun en sinirli anında.ne kibirdir yaa.

ayyyy şok yaa.
pislik güney yapmaz hayatta.
kuzeyin oyunu desem çok gerçekçi
salak onun ehliyeti yok geçeiverişte

Aaaaaaaaaaaaaa nasıl yaaaa

Dedimmm ve oyun oynanmışşşşş heeee....

Son düzenleme:
ohhh bee rahat uyucam enazından ayy fragmanıı gördüğümden berii sinir sinir gerizekalıııı hem çocuğaa kazığını at at sonradaa senin salaklığının cezasını çekmicem de!!!aferin alii kesin o planlamıştır şu simayada biri şöyle patlatsaa bitokat diyee bekliyordum smer yaptı yapacağını hayr kadınaa şiddete karşıyım ama zorlaa isteniyor helee geçen bölüm sırlarımız nolcak dedikten sonraa acayp sinir olmuştum bu bölümüü çook sevdim

mükemmel bır sahne mukemmel oyunculuk guneyın ıpliği pazara çıktı kibirli bencil densiz

dizinin sonu mideme oturdu :18:yazik kuzeye, bu cocuk ne zaman yükselise gecicek de kazanaca. bu arada diziyi iyice kemalettin tugcu romanlarina bagladilar. bu adamin basina hic mi iyi bisey gelmeyecek.

Tabe leynn

Kuzey adamın hası ya

Kaka Güney

Vicdanı bile olmayan yaratık ...

şimdi izledim anam bu hafta baya heycanlıymış......

öncelikle son sahnenin etkisindeyken
güneyin ne iğrenç olduğunu gördük.....
ama kuzeye içim cız etti...artık kalmadı bu devirdi senin giib adam kuzey efendi!!!!!senden bi kaç tane kopyalamak gerek
gördünmü senin uğrunda yattığın adam bu seferde vazgemedi ...sor bakalım
yeni iş kurdu tam zirvede,iyi bir isimle evlenecek bu tarz adamların kendilerini aklayacak çoooooooook sebepleri var.....

yazıkkk....ama saf kuzey gidiyor bunu anladım bu sahnede zaman intikam zamanı dedi.....

artık rüzgar inş. istediğim gibi ters esecek...

cemre allahımmm kız resmen aşk acısı çekiyor.....kızım vazgeç bu sevdadan adam senin için ne bitti nede sürecek dedi...sen noktasın yanına virgül veya ikinci nokta konmuyor....

gelelim simaya birkere sümerin yaptığı olay biraz dokundu ama simayın yaptıklarını aklıma getirince cukkkkkk dedim iyi oldu herkes kuzeymi....aldı alacağını bastı gitti....ama adamdan da işgillendim ben yaaaaa tam giderken hemen tlf kapattı arkasından hiçde umursamaz bi tavır sergilemedi....yaptığından pişman gibiydi...ileride göreceğiz...

sümer efendi cemreye yazıyo gibi ama başkaaa kapıyaaa cemre hanım belanına aşık.....ahhh cemre salak can katmanoğluna yazılsana be kızım...adam yakışıklı saygılı....bu devirde o mevkide varmı öle delikanlılar bilmem

heee bak simay ne salak yaaa tanımadığı biri küçük bir servet verip ev tutacak çiçekler yollayacak oda gidip o eve yerleşecek

sanırım ferhat belası hortluyor kızlar kadın çünki esmer bıyıklı ama kel değildi dedi...demek ki ferhat çok az kel esmer bıyıklı minyon bi herif.....bide kiranın 1 yılı 42 bin kuzeyin ona olan borcu kadar....yaaa kuzey intikam için bi dümen yaptı yada ferhat bu.......

zeynep yine hortladı halada tam zır zırrrrr

ama zeynebede pas vermedi kuzey ...ne yapacaklar 4. bir kızmı sokacklar diziye cemre olmaz zeynebe cık....simay kazık attı...merak ettimmm.............

oh çok rahatladım.simayın yediği darbeye de,güneyin oyuna gelmesine de.
güney gerçek yüzünü gösterdiğinde ali oradan çıktı ve güneye bakış attı ya.bende ekran başında tempo tuttum.ali ali diye.gördü güney bey kim salakmış.salak olan o oyunu hazırlar mı.

ali nin sen gerçek sarışınsın demesi çok komikti.

kuzey bu bölümden sonra yükselişe geçiyor.güneyde tam tersine.zaten o yediği oyundan sonra kendine gelemez.babası kuzeye destek.herkes kuzeye destekti.hüssük bile pişman oldu laflarına.banu zaten bir tedavisini olsun.bakalım banu üzülür.banuya söylerim diye bilecek mi.handan hanım avrupaya götürecekmiş.iyi gidin dönmeyin.
simay yuh yani. ferhatın oyununa geldi.kuzey olmasın.kuzey parasını kullansın.ya simay evde oturup keyifli keyifli etrafı seyrederken şöyle dedim.ya babam bana sokak ortasında silah çekecek.aramdaki ilişki ne olursa olsun kocamdan kaçacam.sonra rahat rahat hiç bir şey olmamış gibi yüzünü bile görmediğim birin tuttuğu evde oturacağım.ne cesaret.simayın sümerin sana taksi çağıracağım dediğindeki suratını gördüğümde ve banyodaki ağlamasını izlerken resmen kahkaha attım.bir başkasının başına gelseydi.üzülürdüm.ama ona bütün altınların parası onda.hala annesinden para istiyor.sümerin evini nasıl inceliyordu öyle.

ayrıca zeynebi istemiyor değil.istiyor.sadece hüssükten çekiniyor.cemreye ilgisinide sanmıyorum.sadece ilk aşk özeliği ve herşey farklı olsaydı düşüncesi.cemreye çok değer verdiğinden.

son sahne çok süperdi gerçkten yaa...ne adi bi insan olduğunu bi kere daha ispatlamış oldu güney..kuzeyin bakışı da çok gerçekciydi ya artık kardeşim değilsin demesi içimi burktu...simay da nasıl saf rezil bi insan yaa başına daha çok işler gelcek bence..sümer iyi bi ders verdi ama akıllanmaz o daha görcekleri var..zeynep te nasıl gıcık gıcık bakıyodu yemekte cemreye..sinir oluyorum bu kıza ya çok antipatik geliyo..cemreye de en başta gıcık oluyodum ama şimdi nedense çok tatlı geliyoo..inşallah kuzeyle cemre beraber olurlar yaa...

Ayyy yazmadan yapamıycam. Bende fanatiğiyim dizinin. Başka hiçbir diziyi takip etmiyorum. Kuzey başlayınca kitleniyorum bende ekrana kızlar. Bu bölüm süperdi. Ohh olsun güneye. Nasıl çıktı foyası. Ayy Kuzeye kıyamam ya. Gözleri nasıl kan çanağı gibi olmuş. Darbe üstüne darbe. Demekki kardeşlik kan bağı ile olmuyo her zaman. Ali onun tek kardeşi. Onun için nasıl da dayak yedi ölümü göze aldı çocuk ya. Simaya az bile.Çıksın diziden ya. İlk başta beğeniyordum ama çok değiştirdiler artık uyuz oluyorum. Bence Zeyneple de olmaz. Cemre geç kaldı aşk acısı çekmek için. Ona da iyi oluyor görmedi zamanında Kuzeyi. Bakalım çok merak ediyorum haftaya neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…