Kuzey Güney Kanal D

DAHA YENİ İZLEYEBİLDİM

BİR YERDE OKUMUŞTUM ŞİMDİ BAŞLIYOR KUZEY&GÜNEY DİYE

evet artık birbirine düşman iki kardeşler....

kuzey artık kötü olmalı saflığı kenara bırakmalı
aynı pis güney gibi nası düşüyor maskesi resmen tiksindim yaa

hele o banu ile yatakdaki sahnede .....banu zaten hastalığını zaaf olarak görüyor
güney katilim adam bıçakladım dese razı.....tabi bundan güneyin haberi yok ama hiçbişey yokmuş gibi
ikiside birbirine çok aşık gibi hareketler.........banudaki hastalık kaybetme korkusu güneydeki banunun adı ve maddi güç sevgisi...

bu sefer ikisinin ilişkisini iğrençç buldum........

handan hanım nasıda yalaka güneyden tabi hayatını kurtaracak onun güney...bazen kendimi düşünüyorum ikiz erkek çocuklarım var acaba böyle bi duruma gelirmiyim diyorum???allah korusun

cemreye gelince nasıda yapışıyor yaaa oda ayrı terane.....sonra ne diye sümere gitti...artı sümerde başta yakışıklı karizma efendi bir işadamı çizdi bu aksam ondanda ıyyyyyyykkk geldi yani öle basit basit cemreye asılmalar....adam zengisin nice kızlar vardır etrafında kendi kapasitende kızlara kur yap yanii....daha düne kadar giyinemeyi bilmeyen cemrede tur atmalar nedir.....bide sanki cemre katmanoğlu ve sinanerle olacak işi bozacak kapasiteye sahip gibi bu yoldan tehtit etmiş...

şu barış ne tilki yaa annesindende korkmuyor heeee...yanlız burak kim gerçekten merak ettim bendeeeee para sızdırdığına göree

zeynepten hala haz alamıyorum maleseffff.......babasındanda......

simaya gelince ne cesaret yaaa...lüx evde rahat rahat yaşıyor...gönderdiği kartla alışveriş yapıyor...ülen insan gece uyuyamaz beee....her yaptığı şeyi anında görüyor.......acaba şölemi diyor ben her halukarda öleceğim bari rahat yaşayayımda ölemi öleyim diyorr

kuzeyin başını zaten kızlar yakacak....kesinnnnnnnnnn...........

yanlız ferhat yüzünden başında izlemiyordum çok itici geliyordu şimdi yine girdi o sahneleri es geçerim izlerken

simayın yerinde olsam o dediklerini zaten yapamam,artı giyinip soğunamam,banyo yapamam,tuvalete bile giremem.her yaptığım biliniyorsa o eve kamera yerleştirdilerse.minibüslerde bile bayanların ensesinden tutun her yerine kadar çektikleri artık herkes biliyor.doğru çok cesur.yalnız cahil cesareti.sümerin oyununa geleceğini düşünmedi.oyuna geldi.ferhatı ilk gördüğünde ve fotoğraf çekinirken yaaa simaycığım dedim.başka kim olacaktı.nasıl korktu ama

yeni bölüm süper bişi...yandın sen simay yılanı oh olsun bedavaya sana yem mi yedirirler salak.cemreyle olan sahneye bayıldım inş.kuzey cemreye kalır.alide zeyneple olsun.olsun artık

Bu Cemre den nefret ediyorum..
İnşallah Kuzeyle olmaz yanına bile yakışmıyor konuşmaları erkek gibi hala sevemedim ben bu kızı...
Kuzey benim olsun

cemreyle kuzeyin yakın sahnesi bence hayal gibi yaaaaaa.inşallah gerçektir.

[video=youtube;dj2tıdlxdvs]http://www.youtube.com/watch?v=dj2tıdlxdvs[/video]

yeni bölüm süper bişi...yandın sen simay yılanı oh olsun bedavaya sana yem mi yedirirler salak.cemreyle olan sahneye bayıldım inş.kuzey cemreye kalır.alide zeyneple olsun.olsun artık

[ı]kuzeyinde kimi sevdigi belli degil :s[/ı]

[sıze=3]oh olsun sana simaycık akıllığım diye geçiniyordun ne oldu. Zafer kazanmak istiyorsan mesajında o mantu çıkarırken bile nasıl kasılıyordun.ferhatı hörünce ne oldu tısss.herkese korku salıyordun.karşında handan hanım mı var sandın.zaten başka kim olabilirdi.sanki ferhat gibi bir düşmanı olduğunu bilmiyordu.yahu insan en azından şöyle der: Küzey gibi adamın ve bu ailenin bunları yapacak kadar sevmeyeni gerçekten kötüdür.dondu kaldı öyle geçen bölümün sonunda.gerçekte olsa bu kadar bile sürmezdi saltanatı.şimdi gitsin o evde rahat rahat otursun.keyfini çıkarsın.izlerken çok eğleneceğim.

Kuzeyin birisiyle aşk yaşamaya başlaması birkaç haftada olmayacak gibi.iyice seyirciyi çoşturacaklar zeynep mi cemre mi diye.baya bir gitgel yaşayacak küzey.şimdi birde güneye karşı bastırdığı öfke duygusuda patladı.bundan bile etkilenip cemreye kayabilir diye düşünüyorum.ama zeynep hiç pes edecek bir kız değil.cemrenin anneside böyle bir ilişkiye izin vermez.sümerde var şimdi.arada can beylede cemre aşkı türetilebilir.youtubeta-ddizide falan yorumları takip ediyorum.aşk sahneleri olan dizilerden sıkıldık.aksiyon istiyoruz.ferhat dönsün dediler.baya bu tarz yorum vardı.vee ferhat döndü.bir zeyneçi olarak söylüyorum. Küzey-cemrede az değildi.onla yakınlaştırdılar.tabii zeynep diyenlerde az değil.özellikle youtube kanalından takip edince az çok tahmin edebiliyorsun olacakları.oradan direkt ulaşılabiliyor senaristlere,yönetmene falan.çünkü,yorumlarınızı okuyorlar
[/sıze]

Ya bu cemre başlarda kleptoman sinyalleri veren sınıf atlamak isteyen bir kızdı noldu da böyle oldu?

kızlar ya ben kaçırmışım.ferhat simayın ailesine kim diye tanıttı kendini

Ya bu cemre başlarda kleptoman sinyalleri veren sınıf atlamak isteyen bir kızdı noldu da böyle oldu?

kleptomani demeyelim ama çalma huyu vardı.bunu her zaman yapmıyordu.sadece bir iki kez yaptığı gösterildi.bütün bölüm boyunca simayın haline güldüm.ferhatın o alaycı tavırlarının karşısında böyle yar büklüm oturması bana handan hanıma olan tavırlarını hatırlattı.zaten izlerken çıktı ağzımdan simay karşında handan hanım yok diye.yalnız şunuda söylemeden geçmeyeceğim.kızın oyunculuğu gerçekten iyi.çok ufak mimik hareketleri ile bile vermek istediği duyguyu veriyord.hatta beren saatin yerine aşkı memnuda bile oynayabilirdi bence.bu tweeterın kuşu ikide bir imkansız aşk diye çıktı.hadi geçen hafta hesaplaşma vakti uygun yerlerde çıktıda.bu imkansız aşk zırt pırt oldu.kuzey cemreyi seviyor.bu çok belli oldu.izleyiciyede bunu empoze etmeye çalıştılar sanırım.bardaki cemrenin sahnesi çok fenaydı ya.o arabadan çıkışı,annesiyle diyalogları,yaşadığı duygu patlaması,konuşmak-hakırmak istercesine tivit yazmasıalinin barda cemreye yaklaşımıda hoştu.çok sevecendi.gülten hanıma ve sami bey zaten bence 10 numara.kafiye oldu dedi yaa.alinin küzeyi o mezardan kurtaracağıda kesin.hatta o mezarda olmadığınıda düşünüyorum.ferhat niye simayı yanına alsın ki hemen öldürecekse küzeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…