Kuzey Güney Kanal D

geçen hafta fazla izleyememiştim dün aksam özetle beraber
ara vermeden izledim,cok guzeldi aptal güney garibimi cocukken sandığa kapatmıs ya
nasıl üzüldüm o sahnede ,
ali gibi dostu olsa insanın sırtı yere gelmez,ama bu devirde nerde öyle dost?
sonunda ferhat ve adamlarını mezara attıkları sahne de içim rahatladı iyiler kazansın istiyorum hep

nasl bitti merak ettim bir desene

ali kuzeyi kurtarmış ellerinde küreklerle saklanmıslar
simay ferhat ve adamları koşarak mezara geldiler
bunlarda arkalarından kürekle vurup mezara attılar
simay şaştı kaldı reklama girdi orda bitti heralde

bu bölüm tamiyle boştu.neyse ki gülten hanım vardı.cemreye tivit atarkenki mimikleri gene alemdi.cemrenin büyük halka küpesinin içinde küçük halka olan küpeleri çok hoştu.zaten zeynepten daha güzel giydiriyorlar cemreyi.en azından bana göre.daha önce cemrenin kıyafetlerinin sponsorunu sormuştum.gene kendim sordum.cevabımı kendim verdim. :-D küpelerin tasarımcısıda zeynep erolmuş.güneyle banu ne kibirli tipler.simay bile daha sempatik.bölümün sonuna doğru ferhatın simaya küzey ölecek senin yüzünden demesinden sonra bölümün boşluğu gitti.özellikle simayın o çığlığı çok eğlenceli idi.ferhatla beraber görsünler bakalım kimin sürüneceğini.mersinde de bir tek simayın annesi ferhatta işkillendi.diğerleri el üstünde tuttu.şahsen bu kadar ilgili patron görmedim.zor zamanlarda destek olurda patron dediğin siz bana emanetsiniz,simaya yapılan banada yapılmıştır falan.

ben bu bölümü diğerlerine göre daha eylenceli buldum......netten izlerken biranda şaşırdım bitiridiği yerden başlamayınca....

neyse kuzeyin tabut sahnesi fenaydı ...benim en büyük korkumki dar yerlede kalkmak....

artı ali gibi arkadaş benim çevremde yok...valla yırttı kendini ....sonunda ulaştıda

simay ve ferhat ikilisi ne uyuz bu simay yaa sanki babasını kuzey öldürdü kendi yediği nananeleri gören yok

tek gören annesi ne güzel dedi ama kızına inanmıyor kadın kuzeye inanıyor.....

zaten daha önce deiğim gibi ferhatın kini saçma daha iyi sebep yaratsınlar

güney ve banu artık banada itici gelmeye başladı......sezon finalinde sanırım evlenecekler.........

gelelim cemreye artık üzülmeye başladım imkansız bir aşkıın acısını çekiyor...

ama gülten teyze muhteşemmmmmmmm harika bir karakterrrrrrrr.....

zeynebe gelince olmadı bu kız buraaya olmadıııııı

babasınıda alsın gitsinnn.................

bide bu sümer tezkan baştan çekici ve karizmaydı tadında bırakıp yollasalardı iyiydi

onun gibi birinin etrafında hiçççç kimse yokmuş gibi cemreya takıldııı

Biri şu cemrenin telefonuna twitter yüklesinde şu kızcaaaz daha sık twit atsın :) yazıııkkkkk :))

simayın hakkından gelmek için diziye konuk oyuncu olarak müracaat ettim
dizidekiler... siz geri çekilin
ben geliyorum

Kuzeyin elinden seni kim alacak acaba Simay.. Ammmaa tek parçasın yeni bölümde yine ortalığı karıştırıyorsun uyuuzz yaa..Kızlar bu haftada heyecanlı ortalık karışacak gibi bu Ferhat mezara girsede düşsede bitmiyor hırsı sönmüyor çocuğaaa dünyayıı dar eden seenn dışardada rahat bırakmayan yine seen ben çözemedim bu Ferhatı yaa

Ooo Simay gidip kazada ölen çocuğun ailesiyle görüşecek,Güney'i mi şikayet edecek acaba,polisler güney'i almaya geliyorlar çünkü..
Yarın izlenir yine..

bence inkar edecekler, yani kuzey ben carptim adama yok böyle bisey diyicek güneyde yirticak da bence güney banunun durumundan tirsti, gözlerinde o ifade vardi( iyi oynuyor kerata) banunun durumunuda bi aciklasalar yani ne olmus kiza, ne yani sayko mu psikopat mi, dizide en cok merak ettigim bu konu.

handan sanada sinir oluyorum, kadin ! ne diye kendini eziyorsun, cik cikk , hamamböcegi sanki tevbe yarebbim, bi ezilmeler bi büzülmeler. bide bi akil edememis ben olsam sirf o gece iicn bi garson tutardim.

zeyneple kuzeyin yakınlaşmasına sinir oluyorum ya
cemreye üzülüyorum ayrıca zeynep modacıymısmıs nasıl bir giyim o öyle
cemre bin basar ona,banuyu bende cok merak ediyorum bence evlenmeden ortaya cıkıcak güney kacıcak
korkuyor çünkü,gülten hanım süperdi yine

Zeynep kemçük ağızlı ayyy sinir oldum sana akşam konuştukça saydım sana her fırsatta oğlana yapışıyon kene gibi vıcık vıcık ne o öyle ya hiç haz etmem adamı bir rahat bırak yaaaaaaaa.cemreye üzülüyorum canım benim nasılda melüldü o akşam yalnız kaldı garibim inş.kuzey zeynepten sıkılırda senin kollarına atlar zeynep dımdızlak ortada kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…