Kuzey Güney Kanal D

nilim,

varmı bir haber iyileşecekmi Ali :)
bişey dedilermi.? :)

Çok üzüldüm ya izlerken.Sağ gösterip sol vurdular gerçi Cemre Aliyi arayıp meşkul çaldığından beri Alinin ölceğini anlamıştım.İçimde hep bir umut Cemre ölsün diyordu.Cemrenin ölmesi diziyi çok değiştirirdi çünkü.Ne istediler Aliden bilmem.Ama bence kesin öldü.Kuzey artık karanlık işlere bulaşacak.Onu çekip çeviren bir kardosu yok artık.Ferhat testereye bağladı resmen.Böyle intikam olmaz.Tüylerim diken diken oldu izlerken.Kıvanç Tatlıtuğ Rıza ,Kocaoğlu ve Buğra Gülsoy gerçekten adamlar oyunculuğun hakkını veriyorlar tebrik etmek lazım.

ali inşallah ölmezz
bu dizidee karekterlerin dogal olmasını sevıyorum aglarken çirkinleşmekten korkamamalarını ve cemreyi seviyorum...(gercekte tv den daha gusel bı kere gormustumm)

Kızlar canlarım tatlılıklar lütfen biriniz söyleyin dizinin tekrarı ne zaman çıkıyor mutlaka bilen biri vardır nolur yardım edin canlarım benim

kızlar kısa bir özet gercermisiniz cok izlemek istedim ama gitmem gereken bir yer vardı ne oldu :26::26::26::26::26::26::26:

üff ne sezondu ama
inşallah alicik ölmez yaa
bi de ilk cemreyi aradı yaa orda bittim

ali inşallah ölmezz
bu dizidee karekterlerin dogal olmasını sevıyorum aglarken çirkinleşmekten korkamamalarını ve cemreyi seviyorum...(gercekte tv den daha gusel bı kere gormustumm)

Bende aynısını düşündüm inanarak oynuyorlar,o yüzden çirkin oluyorlar..Kuzey,Güney kardeşler özellikle ağlama sahnelerinde harika iş çıkarıyor.
adamların damarları neyin fırlıyor :)

okul başlamadan önce kaçırmazdım ama 2.öğretim olunca izleyemedim bi sezon finaline bakıyım dedim valla duygulandım

Özet isteyenlere biraz yazayım,önceki bölüm düğünde burağın gelmesiyle bitmişti,bütün aile dışarı çıkt,buraga şimdi git yarın köşke gel konuşalım dediler,sadece kızkardeşime mutluluklar dilemeye geldim dedi gitti,o sırada kuzeyin telefonu çaldı,nermin koflu gel beni kurtar ama polisi karıştırma dedi.nerminin bakıcısı kadınla ferhatın adamlarından biri yardım etti,birlikte aradılar.kuzey şimseye bişey demeden düğünden çıktı polisle ferhatın evine gitti,kadını buldular,üstüne ferhatla simay eve geldi gözaltına alındılar ama nermin koflu çok kızdı,polisle gelip kurtardı diye,sen beni öldürürsün sandım ondan çağırdım,benim tek kurtuluşum buydu,sen ferhattan intikam almak istiyorsan beni öldür dedi

Emniyete gittiler,ifade verdiler,kadın korktu gerçekleri anlatamadı,ferhat tutuklandı.ferhat kadının sevgilisini öldürmüş,nermin öldü diye gösterip onun mezarına gömmüş,kadın kurtulmak için intahar etmiş camdan atlamış ama ölememiş ferhat alıp bakmış sana ölüm yok hergün öleceksin demiş,bunları ferhatın hatırlamalarıyla gösterdi.ferhat içerden talimat verdi,kuzeye telefon eden bakıcı kadını arabayla ezdiler,diğer adamada intihar süsü verdiler.nermin koflu da yastıkla boğuldu kon*şmasın diye öldürüldü.bu arada banu güneyin evinde cemrenin yüzüğünü buldu aklını kaçırdı,kriz geçirdi,güney anlatmaya çalıştı,kuzeyi konuştuk dedi ama banu delirdi,gitti cemrenin evini taşladı,camları kırdı,annesine kızın kocamla yatmış dedi

Burak köşke gelip konuştuğunda para pul umurumda değil,babam beni istese sahiplenirdi,istemedi,bende onun parasını istemem dedi gitti,venüs buraktan habersiz gazetelere açıklamış herşeyi,venüsle burak kavga ettiler.
Barış cemreye evlenme teklif etti,cemre ters tepki verdi,canın sıkıldı ailenle bozuştun değişiklik olsun diye evlenilirmi dedi.barış evi terketmişti,burak kendisini çağıranın o olduğunu söyleyince banuyla annesiyle tartıştılar
en sonunda ferhat kuzeyi aradı,sevdiklerinden kimi feda edeceksin seç dedi.hepsine kuzeyin telefonundan mesaj gitti,beykoz korusuna gel diye.kuzey,güney,cemre,zeynep koruya geldi,ali başka yere çağrılmış,gitti,ferhat onu vurdu.tam o sırada kuzeyle ali telefonla konuşuyordu,kuzey herşeyi duydu,onu kurtarmaya gittiler,ali kuzeyin kollarında öldü galiba bir sürpriz yapmazlarsa öldü gibi,çok müthiş bir sahneydi,kuzeyde güneyde sanki olayı gerçekten yaşıyordu rol değildi

akşamki bölüm süperdi yalnız son sahne hariç ali ölmesin ya kuzey ne yapar alisiz tadı olmaz keşke zeynep ölseydi ya gıcık aslında alinin ölmeden önce kuzeye söylediklerini güney ve zeynepta duydu ya orda koptum cemre için onu sevdiğini söyle dediya offff manyak bişe oldu hele cemrenin barışa söyledikleri mükemmeldi aferin kıza kızın gözüde gönlüde kuzeyde parada pulda deil asla az kaldı kuzey cemreye açılacak gibi yeni sezonda

ne sezon finali resmen, final olacak kadar güzel bir bölümdü.

gözümü kırpmadan izledim.

böyle dizilerde etrafta kimse olmadan izlemek istiyorum,rahat rahat ağlayamadım bile pöffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…