Dün akşam dizide en çok güldüğüm sahne;
Cemrenin,Simaya bundan sonra bendende kork demesiydi
Eşimle aynı anda ağzımızdan çıkan s...r g..t gerizekalı sen kimsinde korkacak demek oldu
yazan oldu mu bilmiyorum ama bence simaya gelen güller ferhattan.
o her ne kadar uzakta gibi görünse de kuzeyin hayatının tam ortasında kanımca.
kuzeyimm, bebeyimmmdaha çok çık ekrana da alem delikanlı görsün bee
keşke ferhat geri dönse,simayla ortak olsa, sonra simaya kazık atsa. ne mutlu olurum
cemre de demiyo mu kork benden diyene korksun la senden
Ali dayak yerken yüreğim çıkıcak gibi oldu,çok fena dövdüler çocuu,
ama kuzey gelince daha da bi heyecanlandı sahneler..Korktum bi an midesine vururlar filan die.tabi o zırtapozlar bilmiyoki kuzey sizi üstüste koyarda döver
Kim var sizin karşınızda aloooooooooo
Az kalsın öldürücekti valla sümeri,haklıyken haksız duruma düşürdü kendini aliyi döverek.Pislik herif.
Bu konu böyle kapanır umarım.
Simayyyy sinsisin kızımmmm,ucuzsunnn,basitsinnnn,yılannn simayyyy
güneyle çok iyi anlaşırsınız siz,eminim pazarlıklar yapılmıştır,iki sinsi bir oldunuz tamam artık.
Çiçeklere çok şaşırdım ve hiç bi tahminim yokdu burayı okuyunca ferhat daha mantıklı geldi,sessiz sedasız kapanıcak bi mevzu değildi çünkü hortlatırlar yeniden.
simayda tam bulur adamını o zaman,metresi olsun hatta ferhatın tam olsun yesin dayağa otursun
Zeynep ne diye geldi şimdi yeniden ki,gerçi ben cemreylede olsun istemiyorum,o sinsi gülüşlerine uyuz oluyorum cemrenin,simayın gitmesine zil takıp oynucaktı çekinmese.
Handan hanım valla sabır taşı olmak lazım sana katlanmak için.
Bide bu zeynebin halasından bi numaralar çıkıcak gibi,enteresandı biraz.
Aliiiiiiiiiiii adamın hasısın ali!!
Senin gibi tane dostu olsun insanın yeter valla..Hiç düşünmüyo arkadaşı için kendni atıyo ortalıklara.kaldımı böylesi ?
Sami bey.Sende anlıyosun artık kuzeyin değerini.aferin.
Banunun halini baya geç öğrenicek bence güney.bide çok merak ettim ben nolmuş bunun geçmişinde o yangın filan ne iş? bşeymi kaçırdım ben..yoksa ilerleyen bölümlerde mi öğrenicez bu esrarengiz durumu..Barış belki öğrenmesini sağlar güneyin evlenmesinler diye
banunun durumu hakkında 2 bölümdür o yangında kalısını gösteriyorlar ama önceden bunun sinyali verilmedi
güney şimdiden şüphelenmeye basladı ama eden bulur simay yakısır güneye
ahahahah evet ikisi olsunlar tencere kapak
Banunun olayını merakla bekliyoruz lütfen uzatmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?