Kuzey Güney Kanal D

Sırf etkileyici bir final olsun diye Aliyi öldürdüler, ölmesi gereken kişi zeynepti :)

Ali ölmesin ne olurrrrr,ağlamaktan helak oldum izlerken

o ne büyük oyunculuktur ya kıvanç aşmış valla o duyguyu hepimize hissettirdi
Ali yi öldüreceklerine zeynep öleydi zeynep çok gereksiz bir karekter bence dizide

Kızlar yalnız Cemreye de bir şey olcak gibi hissettim ben nedense.Kızı o taksi sahnesinden sonra hiç göstermediler.Ya taksici de Ferhatın adamıysa.Ferhat Aliye bir el sıkıp gitti.Ölüp ölmemesini pek umursamaz gibiydi.Ya Cemreyi kaçırır daŞermin Koflu gibi bir hale sokarsa

fınalde calan sarkıda cok hoştu..can gox.. muhtesem okumus:)

İlk defa duymuşsunuz galiba,çok meşhur kul nesimi'ye ait sözlerdir.
Tabi herkes bilmek zorunda değil ama içki masalarında falan çok söylenir ve ağır bir parçadır rock şekline getirmiş can gox denen adam...

bence ali ölmiycek tam gogus altından vuruldu ferhat öldürmek istese tek bir el atesde etmezdi amacı kuzeyi delirtmek ama ikinci sezonda kuzey cok kotu bi adam olucaktır kesin bence bekirin has adamı olur mafya kuzey

Son düzenleme:
Ali’nin vedası

Sürprizlerle örülü sezon finaline, Kuzey’in can dostu Ali, Ferhat tarafından vurularak öldürüldü. Bu sahneyle diziye veda eden Rıza Kocaoğlu da gecede ekip arkadaşlarının yanındaydı.

-KELEBEK-

Kızlar demek ki Ali öldü

diziden ayrılıyor ozaman ama ben pek inanmıyorum bu haberlere bi dedikleri digerini tutmuyor artık yeni sezonda gorucez

[h=2][/h]
Rıza Kocaoğlu

Kuzey Güney ile ilgili tüm yazılanlara çok teşekkür ederim Bendeki yeri hep ayrı olacak bir is bütün ekip ve rol arkadaşlarima teşekkürler

kızlar alinin twetinden alıntı bu,malesef ali ölüyor galiba yazdığı twete bakılırsa

Ali’nin vedası

Sürprizlerle örülü sezon finaline, Kuzey’in can dostu Ali, Ferhat tarafından vurularak öldürüldü. Bu sahneyle diziye veda eden Rıza Kocaoğlu da gecede ekip arkadaşlarının yanındaydı.

kızlar cıkıyor sanırım ali. kotu oldu bu ya...

ben gormden hemen paylasmısım. heyecan yaptım ama cıkmasaydı ya

Of yaa icimde yasayacagina dair umut vardi..

Biz ki - onlarca kursun yiyipte hala ayakta duran, fakat dusmanlari tek kursunla olen, surunen fakat olmeyen kahramanlari - izlemis ve inanmis bir nesiliz..

Yapilir mi bu bize yaaaaaaaa

Uzun zamandır ızlemıyordum ama sezon fınalı benı bıtırdı ..
O nasıl rol kesmektır oyle , '' Ali , kardeşim '' derken adamın damarları patlıycaktı acıyı resmen hıssettırmeyı basarmıs Kıvanc Tatlıtuğ bravo..
Bence Ali öldü,
Bu kuzey ıcın hayatının dönum noktası olucaktır, Artık kaybeden taraftır ..
Ali'si yoktur Kuzey artık kotu karanlık tarafa gececek cemre ve zeynebıde hayatından cıkaracak bence.

bu adamda nasıl bir yetenek vardır ya nasıl bir rol yapma o oyle turkiyenin en iyi oyuncusu bence hatta hollywoodla kacırmasın kıvancı

kesinlikle katılıyorum
birebir nasıl veriyo her duyguyu gerçekmiş gibi
inanılır gibi değil...
çok başarılı bi oyuncu...

son sahne beni bitirdi

ali ölürken bile dostunu düşünüyor.ve kıvanç aştı oyunculukta.çok harikaydı

ama ali ölmez diye düşünüyodum yazılanlara bakılırsa çıkıyo diziden

Bihter in mezarı başında behlül kaçar diye ağlamayı bile beceremeyen kıvanç nerede arkadaşı ölürken gerçekten yaşarmışçasına rol yapan kıvanç nerede helal be kıvanç aştın kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…