Dizide Ali de nasıl gerçek bir dost örneği sergiliyor, gerçek hayatta böylesi var mıdır acaba?
bAnuyu hesaba alan yokkı saten
bende muhteem yüzyıla bakarken tam bakamadım ama banunun abisi banunun bilg. açmaya çalışırken burak diye birinin adını yazdı ve banudan burak diie birine para yollandığına baktı o burak kim??
Simay bu işten canlı çıkarsa öpsün başına koysun..
Bir yanda Kuzey biryanda Ferhat ..
Ben sımayın yerınde olsam elımde avucumda olanla ulkeyı terk ederdım :))
Guney banu sayesınde paçayı yıne kurtaracak bence, suan da banunun sağlık durumu yuzunden guney bır adım önde..
+ banunun gercek hıkayesını öğrenıncede banunun aılesıne karşı kullanacak bunu .. Guneye karada ölüm yok..
Ya şu esmer kızın adı neydı unuttum Allahım ne kadar itici , kızın sahnelerı konuşması falan cıkınca ılerı sarıyorum o derece dayanamıyorum..
Cemrenın de kendı basına işlere burnunu sokması cok itici oluyor ona neyse artık ..
Birde dıkkatımı çekti : kuzeyın annesı guney evı terk ederken yırttı kendını resmen , kuzey hapıse gırerken kadın ıkı damla goz yası dokmedı yahu .. bu nasıl annelıktır anlamadım ..
Ya şu esmer kızın adı neydı unuttum Allahım ne kadar itici , kızın sahnelerı konuşması falan cıkınca ılerı sarıyorum o derece dayanamıyorum..
esmer kız zeynep bende uyuz oluyorum ona babasına neler ediyor kuzey de kuzey diye
kuzeyin umrunda bile değil , aklında cemre var
banunun hikayesini bende merak ediyorum burak denilen cocuk aileden para sızdıran bir tip galiba
banunun durumunu bildiği için kullanıyor yavas yavas açığa cıkıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?