Ilk olarak söylemek isterim ki durumla dalga gecmedim sadece sizin mantiginizla hareket edersek tek gözle yasayan insanlarin bile sanirim bu KOMITEDEN oldugundan süphe ederiz bir ikinciside sandiginiz gibi diziyi agzimiz bes karis acik aaaa bak ne guzel kuzey hem iyi karakter hemde birilerini cok guzel patakliyo diye izlemiyoruz.Ben insanin inancinin,kulturunun icinde olduguna bi diziyle yada olayla degisebilecek degerler olduguna inanmiyorum sadece alkol alan insan alir zaten KUZEY icti bende iceyim demez yada Behlul yengesiyle kiristiriyo bende yengemi ayarlayim demez.Bundan bir 50 sene once yengesine sarkan kayinlar,kendi kizini taciz eden babalar yoktu sankide dizilerdenmi etkilendik dersiniz?Eger öyleyse bile ne yazik ki cok sig degerlere sahipmisiz malesefIyilikte ,kotulukte,inancta biz insanlarin icinde.Bi arkadasin daha konusu vardi orayada yazmistim facebook yuva yikiyo diye yani adamin aldatmaya niyeti yokta face aldattiriyo zorla bence sizin dizilere bakis acinizda oyle bisey adam dinine düskün esine sadik ama dizide gördügü karekterden etkilenip otellerde kadinlarla yatip,icki masalarinda alem yapmaya basliyo.Bi cok yerde elestirildigi icin artik bende dizilerde,t-schirtlerde surda burda tek göz ,ucgen,hac gibi benzeri semboller ariyorum aradigim icinde buluyorum ama özümden bisey kaybetmedim cok sukur elhamdulillah dinine,namusuna,kültürüne bagli bi türküm bi dizi beni edepsiz yapicaksa zaten hic yokmus demek.Sevgiyle kalin
lutfen dizi hakkinda yorumlar yapalim..konu disi mesajlar cogalmis..
Bence Zeynep veya Ali ölecek...
Bisey mi kacirdim yoksa nerden akliniza geldi bunlar?
ayrıca bu dizide sadce bu tip mesajlar yok . adamların ellerinden zaten içki bardakları düşmüo hebire meyhane sahneleri evde içkiler barda içkiler ben şimdiye kadar yakın zamandakı diyeyim hiçbir dizide bu kadar içkili sahne görmedim ayrıca kadın erkek meşru olmayan ilişkilerde bayaaa bi meşru ve normal gözüküo.ayrıca çok yürekli harika üstü merhametli dizinin en iyi karekteri gerçek bir dürüst türk evledı olan kuzeyde gayet rahat içki içebiliyor karı kız özellikle ilk bölümlerde yatmak kalkmak çok çok normal hastanede fantaziler falan o derece yani.demekki neymiş siz dürüst doğru sözlü iyi kalpli olabilirsiniz ama içki içmek ve zina gibi günahlarıda rahatlıkla işleyebilirsiniz bu size birşey kaybettirmez....!!!!lütfen izlerken ağzımız açık her şeyi her fikri oluşu kabul ederk izlemeyelim ya izlemeyalim yada karşı çıkalım sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?