Kuzey Güney Kanal D

böyle şeylerin bir anda bir tek diziyle veya bir tek karakterle olmayacaa malumunuz.ama şuanda ülkemizdeki dizi furyası gösteriyorki gerçekten bu alanda çok büyük oyunlar dönüyor diziler insanların en çok izledii zamnda tvde,ayrıyaten 90 dk kadar uzun bi zaman dilimizde,insanların tam oturup sohbet edip hal hatır soraacaa zamanlarda bu diziler peyda oluyor kaptırıp gidiyorsunuz sonra küçücük evladınızın sızlanmalrı bile ayıktıramıyor sizi,bizi. ve ayrıyaten tabiki her tek gözlü insan yada obje çizim her neyse masonik sembol olamaz ama bu adamların tv kanalıyla herşeyi empoze ettikleri de gün gibi ortada kımseden şüphelenmeye gerek yok. tvye baksanız eter sorarım size aşkı memnu dizisinde o sahneler yayınlanırken kaç kişinin aklına bi anlıkta olsa bu durum kendi içinde kendi yaşamında yaşanmış olarak gelmedi işte yavaş yavaş bi şırınga misal işleniyor resmen herşey kafalarımıza çok şkr namazımız yeter kuranımız yeter diyip çekılemeyiz insande nefis mevcut ve zaten heran baştan çıkmak için beklıyor son olarak size bir link gönderiyorum burdan izleyin ve bu adamların nekadar gizli bir şekilde bize hiç farkettirmeden bu işi yaptıklarını anlayın 25.KARE:BİR RESİM YADA FİLİMDE BİZİM FARKEDEREK ALGILAMADIĞIMIZ AMA BEYNİMİZİN ALGILAYARAK KAYDETTİĞİ KARELERDİR.BU LİNKTEDE BU MSJ YÖNTEMİ AÇIKÇA UYGULANIYOR.

lutfen dizi hakkinda yorumlar yapalim..konu disi mesajlar cogalmis..

Ben kendi adima özürdiliyorum canim konunun sapmasina bende dahil oldumsadece minikmelekler arkadasim belliki düsüncelerimiz ve bakis acimiz farkli,isteyen istedigini düsünmekte,inanmakta özgür.Sanada olayi kavgaya dönüstürmeden fikrini savundugun icin ayrica tesekkür ederimAma ben diziyi izlemeye devam edicem ve gelicek bölümde neler olucaginida merak ediyorum fakat korkarim ki fragmanda gösterilen karede zaten dizi sezon finaline giricek yani kim oldu Kuzayciim neden kanlar icinde bilemiycez

offf sırf kuzey güney için bir sürü yemek hazırladım başlasın afiyetle yicem ay çok heycanlı zeynep ölsede kurtulsak
eğer cemre ölürse tüm yaz ağlarım yaaaaaaaaaa

kendi kendini karnından vurmuş olabilirmi diycemde kalktı sapasağlam yürüdü gitti.
birde babasından da şüphe ediyorum ben.
ya babası yada ali diye düşünüyorum o kanların sahibinin....

bu arada yada ferhatı öldürdü bu...
aklıma kırk tane fikir geliyo :)

Son düzenleme:
bu adamda nasıl bir yetenek vardır ya nasıl bir rol yapma o oyle turkiyenin en iyi oyuncusu bence hatta hollywoodla kacırmasın kıvancı

bu kadar gerilmene gerek yok canım aç samanyolu tv yi falan izle.
İnsanları bu kadar dar kalıplara sokmanın en ala bağnazlık örneği olduğunu düşünüyorum,zamanında beş vakit namaz kılan,sakallı takkeli veya tesettürlü insanların maceralarını çok izledik tv de.fadime şahinler,cübbeli ahmet hocalar bilmem daha kimler kimler...bizim hayatımızda da alkol eksik olmaz,çok şükür eşimden namuslusunu dürüstünü tanımadım,yani içki içenler tu kaka da içmeyenler melek değil.

Neyse fırçayı yiycem şimdi yönetimden,,banu delirdiğinde güneyin yüzündeki ben nasıl bir deliyle evlendim eyvah ifadesimiydi neydi..
Diziden ayrılan ali değil zeynep olsa hepimiz mutlu olacaktık galiba.küçük sırlarda ben bu kızı çok güzel çok çekici bulurdum,şimdi gerçekten çok itici

Umarım ölmemiştir..Diziden ayrılsaydı ayrılmayla ilgili haberler çıkardı bir şekilde..
yok yok ölmemiştir ali :) Kuzey'i yalnız bırakmaz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…