Kuzey Güney Kanal D

Bu Kuzeyin gönlü gene Cemreye kayacaktı madem,neden Zeynepi diziye doktular ozaman???
Nefret ediyorum şu Cemreden...Zeynepide çok sevmiyorum ama en azından Cemreden iyi...
Sürekli Zeynepe salak salak laf sokması sinirlerimi bozdu...Kuzey iyi yaptı..Şarkı söylerken mal gibi kaldı:)
Sevmiyorum cemre seni sevmiyorummm
Tipini,konuşmanı,boyunu posunu,hareketlerini sevmiyorum...
Kuzeyin yanına ne arkadaş ne sevgili olarak hiç bişekilde yakışmıyorsunnnn!

yazık cemreye

ama kuzeye hiç yakışmadı

cemreyi kendinden soğutmak için zeynep i kullandı resmen

olacak şey değil,dizide oynadığı karaktere bu hareket hiç yakışmadı

...

seviyosun madem cemreyi git söyle yanii sürekli başkaları yüzünden kendi hayatını berbat ediyo çocuk yaaa

fenalık geldi.

kıyamam ben o cemreye yaaaaaaa.yazık kıza nasıl oldu o an kaldırılır gibi bir olay deil sevdiği adam başkasıyla ve kendi gözleriyle görüyor bence kuzey cemreyi seviyor ve güneyin lafı üzerine kızdan kendini soğutacak ve zeyneple yakınlaşacak.zeynep senden gıcık alıyorum yamuk ağızlı.kuzeyin cemre aşkı depreşirde tekrar seni yüz üstü bırakır emi cadıııııııııı

yılbaşı zamanı küzey zeynebe aşık olmuş gibiydi.şimdi cemreyi unutamadı diye çıktı.sanırım zeynep küzey için bir umut olmuştu.bir ara cemreyle ikisi vapurda konuşuyorlardı.o aklıma geldi.zeynep net kız.olduğu gibi falan demişti.kabul cemreyi seviyor ama zeynebide imkansız aşkından sıyrılıp herkesin mutlu olacağı bir düzen kurmak istiyor.belki cemre ona bu kadar yaklaşmasa ve ali cemreyle olsan keşke demese zeynebin onu mutlu edebileceğine emin.cemrenin zeynep konuşmasana çocuk sinir oluyor tarzında tavır yapıpta aynı şekilde konuşmaalrı ve bakışları çok komikti.hem zeynebin hemde cemrenin hareketleri çok avamdı.aşkına sahip çıkmak ve rekabette öne çıkmaya çalışmak istiyorlar ama bi durup insan düşünür ya ne yapıyorum.banu çok matrak ya kadının karşısında oturdu oturdu.kadının gitmesine yakın ayıp olmasın üstümü değiştireğim dedi.cemreyi takması hala zaten bir garip.koskoca sinaner niye takıyor ki.evlilik tarihi ile ilgili karar verdik demesi falan.handan hanımı izlerken çoğu zaman resmen yüzüm buruşuyor.işkence ediliyormuş.oğlun seni kurtaracaksa şimdide kurtarabilir.evi var işte.holdingte çalışıyor.baya parada yüklemiş hesabına.en azından 1 senelik kiranı öder bir ev tutar sana.o bir senelik her türlü ihtiyacınıda karşılar.sonrasınıda getirir.

simay tam adamini buldu , ama ne tirsti adamdan " deli deliyi görünce sazini saklarmis " hesabi. senaristler sanki diziyi temayüllere göre yönlendiriyorlar. yani sosyal medyayi takip ediyor yazar ekip " himm zeynep tutmadi geri plana atalim , ferhat merak ediliyor geri döndürelim " vs.
sanki belli bir seneryo yok gibi sacmaliyorlar bazen.

aynen öyle:-D eğer, küzey-güneyin youtube sayfasındaki yorumlara bakarsanız görürsünüz.orada ne kadar çok yorum yapılırsa dizi ona göre gidiyor.

cemre şarkıyı söylerken kuzey o şekilde yaptı yaa içim koptuu yazık kızcağızaaa yaaa ortalık iyicene karıştı..Kuzey hayatına yön vermek isterken Zeynep çıktı şansım olacak dedi yeni bir hayat dedi..O arada Zeynepin babası saolsun ortalığı halletti bıraktı..Sonra Kuzey yok makaraydı yok Güneyin tekmesiydi Alinin Cemre baskısıydı derken adam Zeynepi falan unuttu..Ama ben Cemreyle olsunlar isterim ikiside mutlu olmayı hakediio ama yazık olduu yaaaa cemreye içim parçalandı,Kuzeyde ayıp etti orda kullandı Zeynepi ama onunda sebebi uyuz Güney..Dediğini unutmayalım Cemreyi seviosun ediyorsun bir gün onunla bişeler yaşadığında sorarım sana falan aklına gelince adamın napsın oda tükürdüğünü yalamaz artık nereye gidicek bu dizi iyice merak içindeyiimm :)

Son bölümü izleyemedim uyuya kalmısım
anlaşılan ortalık karışmış

Ya arkadaşlar biri son bölümün kısa özetini geçse.. Ben en son Kuzey Zeyneple öpüştü ve ferhat simayın ailesiyle tanışmak için odadan çıkıyordu oraya kadar izledim. Meraklardayım

simayin babasi öldü

kuzey cemreyi unutmak icin yada kendinden uzaklastirmak icin zeynebi kullaniyor ve son sahnede kuzey icin mezar kazilmisti orda bitti iste

dikkat ettiyseniz ferhat otel odasında bi film izliyodu işte o filmin adı toprak altında adamı tabuta koyuyolar ve oda oksijeni bitmeden ordan çıkmaya çalışıyo bu ferhat dengesizide aynını kuzeye yapıyo ama onu ali kurtaracak bu ferhattaki aşırı kuzey ilgiside fazla kaçıyo bence yoksa adam kuzeyden mi hoşlanıyo

diziyi daha yeni izledim,

ilk sahnelerden başlayım simay tırsıyor ama ferhatın evinde kaldığında mini saten geceliklerle yatıyor
ben üstümü bile çıkarmam hemide böle bir adamın yanında...
sonra cemre,zeynep ,ali ne o öle liseli çocuklar gibi kuzeyin yanındalar...eskiden kankalarımızın arasında birine bişey oldumu böyle gezerdik....komik olmuş yani......

sonra o bara gittiklerinde cemreyi nasıl salak aşık etmişler....ya güneyle olan ilk sahnelerinde kuzeyi görmüyordu bilebb
güney için krize girmedimi antalyada bu cemre......

yani bu kadar aşık olması saçma ...ama cemreyi tebrik ederim aşk acısı çeken bir genç kızı çok güzel oynuyor...

sonra kuzeyin zeynebi öpme sahnesi çok basit olmuş,resmen türk filimi sahnesi....zeynepte ne kadar salak bir öpücükle nası onun sevdiğini düşünüyor zeynepte kuzeye öle aşık değil rekabet cezbediyor işte.....

sonra handan hanım en doğrusunu yaptı hangi anne olsa anlatırdı olanları.....

gülten teyze muhteşem anne yaa resmen böyle annem olsun diyorum
nası güzel rol yapıyor yaa kızı için ne kadar vefakar süperrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum

kuzeye gelince yeter yaa azcık lale devrine girsin ya bi güney bi ferhat bi yükseliş yok adamda ....

ayrıca en saçma sahne alinin tuvalet sahnesi o ne yaa bari gaz çıkartırkende çekselermiş ...enine boyuna çekmişler...

sonra ferhat kendini ne diye tanıtmışta simayın anasının kolunda ...madem bu adam bu kadar zeki inandırıcı mademki çakalll neden kuzeyin yapmadığına inanmıyor bu kadar basit bir sebeple kin duyuyor.....?????????

sonra barış ne halt karıştırıyor artı sanırım güney banu haziran son sahnelerde evleneckler ve güney sırrı yüzünden banun sorununu öğrensede boşanamayacak..

ama atraksiyon artmış güzel biraz basit gidiyor azcık daha zekice olmalı

bu ferhat olayı ben, diziden soğutuyor.
ya nedir bu ferhattaki kin çok saçma.
abartı diziye zorla monte etmeye çalışılıyor.
bu haftaki fragman da kuzey mezarda falan çok sıkıcı korku filmi gibi geiryor

sonra ferhat kendini ne diye tanıtmışta simayın anasının kolunda ...madem bu adam bu kadar zeki inandırıcı mademki çakalll neden kuzeyin yapmadığına inanmıyor bu kadar basit bir sebeple kin duyuyor.....?????????

aynen katılıyorum

bu ferhat olayı ben, diziden soğutuyor.
ya nedir bu ferhattaki kin çok saçma.
abartı diziye zorla monte etmeye çalışılıyor.
bu haftaki fragman da kuzey mezarda falan çok sıkıcı korku filmi gibi geiryor

evet aynen canım benide soğutuyor o adamı görmek istemiyorum ,,aralarındaki husmet tipik cezaevi olayı ben buranın babasıyım itaat et moduydu...çıkınca neden bu kadar uğraşıyor????...

ben kuzeyin ailesi ve çevresi bişey yapamaz beceremez demelerine karışı yavaş yavaş yükselişini işlerler diye düşündüm
ama kuzeyin burnu moktan çıkmadı bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…