şimdi izledim anam bu hafta baya heycanlıymış......
öncelikle son sahnenin etkisindeyken
güneyin ne iğrenç olduğunu gördük.....
ama kuzeye içim cız etti...artık kalmadı bu devirdi senin giib adam kuzey efendi!!!!!senden bi kaç tane kopyalamak gerek
gördünmü senin uğrunda yattığın adam bu seferde vazgemedi ...sor bakalım
yeni iş kurdu tam zirvede,iyi bir isimle evlenecek bu tarz adamların kendilerini aklayacak çoooooooook sebepleri var.....
yazıkkk....ama saf kuzey gidiyor bunu anladım bu sahnede zaman intikam zamanı dedi.....
artık rüzgar inş. istediğim gibi ters esecek...
cemre allahımmm kız resmen aşk acısı çekiyor.....kızım vazgeç bu sevdadan adam senin için ne bitti nede sürecek dedi...sen noktasın yanına virgül veya ikinci nokta konmuyor....
gelelim simaya birkere sümerin yaptığı olay biraz dokundu ama simayın yaptıklarını aklıma getirince cukkkkkk dedim iyi oldu herkes kuzeymi....aldı alacağını bastı gitti....ama adamdan da işgillendim ben yaaaaa tam giderken hemen tlf kapattı arkasından hiçde umursamaz bi tavır sergilemedi....yaptığından pişman gibiydi...ileride göreceğiz...
sümer efendi cemreye yazıyo gibi ama başkaaa kapıyaaa cemre hanım belanına aşık.....ahhh cemre salak can katmanoğluna yazılsana be kızım...adam yakışıklı saygılı....bu devirde o mevkide varmı öle delikanlılar bilmem
heee bak simay ne salak yaaa tanımadığı biri küçük bir servet verip ev tutacak çiçekler yollayacak oda gidip o eve yerleşecek
sanırım ferhat belası hortluyor kızlar kadın çünki esmer bıyıklı ama kel değildi dedi...demek ki ferhat çok az kel esmer bıyıklı minyon bi herif.....bide kiranın 1 yılı 42 bin kuzeyin ona olan borcu kadar....yaaa kuzey intikam için bi dümen yaptı yada ferhat bu.......
zeynep yine hortladı halada tam zır zırrrrr
ama zeynebede pas vermedi kuzey ...ne yapacaklar 4. bir kızmı sokacklar diziye cemre olmaz zeynebe cık....simay kazık attı...merak ettimmm.............