Kuzey Güney Kanal D

Kuzey ve Ali’nin düzenlendiği kaza, Güney ve Kuzey arasındaki tüm bağları koparır. Kuzey haklı çıktığı için hayal kırıklığı içinde acı çekerken, Güney de böyle bir oyuna geldiği için, sınandığı için öfkelidir. İki kardeş için bu oyunun kazananı yoktur.

O gecenin sabahında iki kardeş yeniden karşı karşıya geldiğinde aralarındaki tartışma, iki düşmanın kavgasına dönüşür. Güney mahcubiyetin acısıyla kardeşine karşı kılıcını çeker ve ona geri dönemeyeceği, söze dökülmeyen bir yemin ettirir.

Kuzey ile Simay’ın boşanma tarihleri belli olur. Simay’ın şantajlarına boyun eğmek istemeyen Güney, büyük bir kumar oynayarak Banu’ya her şeyi anlatır.

Öte yandan Barış, Banu ile Güney’in yoluna yeni bir engel çıkarmak için eskiyi deşmeye devam eder. Güney kendi için hazırlanan yeni oyundan habersiz Banu’ya tamamen teslim olurken, tutunduğu dalın ne kadar zayıf olduğunun farkında değildir.

Duruşma günü gelir. Kuzey adliyede boşanmak üzere Simay’ı beklemektedir. Aynı dakikalarda Simay, uzun zamandır, kendisine büyük sürprizler yapan “esrarengiz koruyucuyla” nihayet tanışır.

Off sağlam geçirdi valla bi de benim yerime vursun gıcık güneyyyy
Bu arada o esrarengiz adam da Ferhat'mış yaaa

Son düzenleme:
su kuzey cemreyle birseyler yasarsa yuh diyecegim yani...cemreye ne oluyor yahu zamaninda kuzeye soylemedigi hakaret kalmiyordu zeymep gelince maymunun gozu acildi istaha geldi kiz...oysa cemreyle- guney birbirlerine o kadar cok yakisiyorlardiki ikisinin icindede para hirsi vardi guney o yolda devam ediyor su anda zaten,cemrede guzelce hirsizlik yapmaktan cekinmeyen,ayakta bir milyon yalan soyleyebilen bir kisilikti masallah senaristler cemrenin hirsizligini cabuk ort pas ettiler...cemre okadar yuzsuzki calmak isteyipte calamadgii sonra ferhatin gonderdigi kupeleri takabilecek kadar yuzsuz bir insan...zeynepse aksine aklindaki ve kalbindeki neyse onu yansitiyor disariya lafi dolandirmadan nasil kuzeye senden hoslaniyorum dediginden belli,uinsallah kuzey zeyneple olur ve cok mutlu olur kuzey zeynepi hak ediyor gercekten....

su simaydan nefret ediyorum elime verseler 1 kasik suda bogarim kara caliyi....
handan hanim ne bicim anasin be bu kadarmi evlat ayrimciligi yapilir pes yani....
ferhat hortladi neler orecek acaba kuzeyin basina bir yandanda mor goz sumer cikti piyasaya bakalim o ne karistircak...

O gecenin sabahında iki kardeş yeniden karşı karşıya geldiğinde aralarındaki tartışma, iki düşmanın kavgasına dönüşür. Güney mahcubiyetin acısıyla kardeşine karşı kılıcını çeker ve ona geri dönemeyeceği, söze dökülmeyen bir yemin ettirir.

cemreyle olmayacaksın...

birde banu dalı çok zayıftır yazması çok hoşuma gitti.

simay boşanmayacak gibime geliyor.sonuçta ailesini idare etmaesi gerekiyor.sankki yazsında kimlikte evli gibi en azından.boşansa bile birşey çıkacaktır içinden.

Dizide Ali de nasıl gerçek bir dost örneği sergiliyor, gerçek hayatta böylesi var mıdır acaba?

bAnuyu hesaba alan yokkı saten

yanii diye demeden edemedim vallaha.birde diyorum acaba banu iyileşiyor mu.tedavi falan görmeyi kabul ettiğine göre.simayın banuyla ilgiliplanları suya düşüyor galiba.çünkü,güney her şeyi anlatıyormuş.geleninde bir başkası olma olasılığı var mi ki.ev sahibi sakallı dememişti..belki ferhat başkasınıda kullanacak olabilir.

bende muhteem yüzyıla bakarken tam bakamadım ama banunun abisi banunun bilg. açmaya çalışırken burak diye birinin adını yazdı ve banudan burak diie birine para yollandığına baktı o burak kim??

bende muhteem yüzyıla bakarken tam bakamadım ama banunun abisi banunun bilg. açmaya çalışırken burak diye birinin adını yazdı ve banudan burak diie birine para yollandığına baktı o burak kim??

Canım o Ebru hanımın odasıydı.Ebru nun şifresini kırıp girdi mailine.Burak da galiba Banunun eski sevgilisi.Ona para yolluyor Ebru her ay.Barış dedi ya annesine telefonda Burağı da çağırın üstüne gidin Banunun hastalığının diye.Yakında çıkar bekleyip görcez.

güney yandı.banudan ögrencek barış ve annesi güneyin suçunu kesin.kullanıcaklar gibime geliyor bunu..

barışda tam bir p..

Simay bu işten canlı çıkarsa öpsün başına koysun..
Bir yanda Kuzey biryanda Ferhat ..
Ben sımayın yerınde olsam elımde avucumda olanla ulkeyı terk ederdım :))

Guney banu sayesınde paçayı yıne kurtaracak bence, suan da banunun sağlık durumu yuzunden guney bır adım önde..
+ banunun gercek hıkayesını öğrenıncede banunun aılesıne karşı kullanacak bunu .. Guneye karada ölüm yok..

Ya şu esmer kızın adı neydı unuttum Allahım ne kadar itici , kızın sahnelerı konuşması falan cıkınca ılerı sarıyorum o derece dayanamıyorum..

Cemrenın de kendı basına işlere burnunu sokması cok itici oluyor ona neyse artık ..
Birde dıkkatımı çekti : kuzeyın annesı guney evı terk ederken yırttı kendını resmen , kuzey hapıse gırerken kadın ıkı damla goz yası dokmedı yahu .. bu nasıl annelıktır anlamadım ..

banunun gerçek hikayesi neki acaba merak ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…