Kuzey Güney Kanal D

Harika bir Kuzey&Güney akşamıydı, gerçi Güney pisliği artık hayatımızdan defolup gitse de bizler Kuzey&Ali günlerimize başlasakkkk Dün gece o kadar heyecanlandım, o kadar mutlu oldum, o kadar üzüldüm ki bazı laflar hazırladım

Kuzey; sen varya sen adamın dibisin Delikanlılık budur işte kuzey, hepimize gösterdin, bir pislik için elini kana bulamadın, arkadaşın için gözünü kapayıp daldın dallamaların arasına... Sen sümeri döverken ben de sana eşlik etmek istedim, o kadar gerçekçiydin. Aliye "o benim abim olum, o da olsa bana aynısını yapardı" dedin ama güney adisi yine 1/3 ile başbaşa bıraktı seni. çok üzülüyorum sana. İçten içten "biliyodum oğlum, heyyyt kardeşim benim" derken güney zırtapozunun sana kazık atacağını anlamıştım Olsun be kuzey, sen bunun altından da kalkarsın

Güney; sen var yaaaaaaaaaaaaaaa tam bi şrfsz sin! Kesin sütcüdensin sen, ya da hastanede karıştın. İnsan kardeşine hisse vermez mi lan, bayilerden birinin başına geçirmez mi? Simay seni tehdit mi etti? Kuzeyin hissesinden pay mı istiyorum dedi? Banunun süs köpeği olmaya devam et sen tmm mı? Birgün ayaklarına dolanacak ama bu yaptıkların!

Simay; sana söyleyecek tek kelimem bile yok! İsrafsın sen, annen seni doğuracağına taş doğursaymış keşke!

Ali; keşke herkesin senin gibi bi arkadaşı, kardeşi olsa

Handan Hanım; Adamın beynini yedin yaa, sen konuşurken icim cekildi, sami amca iyi dayanıyo sana valla, al güney zırtını da defol git!

Sami Amca; Gültenle konuşman güzel bi adımdı. Oğlun icin biseyler yapmaya calısıosun. Seviyoruz seni ailecek.

Cemre; Defol git yaa, Simaya "benden kork" dedin, cok etkilenmiş belli ki sabh damladı sinaner holdinge. Tekrar ediyorum defol!

Edit; simay pisliğine gelen güller Barıştan olabilir :S

Son düzenleme:
Dün akşam dizide en çok güldüğüm sahne;
Cemrenin,Simaya bundan sonra bendende kork demesiydi
Eşimle aynı anda ağzımızdan çıkan s...r g..t gerizekalı sen kimsinde korkacak demek oldu

Simay seni hain ş...siz.hem yaptığına yap hemde tehdit savur oh ne ala memleket canım.gerizekalı bu kız konuşurken o dişleri varya yamuk onları çekesim geliyorkuzey adamımsın yürü bu yolda devam et sen sonunda kazanacaksın.cemre canım boncuk gözlüm kuzey sana kalır inşallah.zeynep bu salak nerden çıktıya niye geldiki şimdi bu. Allah için bu kız konuşmasın o yamuk yumuk ağzını görmek istemiyorum harbidenmi böyle yoksa bilerekmi yapıyor anlamış deilim.elime geçse dağıtırım ama hiç sevmedim seni sevmicemde bu gidişle.simaya gelen çiçek kimden acaba ya.birde simay güneyden ne istedi

Dün akşam dizide en çok güldüğüm sahne;
Cemrenin,Simaya bundan sonra bendende kork demesiydi
Eşimle aynı anda ağzımızdan çıkan s...r g..t gerizekalı sen kimsinde korkacak demek oldu

bizde eşimle aynı anda ddik.o salağa ne oluyorsa.eşim dediki g...b.k.l ....cemreye bak dedi

Kuzey : ilk başlarda dozunda delikanlı - merhametli - mert - sevecen bir insanken :

Şimdilerde : delikanlılığı dayak atmak-dayak yemek - kufur edıp bağarıp çağarmak - kabadayılık taslamak zanneden ; saflıgının boyutu enayılıge vuran , anlayıp dinlemeden ınsanların ustune atlayan , mantıklı dusunemeyen ve asla dusunemeyecek bir insan olup çıktı !..

Karakteri bozdular bence .
Baktılar delıkanlı ayakları tutuyor işi iyice abarttılar ..
Sümeri dövmesi sövmesi çok şaçmaydı adam sımayın evlı oldugunu bılmedıgını anlattı duzgunce , mjları bıle gosterdı .. bunlar hala adama delıkanlılık dersı verıyor.
Oğlum sen önce git karını pataklasana !
Simaya gelınce tehtıt. ya madem o kadar delıkanlısın çaksana sımaya ıkı tane ..
Ali karakteri zaten ayrı birşey : kim oldugunu ne oldugunu bılmeden gıttı sumerın arabasını parçaladı adamı dovdu .. ee sonunda dayağıda hak etti..
Bazı seyler konusurak halledılır ali bey .. ama nerde kuzeyde ve sende o kafa..

Guneye gelince : yuh dıyorum sadece . insan bu kadar çiğ süt emmiş olur/hoş anasına bak oğlunu al hesabı ..
Kardeş kazıgı yemek cok acıdır , zehırlı hancer gbdır , kuzeye son sahnede cok uzuldum..

Ha birde simaya gelen güller bence : Ferhattan ..

yazan oldu mu bilmiyorum ama bence simaya gelen güller ferhattan.
o her ne kadar uzakta gibi görünse de kuzeyin hayatının tam ortasında kanımca.

evet kızlar cemrenin simayı tehdit etmesi gülünçtü
ayrıca her telefon calısında ekranda 'cemre arıyor' tarzında
yazılar verilmesi cok sacmaydı

bence gecen haftadan beri yapilan hersey aslinda hayatin bir kesiti geldi...

alinin mantikli davranmasini,kuzeyin makul olmasini beklenmesi sacma...

belki kimse ali gibi arkadasinin yerine böyle hirsini cikarmaz ama böyle bir olayda sanirim günümüzde kimse

makul bir yol bulayim diye düsünmüyor o yüzden daha gercekci geldi...

o degilde güneyin yanina toplantiya gittgini sanan kuzeyim saclarini nasil taramis yerim yaaa....

ali kuzeye sen nasil bir adamsin cok iyi dostsun diyor ya aslinda ali de öyle :))

ve cemreee olsun ben seviyorum o kizi elinden birsey gelmez,salliyor ama onu da seviyorum...

güllerin ferhattan geldigini düsünüyorum,cünkü o kadar kolay kapanmaz ferhat davasi...

babam bana ne alaka dedi ama ondan baskasi gelmiyor aklima..

Bu bölümde resmen bir kıçı kırığın nası ortalık karıştırdığını kaç adamı dayaktan öldürdüğünü gördük...yani kuzey boğacaktı sümeri...sonra sümerde kendi kaşındı tmm hiçbişey bilmiyordun ok. Ama neden aliyi dövdü üstelik delikanlıysan ,tek başına dövseydin hak ettin sonuna kadar kuzeyden dayağı sen

simay ayyyyyyy şu kızı pis pis hala sırıttırıyolar yaaaaaaa....
Güneyi nası tehtit ettii...güney yılanıda çıkarı için geldi tufaya
halbuki kuzey ciğerini çıkarırdı deseydi.....

Ama güneye müstahak ucu kuzeye dokunmazsa...

Neydi o haller bee kuzey çocuk gibi sevindi ,o ise al sepeti koluna herkes yoluna dedi...
Yıkıldı resmen neden bu kadar iyi niyetli merhametli yapıyorlar....

Ayyyyyyy ben her hafta biri kuzeyi keşfecek diye umuyorum
şöle manken olsa ,zirvelere çıksaa vs.vs klasik türk filimi gibi ama istiyorum ya
yeter ezildiği darbe yediğiii

kuzeyimm, bebeyimmm daha çok çık ekrana da alem delikanlı görsün bee

keşke ferhat geri dönse,simayla ortak olsa, sonra simaya kazık atsa. ne mutlu olurum

cemre de demiyo mu kork benden diye ne korksun la senden

Bence Güller barıştan sinyalini verdi zaten simayı kafalayip banuyu güneyden ayırmaya çalışacak gene

kuzeyimm, bebeyimmm daha çok çık ekrana da alem delikanlı görsün bee

keşke ferhat geri dönse,simayla ortak olsa, sonra simaya kazık atsa. ne mutlu olurum

cemre de demiyo mu kork benden diye ne korksun la senden

du bakalim cemreden iyi bi atak bekliyom, misal ucan tekme, kuzeyi görünce cemre gaza mi geldi ne:101::86::118:

Ali dayak yerken yüreğim çıkıcak gibi oldu,çok fena dövdüler çocuu,
ama kuzey gelince daha da bi heyecanlandı sahneler..Korktum bi an midesine vururlar filan die.tabi o zırtapozlar bilmiyoki kuzey sizi üstüste koyarda döver
Kim var sizin karşınızda aloooooooooo
Az kalsın öldürücekti valla sümeri,haklıyken haksız duruma düşürdü kendini aliyi döverek.Pislik herif.
Bu konu böyle kapanır umarım.
Simayyyy sinsisin kızımmmm,ucuzsunnn,basitsinnnn,yılannn simayyyy
güneyle çok iyi anlaşırsınız siz,eminim pazarlıklar yapılmıştır,iki sinsi bir oldunuz tamam artık.
Çiçeklere çok şaşırdım ve hiç bi tahminim yokdu burayı okuyunca ferhat daha mantıklı geldi,sessiz sedasız kapanıcak bi mevzu değildi çünkü hortlatırlar yeniden.
simayda tam bulur adamını o zaman,metresi olsun hatta ferhatın tam olsun yesin dayağa otursun
Zeynep ne diye geldi şimdi yeniden ki,gerçi ben cemreylede olsun istemiyorum,o sinsi gülüşlerine uyuz oluyorum cemrenin,simayın gitmesine zil takıp oynucaktı çekinmese.
Handan hanım valla sabır taşı olmak lazım sana katlanmak için.
Bide bu zeynebin halasından bi numaralar çıkıcak gibi,enteresandı biraz.
Aliiiiiiiiiiii adamın hasısın ali!!
Senin gibi tane dostu olsun insanın yeter valla..Hiç düşünmüyo arkadaşı için kendni atıyo ortalıklara.kaldımı böylesi ?
Sami bey.Sende anlıyosun artık kuzeyin değerini.aferin.
Banunun halini baya geç öğrenicek bence güney.bide çok merak ettim ben nolmuş bunun geçmişinde o yangın filan ne iş? bşeymi kaçırdım ben..yoksa ilerleyen bölümlerde mi öğrenicez bu esrarengiz durumu..Barış belki öğrenmesini sağlar güneyin evlenmesinler diye

banunun durumu hakkında 2 bölümdür o yangında kalısını gösteriyorlar ama önceden bunun sinyali verilmedi
güney şimdiden şüphelenmeye basladı ama eden bulur simay yakısır güneye

banunun durumu hakkında 2 bölümdür o yangında kalısını gösteriyorlar ama önceden bunun sinyali verilmedi
güney şimdiden şüphelenmeye basladı ama eden bulur simay yakısır güneye

ahahahah evet ikisi olsunlar tencere kapak
Banunun olayını merakla bekliyoruz lütfen uzatmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…